رفتن به مطلب

آیا مایلید با دوست خود ازدواج کنید؟

pari daryayi

آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟

ارسال های توصیه شده

پس به اونی که هستی اعتماد کن و این رو باور کن اونی که مال توست پشت ابر نیست در همین حوالیست :banel_smiley_4:

تو همین حوالی؟:ws3:

الان من چی کار کنم .. بگردم دنبالش .. یا صبر کنم بیاد؟:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من به احتمال زیاد از همین طریق ازدواج می کنم وگرنه یهو بری خواستگاری و ... که زیاد جالب نیست. البته دوست از خیابون چت و مت و ... نه. مثلا هم دانشگاهی ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
من به احتمال زیاد از همین طریق ازدواج می کنم وگرنه یهو بری خواستگاری و ... که زیاد جالب نیست. البته دوست از خیابون چت و مت و ... نه. مثلا هم دانشگاهی ...

هم دانشگاهی خوبه ... اما برای ما مکانیکا هم کلاسی جواب میده یعنی؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کتک هم مجانیه هاااا به خدا!!:banel_smiley_4:

دقیقا همه ی اون 1634 کیس قبلی هم که از دست من متواری شدن .. همه به همین شیوه کچل شدن:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هم دانشگاهی خوبه ... اما برای ما مکانیکا هم کلاسی جواب میده یعنی؟:ws3:

اگه منظور تعداد کم دخترا نسبت به پسرا تو رشته ماست که مهم نی. از رشته های دیگه انتخاب کنید لقمه ی بزرگتر از دهنتون هم ور ندارید که خفه میشید:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
الان منو کیس فرض کردی ؟ :banel_smiley_4:الان من کچل شدم؟؟:banel_smiley_4:

کلام جدی : حد خودمو خوب میشناسم:icon_redface:

کلام شوخی: گفتم به همین روش کچل کردم ... اصولا من 1236453894 نفر رو تا حالا با همین روش کچل کردم

اگه واقعا کچل نشدی ... چرا آگهی مجانی رو نمیذاری؟:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کلام جدی : حد خودمو خوب میشناسم:icon_redface:

کلام شوخی: گفتم به همین روش کچل کردم ... اصولا من 1236453894 نفر رو تا حالا با همین روش کچل کردم

اگه واقعا کچل نشدی ... چرا آگهی مجانی رو نمیذاری؟:jc_thinking:

کلام شوخی : من خودم کچل میکنم همه رو!!

کلام جدی : واقعا اگه دوست دختر نداشته باشی نمیتونی دخترا رو خوب بشناسی متاسفانه یا خوشبختانه این واقعیته

اگهی رم خودت بذار یکم بخندیم!

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگه منظور تعداد کم دخترا نسبت به پسرا تو رشته ماست که مهم نی. از رشته های دیگه انتخاب کنید لقمه ی بزرگتر از دهنتون هم ور ندارید که خفه میشید:ws37:

ما دیگه از زمان دانشگاهمون گذشت ... شماها ایشالا قدر فرصت ها رو بدونید:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کلام شوخی : من خودم کچل میکنم همه رو!!

کلام جدی : واقعا اگه دوست دختر نداشته باشی نمیتونی دخترا رو خوب بشناسی متاسفانه یا خوشبختانه این واقعیته

اگهی رم خودت بذار یکم بخندیم!

من کچل نشدم چرا پس .. اینقدم موها پرپشته که آدم یاد جوونای دهه ی 40 میافته:ws3:

پاسخ کلام جدی: من نفگتم با هیچ دختری صحبت نکردم، این عبارت دوست دختر، یا gf رابطه ای فراتر از دوستی عادی محسوب میشه ...

پس قصدت از گفتن آگهی تمسخر من بود ... دیدی اول گفتم مسخره نکن هااا:JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من کچل نشدم چرا پس .. اینقدم موها پرپشته که آدم یاد جوونای دهه ی 40 میافته:ws3:

پاسخ کلام جدی: من نفگتم با هیچ دختری صحبت نکردم، این عبارت دوست دختر، یا gf رابطه ای فراتر از دوستی عادی محسوب میشه ...

پس قصدت از گفتن آگهی تمسخر من بود ... دیدی اول گفتم مسخره نکن هااا:jc_thinking:

خب یکم دیگه با من حرف بزنی خودت حس میکنی سرت داره سبک میشه!:دی

تو رو خدا بیا حرف هم نزن!منظورم رابطه ای که باعث شناخت تو بشه نه ارتباط معمولی اجتماعی نه صرفا عشق و عاشقی

تمسخر چیه؟!دارم راه حل میدم!:دی

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب یکم دیگه با من حرف بزنی خودت حس میکنی سرت داره سبک میشه!:دی

تو رو خدا بیا حرف هم نزن!منظورم رابطه ای که باعث شناخت تو بشه نه ارتباط معمولی اجتماعی نه صرفا عشق و عاشقی

تمسخر چیه؟!دارم راه حل میدم!:دی

عمرا من همچین احساسی بکنم:there:

خب بحث اینکه آدم یه رابطه ی عاشقانه رو دنبال کنه، بدون اینکه به ازدواج منجر بشه .. به نظرم فقط بازی با احساسات خود و طرف مقابله

مگر اینکه کسی واقعا عواطف قوی نداشته باشه ... من خودم نمی تونم، با یکی رابطه ی عاشقانه داشته باشم، بعدش هم از طریق اون شناخت پیدا کنم و برم با یکی دیگه ازدواج کنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
عمرا من همچین احساسی بکنم:there:

خب بحث اینکه آدم یه رابطه ی عاشقانه رو دنبال کنه، بدون اینکه به ازدواج منجر بشه .. به نظرم فقط بازی با احساسات خود و طرف مقابله

مگر اینکه کسی واقعا عواطف قوی نداشته باشه ... من خودم نمی تونم، با یکی رابطه ی عاشقانه داشته باشم، بعدش هم از طریق اون شناخت پیدا کنم و برم با یکی دیگه ازدواج کنم

گفتم عشق و عاشقی نباشه :banel_smiley_4:

تو نمیتونی با همکار، همکلاسی] فامیل و .... یه رابطه ای داشته باشی که هم بشناسیش هم بتونی رو ادامه و جدی شدن رابطه فکر کنی؟:banel_smiley_4:

یکم از خط کشی ها بیا بیرون همه چیز این قدر قراردادی و منظم پیش نمیره ....

• Like 4
لینک به دیدگاه
گفتم عشق و عاشقی نباشه :banel_smiley_4:

تو نمیتونی با همکار، همکلاسی] فامیل و .... یه رابطه ای داشته باشی که هم بشناسیش هم بتونی رو ادامه و جدی شدن رابطه فکر کنی؟:banel_smiley_4:

یکم از خط کشی ها بیا بیرون همه چیز این قدر قراردادی و منظم پیش نمیره ....

خب اینکه با همکار یا فامیل یا همکلاسی یه رابطه ای داشته باشیم و در ادامه بخوایم به جدی شدن رابطه فکر کنیم دو حالت وجود داره

1- یا ما میدونیم اون پارامترها و معیارهای ما رو میتونه داشته باشه ، که خب منطقیه این کار و این خودش یه آشنایی برای ازدواجه

2- ما میدونیم که اون معیار های ما رو نداره، اما به هر ترتیب یه کششی باعث میشه که ما دوست داشته باشیم باهم دوست باشیم، بخندیم، شوخی کنیم، و ...

تو این حالت دوم نظرت چیه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب اینکه با همکار یا فامیل یا همکلاسی یه رابطه ای داشته باشیم و در ادامه بخوایم به جدی شدن رابطه فکر کنیم دو حالت وجود داره

1- یا ما میدونیم اون پارامترها و معیارهای ما رو میتونه داشته باشه ، که خب منطقیه این کار و این خودش یه آشنایی برای ازدواجه

2- ما میدونیم که اون معیار های ما رو نداره، اما به هر ترتیب یه کششی باعث میشه که ما دوست داشته باشیم باهم دوست باشیم، بخندیم، شوخی کنیم، و ...

تو این حالت دوم نظرت چیه؟

وقتی میدونی معیارهاتو نداره دلیلی نداره رابطه عاطفی به وجود بیاد میتونید دوستان معمولی هم باشید

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...