رفتن به مطلب

آیا مایلید با دوست خود ازدواج کنید؟

pari daryayi

آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بستگش داره به اینکه اخلاقش و رفتارش به درد ازدواج میخوره یا قراره همیشه بچه بازی از خودش نشون بده و اعصابش خورد باشه :w000:

کاملا موافقم

تو دوستی موضوع دیگه ام مطرح میشه مثل نامردی و خیانت و دل شکستن و دروغ و بچه بازی :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاملا موافقم

تو دوستی موضوع دیگه ام مطرح میشه مثل نامردی و خیانت و دل شکستن و دروغ و بچه بازی :hanghead:

خیانت و دل شکستن که شده عادت. فک میکنن اینا نمک دوستیه. از تنها چیزی که متنفرم بچه بازیای الکیه و اینکه بخواد حرفشو توی لفافه بگه و بفهمونه که خیلی حالیشه :w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیانت و دل شکستن که شده عادت. فک میکنن اینا نمک دوستیه. از تنها چیزی که متنفرم بچه بازیای الکیه و اینکه بخواد حرفشو توی لفافه بگه و بفهمونه که خیلی حالیشه :w000:

:hanghead: تجربه بدیه

• Like 1
لینک به دیدگاه

بستگی ب دوستم داره.

از طرفی چون میشناسمش و دوسش دارم

ولی از طرفی بعضی ویزگیهای شخصیتیش ب درد شریک زندگی نمیخوره ولی چون اهل نامردی نیستن

و از خیلی از مشکلای اخلاقی دورن ب احتمال زیاد بله......(چون واقعا قبولشون دارم:w16:)

• Like 2
لینک به دیدگاه

چجوری میشه یکی که پست داده قبلا پستشو پیدا کنه ؟ :ws38: ( به جز خوندن 19 صفحه)

میخوام ببینم قبلاً چی گفته بودم :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
چجوری میشه یکی که پست داده قبلا پستشو پیدا کنه ؟ :ws38: ( به جز خوندن 19 صفحه)

میخوام ببینم قبلاً چی گفته بودم :ws38:

برو اینجا؛رو پاسخ ها بزن ؛ بعد اسمتو تو لیست پیدا کن و رو عدد جلوش بزن,پستای خودتو نشونت میده :a030:

wjr4d0v36mqquhe9gpt.png

لینک به دیدگاه

اگر یه 2سال باهاش باشم و حوبِ خوب بشناسمش و حس کنم هم حالِ منه...چرا که نه....:w16:

اما از اون طرف یه اعتقادی دارم که می گه: بعضی ها می تونن 2 تا دوست خوب برای هم باشن نه دوتا شریک زندگی خوب. :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
برو اینجا؛رو پاسخ ها بزن ؛ بعد اسمتو تو لیست پیدا کن و رو عدد جلوش بزن,پستای خودتو نشونت میده :a030:

wjr4d0v36mqquhe9gpt.png

خدا خیریت بده منم بلد نبودم همیشه دردسر داشتم با این موضوع:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

من اهل دوست پسر بازی نیستم،

اگه ام الان کسی رو دارم که از نظر دیگران دوست پسرم محسوب میشه، به قصد ازدواج باهاش دوست شدم .

قصدم تفریح و خوش گذرونی مقطعی نیست...

• Like 8
لینک به دیدگاه

اگه استارت دوستی با هدف ازدواج باشه خب طبیعتا آره. ولی اگه همون اولش قرار بذاریم فقط دوتس خب نه.

اگه یکی از طرفین هدفش صرفا دوستی باشه و دیگری ازدواج خیلی بده

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه استارت دوستی با هدف ازدواج باشه خب طبیعتا آره. ولی اگه همون اولش قرار بذاریم فقط دوتس خب نه.

اگه یکی از طرفین هدفش صرفا دوستی باشه و دیگری ازدواج خیلی بده[/QUOTE]

چرا خیلی بده؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه یکی از طرفین هدفش صرفا دوستی باشه و دیگری ازدواج خیلی بده[/QUOTE]

چرا خیلی بده؟:ws52:

افسردگی طرفی که به فکر ازدواج هست

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...