رفتن به مطلب

ادعیه ماه مبارک رمضان

Hossein.B

ارسال های توصیه شده

دعا بعد از هر فريضه

در ماه رَمَضان از اوّل تا به آخر آن بعد از هر فريضه:

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى‏ حَجَّ بَيْتِكَ الْحَرامِ، فى‏ عامى‏ هذا وَفى‏ كُلِّ عامٍ ما اَبْقَيْتَنى

خدايا روزيم گردان حج خانه كعبه را در اين سال و در هر سال تا زنده هستم‏

فى‏ يُسْرٍ مِنْكَ وَعافِيَةٍ، وَسَعَةِ رِزْقٍ، وَلا تُخْلِنى‏ مِنْ تِلْكَ الْمواقِفِ الْكَريمَةِ،

در آسايش و تندرستى از جانب تو و وسعت روزى و دورم مكن از اين اماكن‏ گرامى‏

وَالْمَشاهِدِ الشَّريفَةِ، وَ زِيارَةِ قَبْرِ نَبِيِّكَ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ الِهِ، وَفى‏ جَميعِ‏

و مشاهد شريفه‏و زيارت قبر پيامبرت كه درود تو بر او و آلش باد در همه‏

حَوائِجِ الدُّنْياوَالأخِرَةِ فَكُنْ لى‏، اَللّهُمَّ اِنّى‏ اَسْئَلُكَ فيما تَقْضى‏ وَتُقَدِّرُ مِنَ

حاجتهاى دنياو آخرتم پشتيبان من باش خدايا از تو خواهم در آنچه بنا هست درباره‏اش حكم فرمائى و مقدر كنى در آن‏

الأَمْرِالْمَحْتُومِ فى‏ لَيْلَةِ الْقَدْرِ، مِنَ الْقَضآءِ الَّذى‏ لا يُرَدُّ وَلا يُبَدَّلُ، اَنْ‏

فرمان حتمى و مسلم در شب قدر از آن تقديرى كه برگشت ندارد و تغيير نپذيرد كه‏

تَكْتُبَنى‏ مِنْ حُجَّاجِ بَيْتِكَ الْحَرامِ، الْمَبْرُورِ حَجُّهُمُ، الْمَشْكُورِ سَعْيُهُمُ،

مرا از حاجيان خانه محترم كعبه‏ات ثبت فرمايى آن حاجيانى كه حجشان درست و سعيشان مورد تقدير و سپاس است‏

الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمُ، الْمُكَفَّرِ عَنْهُمْ سَيِّئاتُهُمْ، وَاجْعَلْ فيما تَقْضى‏

و گناهانشان آمرزيده و كارهاى بدشان بخشيده شده است و قرار ده در همان قضا

وَتُقَدِّرُ، اَنْ تُطيلَ عُمْرى‏، وَتُوَسِّعَ عَلَىَّ رِزْقى‏، وَتُؤدِّى‏ عَنّى‏ اَمانَتى‏

و تقديراتت كه عمر مرا طولانى گردانى و روزيم را فراخ كنى و امانت و قرضم را

وَدَيْنى‏، آمينَ رَبَّ الْعالَمينَ.

اداء فرمائى، اجابت فرما اى پروردگار جهانيان

• Like 1
لینک به دیدگاه

دعا عقب نمازهاى فريضه

يا عَلِىُّ يا عَظيمُ، يا غَفُورُ يا رَحيمُ، اَنْتَ الرَّبُّ الْعَظيمُ، الَّذى‏ لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَى‏ءٌ

اى والا اى ‏بزرگ اى آمرزنده اى مهربان تويى پروردگار بزرگى كه نيست مانند او چيزى‏

وَهُوَ السَّميعُ الْبَصيرُ، وَهذا شَهْرٌ عَظَّمْتَهُ وَكَرَّمْتَهُ، وَشَرَّفْتَهُ وَفَضَّلْتَهُ‏

و او شنوا و بينا است و اين ماهى است كه آنرا بزرگ و گرامى داشته و او را شرافت و برترى داده اى‏

عَلَى الشُّهُورِ، وَهُوَ الشَّهْرُ الَّذى‏ فَرَضْتَ صِيامَهُ عَلَىَّ، وَهُوَ شَهْرُ

بر ماههاى ديگر و اين ماهى است كه روزه آن را بر من واجب كرده و اين ماه‏

رَمَضانَ الَّذى‏ اَنْزَلْتَ فيهِ الْقُرْآنَ، هُدىً لِلنَّاسِ وَبَيِّناتٍ مِنَ الْهُدى‏

رمضان است همان ماهى كه قرآن را در آن فرو فرستادى آن قرآنى كه راهنماى مردم و نشانه‏هاى روشنى از هدايت‏

وَالْفُرْقانِ وَجَعَلْتَ فيهِ لَيْلَةَ الْقَدْرِ، وَجَعَلْتَها خَيْراً مِنْ اَلْفِ شَهْرٍ، فَيا

و جدا ساختن (ميان حق و باطل) است و قراردادى در اين ماه شب قدر را و آن را بهتر از هزار ماه كردى پس اى‏

ذَالْمَنِّ وَلا يُمَنُّ عَلَيْكَ، مُنَّ عَلَىَّ بِفَكاكِ رَقَبَتى‏ مِنَ النَّارِ، فيمَنْ تَمُنُ‏

منت دارى كه كسى بر تو منت ندارد منت نه بر من به آزاد ساختنم از آتش در ميان آنانكه‏

عَلَيْهِ، وَاَدْخِلْنِى الْجَنَّةَ، بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. ‏

بر آنها منت نهى و داخل بهشتم گردان برحمتت اى مهربانترين مهربانان

• Like 1
لینک به دیدگاه

دعا بعد از هر نماز واجب نقل از حضرت رسول صَلَّى اللَّهِ عَلِيهِ وَاله

آن حضرت فرمود هركه اين دعا را در ماه رَمَضان بعد از هر نماز واجبى بخواند حقّ تعالى بيامرزد گناهان‏ او را تا روز قيامت و دعا اين است:

اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلى‏ اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ،

خدايا بفرست بر خفتگان در گور نشاط و سرور

اَللَّهُمَّ اَغْنِ كُلَّ فَقيرٍ، اَللّهُمَّ اَشْبِعْ كُلَّ جايِعٍ اَللّهُمَّ اكْسُ كُلَّ عُرْيانٍ،

خدايا دارا كن هر ندارى را خدايا سير كن هر گرسنه‏اى را خدايا بپوشان هر برهنه را

اَللّهُمَّ اقْضِ دَيْنَ كُلِّ مَدينٍ، اَللّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ، اَللّهُمَّ رُدَّ

خدايا ادا كن قرض هر قرضدارى را خدايا بگشا اندوه هر غمزده را خدايا به وطن بازگردان هر

كُلَّ غَريبٍ، اَللّهُمَّ فُكَّ كُلَّ اَسيرٍ، اَللّهُمَّ اَصْلِحْ كُلَّ فاسِدٍ مِنْ اُمُورِ

دور از وطنى را خدايا آزاد كن هر اسيرى را خدايا اصلاح كن هر فسادى را از كار

الْمُسْلِمينَ، اَللّهُمَّ اشْفِ كُلَّ مَريضٍ، اَللّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنا بِغِناكَ، اَللّهُمَ‏

مسلمين خدايا درمان كن هر بيمارى را خدايا ببند رخنه فقر ما را به وسيله دارائى خود خدايا

غَيِّرْ سُوءَ حالِنا بِحُسْنِ حالِكَ، اَللّهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّيْنَ، وَاَغْنِنا مِنَ‏

بدى حال ما را بخوبى حال خودت مبدل كن خدايا ادا كن از ما قرض و بدهيمان را و بى‏نيازمان كن از

الْفَقْرِ، اِنَّكَ عَلى‏ كُلِّشَى‏ءٍ قَديرٌ. ندارى كه راستى تو بر هر چيز توانائى

• Like 1
لینک به دیدگاه

دعاى حجّ از حضرت صادق عليه السلام

حضرت امام جعفرصادق‏ عليه السلام در ماه رمضان اين دعا رامی ‏خواند:

اَللّهُمَّ اِنّى‏ بِكَ وَمِنْكَ اَطْلُبُ‏

خدايامن بوسيله تو و از شخص تو مى‏جويم‏

حاجَتى‏، وَمَنْ طَلَبَ حاجَةً اِلىَ النَّاسِ فَاِنّى‏ لا اَطْلُبُ حاجَتى‏ اِلاَّ

حاجتم را و هر كه حاجت خويش از مردم مى‏جويد ولى من نجويم حاجتم را جز

مِنْكَ، وَحْدَكَ لا شَريكَ لَكَ، وَاَسْئَلُكَ بِفَضْلِكَ وَرِضْوانِكَ اَنْ تُصَلِّىَ‏

از تو تنها كه شريكى ندارى و از تو خواهم به حق فضل و خوشنوديت كه درود فرستى‏

عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَاَهْلِ بَيْتِهِ، وَاَنْ تَجْعَلَ لى‏ فى‏ عامى‏ هذا اِلى‏ بَيْتِكَ‏

بر محمد و خاندان او و اينكه در اين سال براى رسيدن من به خانه‏

الْحَرامِ سَبيلاً، حِجَّةً مَبْرُورَةً مُتَقبَّلَةً زاكِيَةً خالِصَةً لَكَ تَقَرُّ بِها عَيْنى‏،

محترمت كعبه راهى قرار دهى كه حجى صحيح و پذيرفته و پاكيزه و خالص براى تو انجام دهم آن چنانكه ديده‏ ام‏

وَتَرْفَعُ بِها دَرَجَتى‏، وَتَرْزُقَنى‏ اَنْ اَغُضَّ بَصَرى‏، وَاَنْ اَحْفَظَ فَرْجى‏،

بدان روشن شود و درجه‏ام بدان بالا رود و روزيم كن كه ديده‏ام را بپوشانم و عورتم را (از گناه) نگهدارم‏

وَاَنْ اَكُفَّ بِها عَنْ جَميعِ مَحارِمِكَ، حَتّى‏ لايَكُونَ شَى‏ءٌ آثَرَ عِنْدى‏

و خود را از همه كارهاى حرام تو باز دارم تا بدان حد كه هيچ چيزى در پيش من محبوبتر

مِنْ طاعَتِكَ وَخَشْيَتِكَ، وَالْعَمَلِ بِما اَحْبَبْتَ، وَالتَّرْكِ لِما كَرِهْتَ‏

از اطاعت و ترس از تو و انجام آنچه دوست دارى و نكردن آنچه را ناخوش دارى‏

وَنَهَيْتَ عَنْهُ، وَاجْعَلْ ذلِكَ فى‏ يُسْرٍ وَيَسارٍ وَعافِيَةٍ، وَما اَنْعَمْتَ بِهِ‏

و آنرا قدغن كرده‏اى نباشد و قرار ده همه اينها را در گشايش و آسودگى و تندرستى با هر چه نعمت كه‏

عَلَىَّ، وَاَسْئَلُكَ اَنْ تَجْعَلَ وَفاتى‏ قَتْلاً فى‏ سَبيلِكَ تَحْتَ رايَةِ نَبِيِّكَ‏

به من داده‏اى و از تو خواهم كه مرگ مرا كشته شدن در راهت قرار دهى كه در زير پرچم پيغمبرت‏

مَعَ اَوْلِيآئِكَ، وَاَسْئَلُكَ اَنْ تَقْتُلَ بى‏ اَعْدآئَكَ وَاَعْدآءَ رَسُولِكَ وَاَسْئَلُكَ‏

با دوستانت كشته شوم و از تو خواهم كه دشمنان خود و دشمنان پيامبرت را بدست من بكشى و از تو خواهم‏

اَنْ تُكْرِمَنى‏ بِهَوانِ مَنْ شِئْتَ مِنْ خَلْقِكَ، وَلا تُهِنّى‏ بِكَرامَةِ اَحَدٍ مِنْ‏

كه مرا گرامى دارى بخوار كردن هر يك از خلق خود كه خواهى ولى خوارم نكنى به گرامى داشتن هيچيك از

اَوْلِيآئِكَ، اَللّهُمَّ اجْعَلْ لى‏ مَعَ الرَّسُولِ سَبيلاً حَسْبِىَ اللَّهُ ما شآءَ اللَّهُ.

دوستانت خدايا قرار ده براى من با پيامبرت راهى خدا مرا بس است و آنچه خواهد شود

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...