just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ یادش بخیر تو دبیرستان یه خرخون داشتیم سر یه امتحان من هیچی نخونده بودم بهش زنگیدم گفتم فردا هوای من و داشته باش. بد موقع ی امتحان مثل شتر افتاد رو ورق هیچی نرسوند منم نامردی نکردم با پا محکم از پشت گذاشتم تو صندلیش چسبید به زمین اعصابه داریم؟ 5 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اینترنت خرابه به ا غ ا فحش میدیم اعصابه داریم 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ داشتم به خواهرم مبحث دامنه رو یاد می دادم. بعد از کلی توضیح دادن ...دامنه همون محدوده هست.. اتاق تو برای تو اتاق من برای من. کلی براش مثال زدم حتی ماشین حساب مهندسی رو آوردم گفتم نگاه کن 5 تقسیم بر صفر. دیدی ارور داد. یعنی حق نداری مخرج رو صفر بذاری آخر سر ازش پرسیدم دامنه یک ایکسم چند میشه؟ گفت: صفر معطل نکردم یکی آوردم پس کله اش اعصابه داریم؟! 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ تابستون که میشه ادم قاتل زنجیره ای میشه.این پشه ها اعصاب واسه ادم نمیذارن که!! اعصابه داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ امروز ظهر رفته بودم بیرون ترافیک همّت از یه طرف چراغ بنزینم روشن بود نمیتونستم کولر بگیرم گرما از اون طرف خلاصه داغون برگشتم میخواستم برم تو حیاط دیدم یه ماشین جلو درمون پارکه پیاده شدم همچین یه لقد زدم بهش پام هنوز درد میکنه یوهو دیدم داداشم درو باز کرد اومد بیرون گفت چته دیوونه نگو ماشینشو عوض کرده بود من نمیدونستم اعصابه داریم؟:دی 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ شب میخوابی پشه با اون صدای نکرش میاد بالا سرت وای........... اعصابه داریم؟؟؟؟اعصاب نمیذارن که 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ همین الان داشتم تو لپ تاپم بابک جهانبش گوش میدادم ، داداشم هم اونور اتاق داشت داریوش گوش میداد ... هــِــی من صدای لپ تاپ رو زیاد کردم اونم هـــِــی صدای گوشیش رو ... تا اینکه آخر دست به یقه شدیم ... اگه بابام نبود کشته بودیم همدیگه رو ... شب جمعه ای اعصابه داریم !؟ 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ قلیونم کام نمیداد شوتش کردم تو حیاط. اعصابه دارم؟ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ توی کلاس دوستم اعصاب نداشت هی پاشو مدام تکــــون میداد ! گفتم نکن ! گفت اعصاب ندارم نمیتونم ! همچین با این کــــــــــــــــــــــــــــف دست زدم تو کلش پاش دیگه تکون نخورد !!!! اعصـــــــابه داریــــم ؟؟؟؟؟!!!! خنده داشت ؟ ببند نیشتو ! 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اِی آقا دزده که امروز کیف پولمو تو مترو زدی ... فک کــن %1 حلالت کنم ... به خدا ازت نمیگذرم ... پول که تو کیفم نبود ، اما آشغال اون شماره ای که تو کیف هست رو تازه یه ربع بود گرفته بودم ... تو بین منو اون فاصله انداختی ... ایشالا بری زیر مترو ... اینقدر اعصبانیم الان که اگه ببینمت جوری میزنمت که صدای خرس پاندا بدی ... 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نیم ساعت اومدم دراز بکشم اینقدر فکر کردم و پامو تکون دادم و به ترتیب دست و پا و پلکم تکون میخوردن و میپریدن بیخیال شدم پاشدم نشستم سر ِ درسم... اعصابه داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مادرم: علی بیا سحری من: بخورید می آم خواهر: علی بیا سحر من: به مامان گفتم می آم پدرم: علی بیا دیگه من:ای خدااااااا من اصلا نمی خوام روزه بگیرم خلاص اعصابه داریم؟! 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ کارو زندگیم شده نواندیشان... اعصابه داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دیدم چند روز ه یه نفر آن نمی شه عصابم خورد شد کانکشن vpn سه ماه رو پاک کردم اعصابه دارم؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اه خوابم نمیره....اعصابه داریم؟ 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ تو یه فروم از پست یه نفر عصبانی شدم، تا دلتون بخواد فحش دادم بهش، حالا منتظرم فردا بیاد فحشامو ببینه و فحشم بده... 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ از دست این مدیریت درخشان ممد ادمین دیگه اعصاب نمونده ... اعصابه داریم ؟ لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ یه تاپیک زدم در مورد یه چیز علمی تخصصی انقدر استقبال گشتره ازش شد زدم همشو حذف کردم ... اعصابه داریم ؟ 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ حموم میریم، مامان میاد پشت در حموم میگه جقد آب میریزی! تو گرمای انجیرپزون کولر روشن میکنی مامان میگه چقد تو پرمصرفی! لپ تاپ میزنی تو برق، مامان میگه پول برق خدا تومن میاد حالا! بترکی احمدینژاد که زندگی رو به کاممون زهر کردی. اعصابه داریم؟!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده