just work 12355 ارسال شده در 4 آبان، 2011 سلام حالا که تاپیکای " مملکته داریم " و " فک و فامیله داریم " و " انجمنه داریم " و ... رو بورسه ... ولی یه بار بهشون بیشتر دقت کنید ... خیلیاش از اعصاب خودمون ناشی میشه ... پس ایندفعه بیایم از خودمون بگیم ... اعصابه داریم ؟ 14
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 با رفیقم کل کل کردم با لگد رفتم تو دستش شصتش در رفت اعصابه کل کل داریم ؟ 9
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 دوست دارم برم وزیر علوم رو بگیرم تا میخوره بزنم که چرا اینقدر چیزای مزخرف حفظی الکی میزارن تو این کتابای انقلاب و معارف و اخلاق و ... که آخرم مجبور شیم همشونو تقلب کنیم اعصابه داريم؟ 9
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 داشتم سالاد درست ميکردم دختر عمم هى دستشو ميکرد تو کاسه نوک ميزد منم که کفرم در اومد چنان با چاقو از طرف تيزس زدم رو دستش که خودم وقتى خون و ديدم ضعف کردم اعصابه داریم ؟ 11
alimec 23104 ارسال شده در 4 آبان، 2011 موقع اذون مغرب: می گم این اذان به افق ساری هست هنوز به افق بابلسر نشده. یه خورده صبر کنید بعد بخورید. یکی تو جمع: ول کن بابا تو هم شدی مثل آخوندا که بذار راحت باشیم مردیم از اذون صبح تا الان اعصابه داریم؟! 9
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 مامانم داشت با داداشم کل کل میکرد منم پشت داداشم درومدم و ازش طرفداری کردم بد همینجوری که داشتم ازش دفاع میکردم یاد اذیت کردناش افتادم یه هو به خودم اومدم دیدم دارم به داداشم فحش چیز دار میدم اعصابه داریم؟ 10
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 همین الان پشه هی میشست رو دستم نمیذاشت با موس کار کنم هی دستمو تکون دادم دیدم آخر نشست بغل موس بردم بالا با موس چسبوندمش به میز مرد حیونی!!!!روحش تو اتاقه میچرخه میترسم! اعصابه داریم؟؟؟ 5
alimec 23104 ارسال شده در 4 آبان، 2011 داشتم با دخترخاله ام سر اینکه حق پسرا ضایع شده کل کل می کردم اینقدر مزخرف تحویلم داد... آخر سر لیوان آب رو رو سرش خالی کردم خلاص اعصابه داریم؟! 9
AmirVet 695 ارسال شده در 4 آبان، 2011 هر کیو نگاه میکنی تو فیس بوک یا بچه دانشگاه شریف یا امیر کبیر یا شهید بهشتی شیطونه میگه فش بزارم واسشون بلکه راستشو بگن اعصابه داریم؟ 8
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 من نمي دونم چرا ملت فكر مي كنن وقتي با موبايل به شهرستان زنگ مي زنن بايد بيشتر داد بزنن... انگار انرژي بيشتري لازمه صدا منتقل بشه تا راه دور... امان از زماني كه بخوان با خارج تماس بگيرن... اي درد بگيرين با اين داد زدنتون... اعصابه داریم؟ 8
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 بچه ها تو کوچه فوتبال بازی میکردن هی توپشون می افداد خونه ی ما اخر رفتم از تو حیاط محکم شوت کردم خورد تو شیشه همسایه شکست اعصابه داریم؟ 6
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 اینترنتم قطع شد چند بار... اعصابم داغون زنگ زدم پشتیبانی فکر کنم نیم ساعت منتظر بودم تا وصل شم بد تا وصل شدم به یارو فحش کشیدم قطع کردم بد با خودم گفتم چرا قطع کردم حداقل کاش کارم و میگفتم ... بد دوباره زنگ زدم :دی اعصابه داریم؟ 5
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 توی تاکسی نشستم راننده گفت : مستقیم منم اعصابم داغون ! گفتم : پَــــ نَ پَــــ خابوند تو گوشم گفت اعصــــــــــــــــــاب ندارما !!!! این قرطی بازیه ماله انجمن نواندیشانه!!! ! اعصابه داریــــــــــــــــــم!!! 4
الهام. 8079 ارسال شده در 4 آبان، 2011 واسه مامانم چايي آوردم، همچين سيني رو كوبوندم رو ميز شيشه ميز 3تيكه شد! اعصابه داريم؟ 6
الهام. 8079 ارسال شده در 4 آبان، 2011 داشتم گزارش كار مينوشتم(لعنتي!) آخرش انقدر خسته بودم نصفشونو پاره كردم! اعصابه داريم؟؟ 6
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 من نمی دونم چرا تا 20 دقیقه بعد از بلند شدن از خواب اعصاب ندارم؟!!؟ اعصابه داریم؟ 3
REZA111 1182 ارسال شده در 4 آبان، 2011 با هر کی بحث میکنی یجوری باش حرف میزنی که دفعه بعد جوابتو نمیده اعصابه داریم 5
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 عروسی پسر عموم بود. داماد که پسر عموم باشه گفت بیا وسط برقص.من گفتم نه. دوباره گفت بیا برقص گفتم نه. دوباره گیر داد گفت بیا.دیگه اعصابم خورد شد دستم بردم دوره کرواتش کشیدم بازش کردم. دیگه بلد نبود ببنده تا آخر عروسیش بی کروات موند d: اعصابه داریم؟ 6
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 دیدم یارو راه نمیده ، گفتن سامان برو کنارش ... رسیدیم چشمم رو بستم و دهنم رو باز کردم ... بعد از 10 ثانیه جا به جا شد !!! یارو همسایمون بود !!!! اعصابه داریم ؟! 3
just work 12355 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 رفتم مغازه میگم فلان چیز دارین طرف میگه چه خبره همه از صبح میان همینو میبرن؟ میگم دارین حالا؟ میگه همه چی گرونه جنس نیس تو بازار... بعدش میگم خب دارین یا نه؟ میگه هیچی تو این مملکن سر جاش نیس...همه میخوان از هم بدزدن...اعصابه دارن؟؟؟ آخرم نفهمیدیم داشت اونو یا نه :دی 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری