pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ سلام خیلی برام جالبه نسلی که سالهاست فریاده آزادی سر میده وقتی به پای عمل میرسه اینطوری جا میزنه ما حتا برای یه دنیای مجازی هم قانون تعیین میکنیم آخه چرا ؟ خیلی از بچه هایی که مثل من باشگاه مهندسان رو ول کردن و اومدن اینجا دلیلش همین محدودیتا بود این قوانین دستو پا گیر همین رییس بازیا همین مدیر بازیا تو هر تالاری که میری اولین قسمتی که میبینی "دفتر مدیر تالار" بخشه قوانین صندوقه انتقادات و پیشنهادات یه جور دکون دستگاه راه افتاده اینجا فردا لابود قبل از ثبت نام تو انجمن گزینش هم میگیرن حالا برای مسائل آموزشی میشه براش توجیه آورد ولی گفتگوی آزاد دیگه چرا!!!!!!!!!!!!!! شاید من اشتباه میکنم ولی حداقل برای دنیای مجازی قانون تعیین نکنید :icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ این همه قانون داره طرف میاد فحش ناموسی میده نداشته باشه که هیچ!! 13 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ این همه قانون داره طرف میاد فحش ناموسی میده نداشته باشه که هیچ!! خوب بده شعورش در اون حده شما چرا سانسورش می کنید 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ شما فكر ميكنيد همه خانم ها دوست دارن روسري بپوشن يا توي گرماي تابستون چادر ومانتو بپوشن ؟؟ من ديدم بعضيا با روسري ميرقصن حتي !! اينا نمونه حجاب اجباريه و اين محدوديت ها ي تالار ازاد هم اجباريه درست مثله حجاب اجباري ،خيلي از محدوديت هاي زوري ديگه هم توي جامعه مون وجود داره ... اينو ميخوام بگم مشكل از اينجا نيست. اما از يك طرف ديگه هم حق با شماس چون محدوديت خيلي چيزا را از بين ميبره مثله صداقت ، شادي، خلاقيت ، شجاعت اميد ... 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خب پوران مهر عزیز به احتمال زیاد دلیل استارت این تاپیکتون بسته شدن تاپیکی بود که خارج از چهار چوب تالار آزاد بود چند نکته هست که باید عرض کنم اول اینکه اگر قانونی وضع میشه برای راحت بودن کاربر هست بطور مثال عرض میکنم شما کاربری هستی که علاقه وافری به عکس داری و بعد از ورودت به تالار مستقیم میری تالار عکس و تاپیک جدیدی پیدا نمیکنی ولی وقتی میری در تالار آزاد و یا موسیقی یا تخصصی یک سری عکسهای باب میل خودت و پیدا میکنی!!!!!! آیا در این صورت گله ای به مدیر انجمن نمیکنی؟ نمیگی مدیر جان یه قانونی بذار که عکس در تالار خودش باشه من هر روز همه تالار ها رو برای دیدن عکس نگردم ؟ خب پس یکی از دلایل وضع قوانین همینه دلیل دوم که باید عرض کنم در مورد کپی پیست و اخبار بود که متاسفانه چند کاربر اصلا رعایت نمیکردند و جوری که چند کاربر خوب تالار از تالار آزاد زده شده بود و رغبتی برای شرکت در بحث ها نداشتند و کاربرانی از جمله همین دوست خوبم آرش... شدیدا از کپی پیست در تالار رنجیده خاطر میشدن پس باز بخاطر خشنودی و رغبت پیدا کردن تعداد زیادی از کاربران خوب آزاد مجبوریم قوانین وضع کنیم مورد دیگه که باید عرض کنم قوانیین در مورد توهین و بی احترامی هست که در صورت مشاهده توهین مستقیم و رکیک بلافاصله مجبوریم با کاربر خاطی برخورد جدی کنیم و دلیلش هم معلومه اگر قانون بر خورد با خاطی نباشه تصور اینکه چه بازار شامی به وجود میاد هم وحشتناکه پس باز مدیران برای اینکه چند ساعتی کاربر بدور از جنگ و هیاهو و سختی های دنیای واقعی به اینجا میاد و دوست داره آرامش بگیره و خستگی دنیای واقعیش و یک مقدار کمتر کنه مجبورند که قانون سفت و سختی رو در این مورد بگذارند نکته آخر هم در مورد تاپیک سیاسیه خب همتون با قوانین کشورمون آشنا هستید و میدونید که سختگیری بر دنیای مجازی هم حکم فرماست یه نمونه رو عرض میکنم من باب مثال حدودا دو هفته پیش یکی از کاربرا یک تاپیک سیاسی زده بود که از جایی کپی کرده بود و برای من پیام خصوصی اومد که پلیس مبارزه با مسایل سیاسی نت بشدت دنبال استارتر این تاپیک هست و تاپیک هم در سرچ گوگل هست با وجود حذف شدنش در انجمن که محمد لطف کرد تاپیک و حذف کلی کرد تا مشکلی پیش نیاد که باز بر میگرده به اینکه اگر سخت گیری میشه بخاطر اینکه کاربر برامون عزیزه و ما اصلا دوست نداریم که کوچکترین آسیبی از از هر لحاظ بهش وارد بشه ببخشید سرتون و درد آوردم:rose: ولی احتمال زیاد این تاپیک با دفتر تالار ادغام خواهد شد 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ آره منم موافقم ولی دوست گلم قانون لازمه زندگیه انجمن مهندسان محیطش خیلی خشک و رسمیه من نواندیشان و خیلی بیشتر دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام خیلی برام جالبه نسلی که سالهاست فریاده آزادی سر میده وقتی به پای عمل میرسه اینطوری جا میزنه ما حتا برای یه دنیای مجازی هم قانون تعیین میکنیم آخه چرا ؟ خیلی از بچه هایی که مثل من باشگاه مهندسان رو ول کردن و اومدن اینجا دلیلش همین محدودیتا بود این قوانین دستو پا گیر همین رییس بازیا همین مدیر بازیا تو هر تالاری که میری اولین قسمتی که میبینی "دفتر مدیر تالار" بخشه قوانین صندوقه انتقادات و پیشنهادات یه جور دکون دستگاه راه افتاده اینجا فردا لابود قبل از ثبت نام تو انجمن گزینش هم میگیرن حالا برای مسائل آموزشی میشه براش توجیه آورد ولی گفتگوی آزاد دیگه چرا!!!!!!!!!!!!!! شاید من اشتباه میکنم ولی حداقل برای دنیای مجازی قانون تعیین نکنید :icon_pf (34): بيا تالار زيست با دست باز پذيراي دوستانيم آزادي مطلق گذاشتيم اونجا هيچي نيست ولي بي شوخي بايد بگم ما انسانيم شايد اين قانون گزاري يكي از خصوصيات بارزمون باشه دوس نداريم مباحثي مطرح بشه كه كارمونو به دنياي وحش بكشونه كه جنگ قبيله اي بكنيم و شاخ به شاخ هم بريم ... نذاشتن قانون عاليه منم قبول دارم ولي زماني كه هممون جنبه اين بي قانوني رو داشته باشيم و به جاي اينكه بشينيم با هم دعوا بگيريم سعي كنيم به نظر هم احترام بذاريم و با هم كنار بيايم ولي اين نشد هست چرا؟چون آدما تو ذاتشون هر كس براي خودش احساس برتري ميكنه دست خودش هم نيست نميتونه هميشه خودش رو اول ميبينه...بنابراين هميشه بايد يك زور به نام قانون بالا سرمون باشه 5 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خب پوران مهر عزیز به احتمال زیاد دلیل استارت این تاپیکتون بسته شدن تاپیکی بود که خارج از چهار چوب تالار آزاد بود چند نکته هست که باید عرض کنم اول اینکه اگر قانونی وضع میشه برای راحت بودن کاربر هست بطور مثال عرض میکنم شما کاربری هستی که علاقه وافری به عکس داری و بعد از ورودت به تالار مستقیم میری تالار عکس و تاپیک جدیدی پیدا نمیکنی ولی وقتی میری در تالار آزاد و یا موسیقی یا تخصصی یک سری عکسهای باب میل خودت و پیدا میکنی!!!!!! آیا در این صورت گله ای به مدیر انجمن نمیکنی؟ نمیگی مدیر جان یه قانونی بذار که عکس در تالار خودش باشه من هر روز همه تالار ها رو برای دیدن عکس نگردم ؟ خب پس یکی از دلایل وضع قوانین همینه دلیل دوم که باید عرض کنم در مورد کپی پیست و اخبار بود که متاسفانه چند کاربر اصلا رعایت نمیکردند و جوری که چند کاربر خوب تالار از تالار آزاد زده شده بود و رغبتی برای شرکت در بحث ها نداشتند و کاربرانی از جمله همین دوست خوبم آرش... شدیدا از کپی پیست در تالار رنجیده خاطر میشدن پس باز بخاطر خشنودی و رغبت پیدا کردن تعداد زیادی از کاربران خوب آزاد مجبوریم قوانین وضع کنیم مورد دیگه که باید عرض کنم قوانیین در مورد توهین و بی احترامی هست که در صورت مشاهده توهین مستقیم و رکیک بلافاصله مجبوریم با کاربر خاطی برخورد جدی کنیم و دلیلش هم معلومه اگر قانون بر خورد با خاطی نباشه تصور اینکه چه بازار شامی به وجود میاد هم وحشتناکه پس باز مدیران برای اینکه چند ساعتی کاربر بدور از جنگ و هیاهو و سختی های دنیای واقعی به اینجا میاد و دوست داره آرامش بگیره و خستگی دنیای واقعیش و یک مقدار کمتر کنه مجبورند که قانون سفت و سختی رو در این مورد بگذارند نکته آخر هم در مورد تاپیک سیاسیه خب همتون با قوانین کشورمون آشنا هستید و میدونید که سختگیری بر دنیای مجازی هم حکم فرماست یه نمونه رو عرض میکنم من باب مثال حدودا دو هفته پیش یکی از کاربرا یک تاپیک سیاسی زده بود که از جایی کپی کرده بود و برای من پیام خصوصی اومد که پلیس مبارزه با مسایل سیاسی نت بشدت دنبال استارتر این تاپیک هست و تاپیک هم در سرچ گوگل هست با وجود حذف شدنش در انجمن که محمد لطف کرد تاپیک و حذف کلی کرد تا مشکلی پیش نیاد که باز بر میگرده به اینکه اگر سخت گیری میشه بخاطر اینکه کاربر برامون عزیزه و ما اصلا دوست نداریم که کوچکترین آسیبی از از هر لحاظ بهش وارد بشه ببخشید سرتون و درد آوردم:rose: ولی احتمال زیاد این تاپیک با دفتر تالار ادغام خواهد شد نه شقایق دلیلش بسته شدن تاپیکم نیست بسته شدن اون تاپیک فقط کمک کرد که یادم بیاد خیلی وقته که میخوام این حرفارو بگم ولی وقت نمیشه تغریبا یک هفته پیش بود تو کارگروه تخصصی معماری مدیران محترم در پی برقراری قوانین جدیدی برای تالار معماری بودن من همین حرف رو همونجا هم گفتم که دنیای مجازی نیازی به قانون نداره یا تالار گفتگوی آزاد نداشته باشین یا اگه دارین به معنی آزادی احترام بزارین الان رو نمیدونم ولی زمانی که ما دانشجو بودیم تریبون آزاد پلی تکنیک معروف بود معنای واقعی آزادی بیان در یه محیط علمی پژوهشی حلا کار به جایی رسیده که میگین گفتگوی آزاد ولی قبلش 100 تا شرط برای طرف میزارین در مورد سخت گیری هایی که میشه بگم چطور ممکنه یه نفر زنگ بزنه با کانالایی مثل بی بی سی و صدای آمریکا مصاحبه کنه کاریش نداشته باشن ولی به یه نفر که 4 تا خط حرف سیاسی زده بخوان گیر بدن؟!!!!!!!!!!!!! مگه اینکه حرفی که زده از نظر امنیت ملی اشکال داشته باشه که اونم آدم باید خودش تشخیص بده که چی رو میشه گفت و چی رو نباید گفت ( یه مثال سادش همین تکنولوژی هسته ای تا زمانی که به گوش یه سری آقایون نرسیده بود که بکننش توی توپ و جار بزنن خیلی سریع داشت پیشرفت می کرد ولی یه سری اومدن باحاش پز بدن شد چوب و خورد تو سر ملت ) ولی لوپ مطلب این که من هنوز با سانسور مطلب در دنیای مجازی مخالفم 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ با خیلی از حرفات موافقم ولی هرچیزی هم حدی داره لجام گسیختگی در امور میتونه زیر بنای فساد باشه مدافعان انارشیسم به نظم حاصل از انارشیسم ایمان دارند درحالی که به دلیل فراموش شدن ایده اصلی در محیط های متراکم تمامی هدفها از قالب خودشون خارج میشن میتونید این مسئله رو درتاریخچه تمامی انقلابها به عینه مشاهده کنید اما اگر مسئله ای هست ومعتقدید نیاز به اصلاح داره میتونید روشهای اصلاح وبهبود عملکرد رو یاداوری کنید ومطمئنا همگان با شما همراه وهمگام خواهند بود 4 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ما ایرانیا طی زمان نشون دادیم که لیاقت خیلی چیزا رو نداریم همین ترکیه کنار دست ما هستش، تقریبا همزمان شروع کردیم، حالا اونا کجان و ما کجا؟ نمیشه گفت تقصیر از بالاست، ما مردم بیشترین تقصیرو داریم 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ تو سایت خودنویس یه مقاله ای بود که مقایسه کرده بود میزان طرفداران فرنود راستگو و خامنه ای رو در فیسبوک درقسمت نظرات یکی از بدیع ترین حرفهایی که باید ملکه ذهن خیلیا بشه به عنوان نقدی کوتاه نوشته شده بود میتونی ریشه خیلی از مسایل رو در چنین مطالبی جستجو کنی باور کنیم که هنوز تو روانسازی الفبای ارتباط ودموکراسی وهدف گذاری وتعامل لنگ میزنیم ما ملت پرافتخار ما ملت شریف ما ملت با فرهنگ ما ملت قدیس من عضوی به دور افتاده وغریب از این جمع! 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من قانون برای هر جایی لازمه برای هر کسی لازمه. اگه قانونی وجود نداشته باشه که جامعه میشه مثل جنگل. اینکه این قوانین چی باشن میشه مسئله ی آزادی خواهی اصلی. اگه کسی بگه من کلا قانونو نمیخوام چون آزادی خواهم اشتباهه به نظرم چون کلا آزادیو اشتباه گرفته. قوانین باید طوری وضع بشن که آزادی فردو زیر سوال نبرن ولی خوب روابطو تنظیم کنن. به قول یکی از دوستان این همه قانون هست و کاربران با بی احترامی صحبت میکنن. قانون خوبه و عمل کردن به قانون و احترام بهش بهتره. بستگی به شعور و فرهنگ کاربرا هم داره. به نظرم فضای مجازی با زندگی عادی تو اجتماع فرقی نداره و گاهی حتی خطرناک تره.بنابراین به قانون خیلی نیاز داره. ممنونم از قوانینی که باعث میشن بدون درگیری کنار هم زندگی و کار کنیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده