رفتن به مطلب

آیا مایلید با دوست خود ازدواج کنید؟

pari daryayi

آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دلائل انتخب همسر برای هر انسانی یه مقدار متفاوته. گزینه ها هم همینطوریه. خوب یکی از گزینه ها هم میتونه دوست انسان باشه. حالا کجای این انتخاب جای سئوال داره ؟ راستش برای من مشخص نشد.

• Like 18
لینک به دیدگاه

بله...چرا نه...

ترجیح میدم با کسی که باهاش آشنایی دارم و دوست بودم ازدواج کنم....

نه کسی که دوست خیلی های دیگه بوده و آشنایی باهاش ندارم....

• Like 19
لینک به دیدگاه
بستگی داره.اگه دختر پاک و معصوم و خوبی باشه و به هم بخوریم آره اما اگه بهم نخوریم فایده نداره دیگه!

پاک و معصومیت رو چه جوری وبا چه ملاکی تشخیص می دی؟

مرسی

من نمیتونم نظر بدم :ws3: شرمنده :ws21:

:w58: ....:w127:؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
دلائل انتخب همسر برای هر انسانی یه مقدار متفاوته. گزینه ها هم همینطوریه. خوب یکی از گزینه ها هم میتونه دوست انسان باشه. حالا کجای این انتخاب جای سئوال داره ؟ راستش برای من مشخص نشد.

بحث من سر اینه که بعضی افراد دوستشون رو فقط برای دوستی می خوان و برای ازدواج کس دیگه ای رو با خصوصیات دیگه ای مد نظر دارن می خواستم بدونم پسران مخصوصا چقدر حاضرن با دوست دخترشون ازدواج کنن؟!

• Like 13
لینک به دیدگاه

بستگی داره با چه نیتی دوست شده باشن

اشنایی

یا رفع نیازخوددددددددددددددددددددددد

فکر کنم جواب کاملی باشه :icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه
بحث من سر اینه که بعضی افراد دوستشون رو فقط برای دوستی می خوان و برای ازدواج کس دیگه ای رو با خصوصیات دیگه ای مد نظر دارن می خواستم بدونم پسران مخصوصا چقدر حاضرن با دوست دخترشون ازدواج کنن؟!

بنظر شما چند درصد جوونا همچین کاری میکنند؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
بنظر شما چند درصد جوونا همچین کاری میکنند؟

آمار دقیقی ندارم برای همین جواب تاپیک زدم

ولی اطرافیان رو که می بینم اکثریت از دوست دختر یه انتظاری دارند و ترجیح می دن همسرشون غیر از دوستشون باشه به قول خودشون پاک باشه و با کسی نبوده باشه

مگه افرادی که دوستیشون قضیه عشق و عاشقی به همراه داره :ws37:

• Like 13
لینک به دیدگاه
آمار دقیقی ندارم برای همین جواب تاپیک زدم

ولی اطرافیان رو که می بینم اکثریت از دوست دختر یه انتظاری دارند و ترجیح می دن همسرشون غیر از دوستشون باشه به قول خودشون پاک باشه و با کسی نبوده باشه

مگه افرادی که دوستیشون قضیه عشق و عاشقی به همراه داره :ws37:

فهمیدم. مرسی:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب معلومه.. پسری که با یه دختر به خاطر رفع نیازش رفیق شده :banel_smiley_4: از همون اولش فکر ازدواج با اون دخترو نداره دیگه... نیتش از اول مشخص بوده!!!

حالا یه مسئله ای...میدونستی دوس دختر دوس پسر تو ایران هرکسی واس خودش یه مدل تعریف میکنه...!!!! :banel_smiley_4:

اصلا اصل قضیه مشکل داره به نظر من

• Like 12
لینک به دیدگاه
خب معلومه.. پسری که با یه دختر به خاطر رفع نیازش رفیق شده :banel_smiley_4: از همون اولش فکر ازدواج با اون دخترو نداره دیگه... نیتش از اول مشخص بوده!!!

حالا یه مسئله ای...میدونستی دوس دختر دوس پسر تو ایران هرکسی واس خودش یه مدل تعریف میکنه...!!!! :banel_smiley_4:

اصلا اصل قضیه مشکل داره به نظر من

منم باهات موافقم

اونم به خاطر محدودیت های رابطه ای بوده

هر کسی یه معنایی واسه خودش داره

اما خیلی ها هم هستن که به این خاطر می رن دنبال دوستی تا شاید از این طریق همسر پیدا کنن

می خوام بدونم چند درصد اینکارو می کنن؟:JC_thinking:

• Like 11
لینک به دیدگاه

خب مشکله دوست چیه مگه، اگه کیس مناسبی باشه آره، چرا که نه. خیلی ها به نیت ازدواج دوست میشن.

معمولاً آدم دوست هاشو بر اساس علایقش انتخاب میکنه دیگه. همون علایقی که بعداً تو انتخاب همسر هم دخیله. البته نه برای همه، چون همونطور که دوستمون گفت بعضی ها ملاک انتخاب دوستشون فاکتورهای دیگه ایه.

• Like 16
لینک به دیدگاه
منم باهات موافقم

اونم به خاطر محدودیت های رابطه ای بوده

هر کسی یه معنایی واسه خودش داره

اما خیلی ها هم هستن که به این خاطر می رن دنبال دوستی تا شاید از این طریق همسر پیدا کنن

می خوام بدونم چند درصد اینکارو می کنن؟:JC_thinking:

آهان از اون لحاظ...

کار خنده ایه به نظر من...

فک کن طرف احساس میکنه که باید ازدواج کنه! (حالا این که این احساسو چه جوری پیدا میکنه خدا میدونه) بعد به همین دلیل راه میافته میره دنبال پیدا کردن دوس دختر! :w58: بعد این هفته با این دوسته هفته بعد با یکی دیگه.... ااسم همشونم میزاره دوس دخترام! و این پروسه ادامه داره و نظر شخصی من اینه که هیچ وقتم به نتیجه نمیرسه!!!

فک کن!

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...