رفتن به مطلب

بزرگ شدی میخوای چی کاره بشی؟!

Atre Baroon

ارسال های توصیه شده

"بزرگ شدی میخوای چی کاره بشی؟" یا "بزرگ شدی میخوای چه شغلی رو انتخاب کنی؟"

این دو تا جمله خیلی واسمون آشناس چون بچه که بودیم و هر کسی که میخواست سرمونو گرم کنه یا باهمون ارتباط برقرار کنه این سوالو از ما میپرسید: " عزیزم بزرگ شدی میخوای چیکاره بشی؟" و حتی وقتی رفتیم ابتدایی، یکی ازموضوع انشاء مون هم این سوال بود!

و خیلیامون بر اساس آرزوهامون شغلمونو انتخاب میکردیم یا براساس علاقه ای که به یه نفر داشتیم شغل اونو انتخاب میکردیم بدون اینکه چیزی ازش بدونیم

و خیلیامون در جواب میگفتیم دوست دارم خلبان بشم و یکی دیگه میگفت دوس دارم دکتر بشم یا مهندس و.......

و خیلیامون وقتی بزرگ شدیم وقتی خواستیم تصمیم بگیریم چی بخوانیم، رویاهای کودکیمونو فراموش کردیم و داریم درسی رو میخونیم که اصن در کودکی به اون فک نمیکردیم و حتی این شغل جایی تو انشاء هامونم نداشت!

و حالا ما همون کودکای دیروزی هستیم که این سوالو بارهای بارها ازمون پرسیدن و حالا بزرگ شدیم و انتخاب رشته کردیم و درسمون تموم شده یا نه داریم ادامه میدیم!!!

و حالا میخوام بدونم بچه که بودین دوس داشتین چه کاره بشین و الان چی دارین میخونین و دوس دارین چی کاره بشین؟؟؟!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

من خودم که بچه بودم دوس داشتم بازیگر بشم

و مامانم یه بار پرسید چرا دوس داری بازیگر بشی و منم گفتم چون همه چیز میخوریم

مامانم اینجور شد :w58: و بعد اینجوری:ws28: و اخرش گفت هرکی ندونه فک میکنه هیچی بهت نمیدیم بخوری!!!

حتی معلممون که همین موضوع رو برای انشاء داده بود نوشتم دوس دارم بازیگر بشمو اینا و بابام گفت :اینا چیه؟:banel_smiley_4: بنویس دکتر میخوام بشم!!! :hanghead:

و کمی بزرگتر شدم دوس داشتم هوا و فضا بخونم یا خلبان بشم و هنوزم که هنوزه این آرزومه!!!

و کمی بزرگتر از قبل شدم از مهندسی ژنتیک خوشم اومد و بخاطر همین رفتم تجربی، الانم که الانِ این رشته رو خیلی دوس دارم ولی نه به اندازه هواو فضا

و کم کمی که بزرگتر شدم اومدم مرمت

و الانم دارم این رشته رو میخونم و دوسش دارم :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بچه که بودم خلبانی و رانندگی و ... خیلی دوست داشتم.

اما رشته ام رو خیلی دوست دارم، از آرزوهای بزرگم هم یاد گرفتن عکاسی و خلبانی و رانندگی هست. واقعا اگر شرایطش رو داشت باشم این چند تا رشته رو حتماً دنبال میکنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
واااااااااااااااای....متاسفم

نمیدونستم همچین تاپیکی هست!!!

:icon_redface::icon_gol:

نه بابا.همین رو ادامه بدین.فقط واسم جالب بود که دقیقا پست اول رو مثل هم شروع کردیم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من بچه که بودم شاید ازم میپرسیدن میگفتم دکتر یا مهندس

اما الان دوست دارم هکر باشم.البته نمیدونم برا شغل اصلی یا نه.لا اقل مهارتی که دوست دارم داشته باشم اینه و کار خلاف هم انجام میدم باهاش.تنها کار خلافی که میدونم اگه انجام بدم پشیمون نمیشم همین هست.اما دوست دارم یه زندگی پر مشغله داشته باشم و تنها هم زندگی کنم.شغل ازاد هم دوست ندارم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...