رفتن به مطلب

عمران؟معماری؟شهرسازی؟

وجود کدام یک از این 3 رشته در زندگی شما نقش حیاتی و مهمتر  

83 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. وجود کدام یک از این 3 رشته در زندگی شما نقش حیاتی و مهمتر

ارسال های توصیه شده

ميبينم كه دوستان همه جمع اند:ws37:

عمران 20

شهرسازی 17

معماری 8

:ws3:

احسنت ....من تازه اينجاااااا رو ديدم :ws3:

ایول :ws28:

خوب مهمترین بخش هم در وهله اول برآوردن نیازهای پایه ای هست دیگه:ws3:

بزنين قدش :ws28::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 257
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شهرسازی شده 20 رای= viking و shima3 و ofkour هم اضافه شده اند.

فک کنم اونایی که به مهندسی عمران رای دادن از 20 بیشتره!!!!! یه بار دیگه بشمرید لطفاً

به همه تون تبریک میگم.

همه میدونیم که داریم کار بیخودی میکنیم، من که نظرم این بوده و هست(مثل اکثر بچه ها) که هیچکدوم بر دیگری برتری ندارن، همان گونه که برای داشتن خانه ای ایمن، زیرساخت های مناسب(پل، راه، سد و...) به مهندسی عمران نیاز هست، برای داشتن خانه ای زیبا، خانه ای با فضاهای طراحی شده ی مناسب، طراحی داخلی خوب و بناهای هویتی به معماری نیاز داریم و برای داشتن شهری بهتر که همه چیزش سر جای خودشه(از در دسترس بودن زمین بازی، پارک، دبستان و سوپر مارکت و ... تا مسائل زیباشناختی در مقیاس های بزرگ تر مثلاً زیبایی یک کوچه) به شهرسازی نیازداریم.

حذف هر کدوم از این رشته ها ، عدم توجه به هر کدومشون و انجام وظیفه ی کاری هر کدومشون توسط رشته ی دیگری همین وضعیتی ست که میبینیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقا مثل اینه که من بپرسم:‌ بین غذا خوردن و آب میوه خوردن شما کدوم رو انتخاب میکنین؟

و شما بگین اونایی که غذا رو انتخاب میکنن غریزه و نفس حیوانی دارن ، و اونایی که آب میوه رو انتخاب میکنن انسانی تر فکر میکنند ، و فکر کنم این توهین به کسانی باشه که به عمران رای دادن ، قبل از شما یک نفر هم این رو گفته بود

آقا چرا من هر چی مینویسم آخرش میگید که توهین بوده؟!!!!!!!!!!:icon_pf (34):

به نظرم مثال اشتباه نیست ولی برای من با یه فرض دیگه قابل قبوله: مثل اینه که غذا همیشه در دسترس باشه، و به طرف بگن حالا آبمیوه رو انتخاب میکنی یا باز هم غذا؟ (البته این مثال هم کامل نیست).

مازلو نگفته نیازهای انسانی و غریزی، ولی برداشت همه (یا شاید کتابایی که من خوندم) این بوده که هر چه نیازها در سطح بالاتری در هرم باشند ، این نیاز جنبه ی انسانی تره میگیره، من که کاملاً این حرف رو قبول دارم. نیاز به غذا خوردن و ایمنی وامنیت، و حتی مسکن یه نیاز غریزی ست حتی دیگر جانداران به دنبال این نیازها هستند، ولی تنها جانداری که بدنبال نیازهای زیبایی شناختی و خودشکوفایی ست ، انسانه. به نظرم در این که نیازهای بالاتر انسانی تره، هیچ شکی نیست.

یکی دیگه از مشکلات بسیار بزرگ کشور ما اینه : که بسیار کمی به همه چی نگا میکنن، یکیش همین مسکن مهر. در کشور ما میگن اول برای همه مسکن تامین بشه بعد به کیفیت محلات و کوچه ها رسیدگی بشه، ولی آیا نیاز به مسکن تمومی داره؟ اگه آره کی؟ آیا ما باید صبر کنیم که برای همه مسکن تامین بشه بعد کوچه ها و محلاتمون رو بهتر کنیم؟ چند نفر توی محلات بی کیفیت بمیرند تا آخرش نیاز به مسکن کم بشه؟

کار نیکو کردن از پر کردن است.

• Like 3
لینک به دیدگاه

عمران 20

شهرسازی 19

معماری 8

امیررضا به یه نتیجه هایی رسیدیم میتونی ببندی تایپیکو برادر :icon_gol:

(من فکر میکردم معماری بیشتر و شهرسازی کمتر از اینا رای بیاره:ws52:)

به هر حال آنچه مسلم هست همه رشته ها مهم و تاثیرگذار هستند و اگر نبودند اصلا به وجود نمیومدند ، ولی بعضی رشته ها هم هستند که قدمتشون از بدو تولد بشر روی زمین هست و نمیشه اهمیت بالای اونها رو نادیده گرفت :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آقا چرا من هر چی مینویسم آخرش میگید که توهین بوده؟!!!!!!!!!!:icon_pf (34):

به نظرم مثال اشتباه نیست ولی برای من با یه فرض دیگه قابل قبوله: مثل اینه که غذا همیشه در دسترس باشه، و به طرف بگن حالا آبمیوه رو انتخاب میکنی یا باز هم غذا؟ (البته این مثال هم کامل نیست).

مازلو نگفته نیازهای انسانی و غریزی، ولی برداشت همه (یا شاید کتابایی که من خوندم) این بوده که هر چه نیازها در سطح بالاتری در هرم باشند ، این نیاز جنبه ی انسانی تره میگیره، من که کاملاً این حرف رو قبول دارم. نیاز به غذا خوردن و ایمنی وامنیت، و حتی مسکن یه نیاز غریزی ست حتی دیگر جانداران به دنبال این نیازها هستند، ولی تنها جانداری که بدنبال نیازهای زیبایی شناختی و خودشکوفایی ست ، انسانه. به نظرم در این که نیازهای بالاتر انسانی تره، هیچ شکی نیست.

یکی دیگه از مشکلات بسیار بزرگ کشور ما اینه : که بسیار کمی به همه چی نگا میکنن، یکیش همین مسکن مهر. در کشور ما میگن اول برای همه مسکن تامین بشه بعد به کیفیت محلات و کوچه ها رسیدگی بشه، ولی آیا نیاز به مسکن تمومی داره؟ اگه آره کی؟ آیا ما باید صبر کنیم که برای همه مسکن تامین بشه بعد کوچه ها و محلاتمون رو بهتر کنیم؟ چند نفر توی محلات بی کیفیت بمیرند تا آخرش نیاز به مسکن کم بشه؟

کار نیکو کردن از پر کردن است.

:icon_gol:

ولی سئوال این نبود که اگر مسکن در اختیار شما باشه شما دوباره مسکن رو انتخاب میکنین یا شهر زیبا رو ، سئوال این بود که شما به شهر زیبا بیشتر احتیاج دارید یا مسکن(یعنی: راه ، پل ، سد ، و تمامی سازه های عمرانی) و اگر قرار باشه یکیش رو انتخاب کنین کدوم رو انتخاب میکنین که 19 نفر از دوستان گفتن شهر زیبا رو به خونه ترجیح میدن!:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مثل اینکه یه بار باس بشینم نقش این سه رشته و نوع تعاملشون رو واسه خوشگلای این انجمن تبیین کنم.:w02:

یخده بالا پائین میزنه نظراتتون.

فعلا که وقت نمیشه.

یادم بندازین.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مثل اینکه یه بار باس بشینم نقش این سه رشته و نوع تعاملشون رو واسه خوشگلای این انجمن تبیین کنم.:w02:

یخده بالا پائین میزنه نظراتتون.

فعلا که وقت نمیشه.

یادم بندازین.

نقش این 3 رشته که خیلی تابلو هست:banel_smiley_4: جنگ رو تالار شهرسازی شروع کرد :ws3: خوشگلای اونجا احتیاج به شفاف سازی دارن:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نقش این 3 رشته که خیلی تابلو هست:banel_smiley_4: جنگ رو تالار شهرسازی شروع کرد :ws3: خوشگلای اونجا احتیاج به شفاف سازی دارن:ws3:

ولی اگه توجیهت کردم چی؟ :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله ستاد تیلیغاتی تون ماشالله خیلی خوب داره کار میکنه:ws3:

اون مناظره تاریخی رای ها رو به سمت ما سرازیر کرد. مردم دیگه به عمرانی ها اعتماد نمیکنن. :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به این مثال دقت کنید :

فکر کنید بخوایم یک خونه، یک شهر یا یک بنایی بسازیم، فکر میکنید کدوم یکی از این سه رشته میتونه کارشو بدون رشته دیگه انجام بده؟؟؟؟؟

1. معماری که برای طراحی سازه ای ساختمان نیاز مبرم به مهندس عمران دارد :ws3:

2. شهرسازی نیز هم :w16:

3. و اما عمران، اکثر ما داریم میبینیم که همه این کارای مهم داره فقط رو دست عمران میچرخه، نمونه کوچکش هم ساختمونایی که داره ساخته میشه، فک میکنید چنتاشون با نظر مهندس معمار ساخته میشن؟؟؟؟ میبینید!!!! عمران بدون اینا هم میتونه کار کنه مثل قبل از پیدایش این رشته ها :whistle:

ولی خب انقد اینجوری فک کردیم که هنوز جز کشورهای جهان سومیم، اگه همه چی به دست متخصصش سپرده میشد، الان وضعمون خیلی بهتر از اینا بود؛ بنابر این هر سه رشته :wubpink:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به این مثال دقت کنید :

فکر کنید بخوایم یک خونه، یک شهر یا یک بنایی بسازیم، فکر میکنید کدوم یکی از این سه رشته میتونه کارشو بدون رشته دیگه انجام بده؟؟؟؟؟

1. معماری که برای طراحی سازه ای ساختمان نیاز مبرم به مهندس عمران دارد :ws3:

2. شهرسازی نیز هم :w16:

3. و اما عمران، اکثر ما داریم میبینیم که همه این کارای مهم داره فقط رو دست عمران میچرخه، نمونه کوچکش هم ساختمونایی که داره ساخته میشه، فک میکنید چنتاشون با نظر مهندس معمار ساخته میشن؟؟؟؟ میبینید!!!! عمران بدون اینا هم میتونه کار کنه مثل قبل از پیدایش این رشته ها :whistle:

ولی خب انقد اینجوری فک کردیم که هنوز جز کشورهای جهان سومیم، اگه همه چی به دست متخصصش سپرده میشد، الان وضعمون خیلی بهتر از اینا بود؛ بنابر این هر سه رشته :wubpink:

من همه ش رو تایید میکنم:icon_gol::icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عمران 20

شهرسازی 19

معماری 8

امیررضا به یه نتیجه هایی رسیدیم میتونی ببندی تایپیکو برادر :icon_gol:

(من فکر میکردم معماری بیشتر و شهرسازی کمتر از اینا رای بیاره:ws52:)

به هر حال آنچه مسلم هست همه رشته ها مهم و تاثیرگذار هستند و اگر نبودند اصلا به وجود نمیومدند ، ولی بعضی رشته ها هم هستند که قدمتشون از بدو تولد بشر روی زمین هست و نمیشه اهمیت بالای اونها رو نادیده گرفت :whistle:

:a030:

خيلي ممنون از همه دوستان كه شركت كردند نظر و نظر خودشان و اعلام كردند

چيزي كه همه بهش واقف بدوم اين نكته بود كه اين رشته ها نتنها جدا از هم نييتند بلكه مكمل و كمك كننده هستند

به اميد موفقيت همه شما دوستان

شاد باشيد :flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...