میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آقا این یه مطلب طنز بود فقط برای انتقاد از طرح اینترنت ملی ، چرا اینقده جدی گرفتین؟ 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آقا این یه مطلب طنز بود فقط برای انتقاد از طرح اینترنت ملی ، چرا اینقده جدی گرفتین؟ جدی میگی ؟ ! :smiley-gen165: نقل قولای بچه هارو خوندم ترسیدم 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ این طرح اینترنت ملی جدیه ! من چند بار خبر این طرح رو شنیدم ، البته بگم این طرح برای کسانی که میخوان استفاده کنند ، پرسرعت و با قیمت خیلی کم ( شاید رایگان ) عرضه خواهد شد . بقیه هم می تونن از اینترنتی که الان دارند ، استفاده کنند ! سرعت این اینترنت چیزی حدود 10 مگابایت خواهد بود که فقط سایت های دولتی و سایت های خودشون رو باز می کنه ! 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اينترنت ملي در فاز صفر و نول يك! به زودي راه اندازي مي شود و با توجه به اينكه پس از راه اندازي اينترنت ملي ديگر اساسا” دسترسي به شبكه جهاني اینترنت ناممكن است، در اقدامي خداپسندانه قصد داريم سامانه *****ينگ را به طور كلي غير فعال كنيم! من همين جا اعلام ميكنم كه در اولين روز راه اندازي شبكه ملي اينترنت فيسبوك را هم رفع ***** خواهيم كرد!!!! اینترنت ملی چیه؟؟ ینی بعد از راه اندازیش سایتای خارجی نمیتونیم بریم؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Control 1576 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ یواش یواش داره دوره برنامه نویسان و مدیران انجمن که تحصیل کرده حوزه های علمیه هستن فرا میرسه بعد از این بهترین سایت های اینترنتی توی ایران اینطوری میشه مثلا پی سی ورلد میشههه آخوند ورلد یا نواندیشان میشه طلبه اندیشان احتمالا یه گروه فدائیان جوملا هم را بیفته 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ این طرح اینترنت ملی جدیه ! من چند بار خبر این طرح رو شنیدم ، البته بگم این طرح برای کسانی که میخوان استفاده کنند ، پرسرعت و با قیمت خیلی کم ( شاید رایگان ) عرضه خواهد شد . بقیه هم می تونن از اینترنتی که الان دارند ، استفاده کنند ! سرعت این اینترنت چیزی حدود 10 مگابایت خواهد بود که فقط سایت های دولتی و سایت های خودشون رو باز می کنه ! یعنی این اینترنت در کنارش باقی میمونه؟ اگه بمونه که من به همینم راضیم!! میخوام صدسال سیاه سرعت بالا ندن! اون 10 مگ تو اون سایتها به چه درد میخوره!؟ :icon_razz: میخوایم فیلم مراسم تاج(عمامه)گذاری طلبه هارو با سرعت بالا ببینیم و دانلود کنیم؟ یا سخنرانی ملاها و مراسم نوحه خونیشون؟ :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده