رفتن به مطلب

تعهد بهتر است یا تخصص ؟

JoOoDi

تعهد یا تخصص کدام ارجح تره  

12 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. تعهد یا تخصص کدام ارجح تره

• 7
    • 5

ارسال های توصیه شده

من که گفتم شما از دین اطلاعی ندارید

پیامبر اکرم محمد بن عبد الله فرمود :

فلسفه بعثت ورسالت من برای بشریت :

تکمیل اخلاقیات است

متن عربی ان :

بعثت لاتمم مكارم الاخلاق

خب چیزی که من از پیامبر اکرم و دینش دیدم و خووندم بیشتر تضعیف اخلاقیات و بلکه زیر پا له کردن اخلاقیات بوده ولی فعلا تاپیک درباره اخلاقیات و نظر دین مبین اسلام درباره اخلاقیات نیست. من یه سوال از شما پرسیدم، اگه به خدا اعتقاد نداشتید باز کاری رو که بهتون سپرده شده متعهدانه انجام میدادین؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب چیزی که من از پیامبر اکرم و دینش دیدم و خووندم بیشتر تضعیف اخلاقیات و بلکه زیر پا له کردن اخلاقیات بوده ولی فعلا تاپیک درباره اخلاقیات و نظر دین مبین اسلام درباره اخلاقیات نیست. من یه سوال از شما پرسیدم، اگه به خدا اعتقاد نداشتید باز کاری رو که بهتون سپرده شده متعهدانه انجام میدادین؟

1- معلومست که متعهدانه عمل میکنم ..............چرا چون فطرتاً اینطور خلق شدم وهمه مردم چنین هستند ...........اگر مطامع ومنافع بگذارد

مردم دو جور هستند یا هم کیش من هستند که من انان را دوست دارم

یا همچون من انسان هستند ............باز دوستشان دارم

ومن برای کسی که دوستش دارم متعهدانه خدمت میکنم

2 - در ضمن کدام یک از اصول اسلام ضد اخلاقیات است

• Like 3
لینک به دیدگاه
انسان متهعد ممکنه ایمان هم نداشته باشه و حتی خدا رو هم نشناسه. ولی به انسانیت خودش متعهد باشه. همه متعهدین دنیا که با ایمان و موحد نیستند. نعهد کاری انسانی است و انسانهای آزاده میتونن انسانهای متعهدی هم باشند. کما اینکه همه دنیا پر است از چنین انسانهایی.

انسانی که تعهدش را بخاطر او انجام بدهد معامله گر است نه متعهد.

تعهد باوری است که از انسانیت انسان مشتق میشه نه از باور های او. هر چند بعضی ها هم از روی باور هایشان متعهد میشوند. اما این نوع تعهد دیرپا نیست.

این حرف من جوابی نداشت؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه یه فرد واقعا تخصص داشته باشه و به تخصصش ارزش قائل باشه هیچ وقت کاری رو انجام نمی دهد که به تخصصش زیر سئوال بره.

هرموقع بخواهد کاری انجام بدهد بطور کامل و صحیح انجام میدهد که ممکن ما این مسئله رو به عنوان تعهد کاری یا اخلاقی یا هر تعهد دیگری که می تونیم در نظر می گیریم.

پس می توان گفت که تعهد همان ارزشی است که ما به خودمان یا کاری که انجام می دهیم قائل می شویم.

واین کار را برای این انجام می دهیم که شخصیت و اعتبارمان زیر سئوال نرود.

پس میشه گفت که تعهد از تخصص حاصل میشه یا بهتر بگم اگه تخصصی نداشته باشیم پس تعهدی نیز نداریم.

البته همه اینها مربوط به کار میشه نه مسائل زناشویی و خانوادگی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
1- معلومست که متعهدانه عمل میکنم ..............چرا چون فطرتاً اینطور خلق شدم وهمه مردم چنین هستند ...........اگر مطامع ومنافع بگذارد

مردم دو جور هستند یا هم کیش من هستند که من انان را دوست دارم

یا همچون من انسان هستند ............باز دوستشان دارم

ومن برای کسی که دوستش دارم متعهدانه خدمت میکنم

2 - در ضمن کدام یک از اصول اسلام ضد اخلاقیات است

یعنی شما در صورتی که مردم رو دوست داشته باشید کاری که بهتون سپرده شده و متعهد شدید که در ازای دریافت پول اون کار رو به نحو احسن انجام بدید، انجام میدید؟

ج 2) از کجاش شروع کنم؟ زن اندازه بیضه چپ مرد ارزش داره، زن ابزار اطفاء شهوت مرده، زن ناقص العقله ( طبق فرمایش امام اول شیعیان) و ...

برده داری مجازه و پیامیر و امامانتون برده دار بودن، دروغ گویی مجازه، و ....

• Like 1
لینک به دیدگاه
فقط یک جمله خدا حافظی میگویم ومی روم:

.

.

وقتی خدا در زندگی نیست همه چیزی مجاز میشود :icon_pf (34):والسلام

خدا هم بهانه ای شده برای شما ها که همه اشتباهاتونو به بخشنده بودنش مرتبط کنید و همه زور گوئیهاتونو به امر به معروف گفتنش.

خدا هم از شما بیزاره.

در جائی که خدا هست شما چرا تو جایگاه ایشون قرار میگیرید. رفتار انسانها به خدا ربط داره . پس شما چیکاره اید؟ دستور کتبی دارید؟ شما هم یکنفر انسان هستید مثل بقیه. چرا فکر میکنید که رسالت پیامبری دارید؟ اصلا به شما چه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...