رفتن به مطلب

تعهد بهتر است یا تخصص ؟

JoOoDi

تعهد یا تخصص کدام ارجح تره  

12 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. تعهد یا تخصص کدام ارجح تره

• 7
    • 5

ارسال های توصیه شده

از چمران پرسیدند: تعهد بهتر است یا تخصص ؟

گفت: می‌گویند تقوا از تخصص لازم‌تر است، آن را می پذیرم.

اما می‌گویم آن کس که تخصص ندارد و کاری را می‌پذیرد بی تقواست.

کلا تعهد چیه؟ معیار سنجش تعهد چیه؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
از چمران پرسیدند: تعهد بهتر است یا تخصص ؟

گفت: می‌گویند تقوا از تخصص لازم‌تر است، آن را می پذیرم.

اما می‌گویم آن کس که تخصص ندارد و کاری را می‌پذیرد بی تقواست.

کلا تعهد چیه؟ معیار سنجش تعهد چیه؟

تعهد یعنی وفای به عهد

متاسفانه خیلی از متعهدین جامعه ما تعهدشون با منافع شخصی شون مرتبط هست . هر جا که به نغع شون باشه متعهد میشن و اونجا که منافع خودشون نباشه پا روی تعهدشون میذارن.

• Like 7
لینک به دیدگاه

آنکس که تعهد دارد هرگز کار بدون تخصص نمی پذیرد ولی وای به حال مردمی که زمامدارانشان نه تعهد دارند ونه تخصص .............

وبدتر از ان اگر مسئولی تخصص دارد ولی تعهد ندارد ............وا ویلا

• Like 5
لینک به دیدگاه

جفتش لازمه.

من به تعهد رای دادم... :icon_gol:

مشکل جامعه ما چیه؟ چرا کشورهای دیگه که تخصص حرف اول رو میزنه پیشرفت میکنن و ما پسرفت؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
مشکل جامعه ما چیه؟ چرا کشورهای دیگه که تخصص حرف اول رو میزنه پیشرفت میکنن و ما پسرفت؟

والا مشکل که زیاد داریم!

خیلی از افراد متعهد و متخصصمون الان خارج از کشور هستن و آرزوشون هست که بیان و خدمتی بکنن ولی بدلایلی راه ها بروشون بسته هست... :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

متاسفانه ..........نه به کشورمان تعهد داریم ونه به ارزشها وباورهای خودمان

یک عده دین را برای منافعشان می خواهند ویک عده کشور را برای مطامعشان

آنچه برای آنان مهم است دو چیزی :

قدرت

ثروت

• Like 2
لینک به دیدگاه

والا مشکل که زیاد داریم!

خیلی از افراد متعهد و متخصصمون الان خارج از کشور هستن و آرزوشون هست که بیان و خدمتی بکنن ولی بدلایلی راه ها بروشون بسته هست... :icon_gol:

بالاخره من نغهمیدم مبنای سنجش تعهد چی باید باشه

ایا ظاهر و پوشش (به عنوان مثال چادر یا ریش و ...) و یا نماز خوندن تو جمع میتونه نشون دهنده تعهد باشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

قبل از تخصص یه چیزای دیگه ای حرف اول رو زده بعد رسیده به تخصص.

اونا قبل از هر کاری یه قانون اساسی مدرن به ثبت میرسونن

بعد به تربیت انسان و فرزندانشون اهمیت میدن.

بیمه و تحصیل رایگان و بهره مندی از حقوق شهروندی رو بهش اهمیت میدن.

اساتید و دانشگاههای مدرن میسازند.

کل اینام متخصصین رو به بار میارن. اونوقت کشورشون بهشت میشه.

ما هم میریم بابای مدرسه رو ورمیداریم میاریم و سمت سرپرستی وزرات نفت رو بهش میدیم بعد هم میگیم مملکت پیشرفت نمیکنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
تعهد یعنی وفای به عهد

متاسفانه خیلی از متعهدین جامعه ما تعهدشون با منافع شخصی شون مرتبط هست . هر جا که به نغع شون باشه متعهد میشن و اونجا که منافع خودشون نباشه پا روی تعهدشون میذارن.

خوب این اشخاص وافعا متعهدن به نظر شما؟

فرد متعهد از چه چیز شناخته میشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب این اشخاص وافعا متعهدن به نظر شما؟

فرد متعهد از چه چیز شناخته میشه؟

فرد متعهد کسی است که تحت هر شرایطی ولو به ضرر خودشم باشه به اون چیزی که تعهد داده صادق باشه. بهش میگن وجدان کاری

مثال: یه نفر رشته تحصیلی و تخصصش مثلا دامپزشکی است. همین فرد هم مثلا فامیل یه وزیر هست. اون وزیر پارتیش میشه و این فرد رو به سمت وزارت تعاون منصوب میکنه. اگر این شخص قبول نکنه و بگه من لایق این پست نیستم پس انسان متعهدی است ولی اگر قبول کرد اون فرد خائن محسوب میشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من تعهدم را در نزد خود اینطور تفسیر کردم وبه ان عمل می نمایم

بدون نظارت قانون نیز به وظیفه ام عمل میکنم ...........چون می دانم وایمان دارم که :

او می بیند و او می شنود و او نظاره گر است ومن دیر یا زود باید در پیشگاه او جوابگو باشم

آنان که قانون را با ایمان به تصرف خویش در می اورند ..........

متعهد هستند

• Like 2
لینک به دیدگاه

من به هیچ کدوم رای نمیدم چون به نظرم هر کدام بی دیگری فایده ای به حال مملکت نداره. اگه منظورتون از تعهد؛ تعهد به کار باشه خب مشخصه که متخصصی که به کارش تعهد نداشته بیاشه کاری از پیش نمیبره و همینطور انسان متعهدی که تخصصی نداشته باشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

بالاتر :

.

متعهد کسی که قانون ...............او را اداره نمی کند بلکه اوست که قانون را ...........

حتی می گویم :

بشکنید قانون ر ا گر بخواهد بشکند ایمان را

• Like 2
لینک به دیدگاه

بدون نظارت قانون نیز به وظیفه ام عمل میکنم ...........چون می دانم وایمان دارم که :

او می بیند و او می شنود و او نظاره گر است ومن دیر یا زود باید در پیشگاه او جوابگو باشم

متعهد هستند

متعهد کسیست که به اخلاقیات پایبنده عزیزم. با عرض پوزش شما متعهد نیستید چون از ترس خداتون کارتون رو متعهدانه انجام میدید.

• Like 2
لینک به دیدگاه

متعهد هستند

انسان متهعد ممکنه ایمان هم نداشته باشه و حتی خدا رو هم نشناسه. ولی به انسانیت خودش متعهد باشه. همه متعهدین دنیا که با ایمان و موحد نیستند. نعهد کاری انسانی است و انسانهای آزاده میتونن انسانهای متعهدی هم باشند. کما اینکه همه دنیا پر است از چنین انسانهایی.

انسانی که تعهدش را بخاطر او انجام بدهد معامله گر است نه متعهد.

تعهد باوری است که از انسانیت انسان مشتق میشه نه از باور های او. هر چند بعضی ها هم از روی باور هایشان متعهد میشوند. اما این نوع تعهد دیرپا نیست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
متعهد کسیست که به اخلاقیات پایبنده عزیزم. با عرض پوزش شما متعهد نیستید چون از ترس خداتون کارتون رو متعهدانه انجام میدید.

ببخشید شما دین را نمی شناسید

دین خدا شامل سه قسمت است :

عقاید

احکام

اخلاقیات

به قول یکی از بزرگان وقتی خدا نباشد همه چیزی مجاز می شود

من از ترس خدا مخلصانه کار نمی کنم ............

من به عشق خدا ورضایت او قدم بر می دارم ؛ وقلم می زنم واقدام می کنم

وچون عاشق او هستم باید هرچه او خواهد انجام دهم .............لذا اگر از من سوال کرد

باید چیزی در چنته داشته باشم تا...............

معنای این جمله را می دانی یا نه:

از علي آموز اخلاص عمل.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببخشید شما دین را نمی شناسید

دین خدا شامل سه قسمت است :

عقاید

احکام

اخلاقیات

به قول یکی از بزرگان وقتی خدا نباشد همه چیزی مجاز می شود

من از ترس خدا مخلصانه کار نمی کنم ............

من به عشق خدا ورضایت او قدم بر می دارم ؛ وقلم می زنم واقدام می کنم

وچون عاشق او هستم باید هرچه او خواهد انجام دهم .............لذا اگر از من سوال کرد

باید چیزی در چنته داشته باشم تا...............

معنای این جمله را می دانی یا نه:

از علي آموز اخلاص عمل.

اخلاقیات ربطی به دین نداره. اگه شما اعتقادی به خدا نداشتید بازم مخلصانه کار میکردید؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

یک آدم هرچقدر هم با ایمان و متعهد باشد اگر تخصص نداشته باشد نمی تواند کار را به خوبی پیش ببره.

نمونه اش همین سرپرست نفت سابق گیریم آدمی با ایمان و متعهد بوده ولی تخصص نداشت همه دیدند که چه آبرویی از ما برد.

من یه آدم با ایمان،راستگو،نماز خوان و خداترس و ..... آیا منی که تخصص و کارایی امری رو نداشته باشم بعد مسئول آن کار بشم می تونم صرفا با ایمان کارهارو پیش ببرم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
اخلاقیات ربطی به دین نداره. اگه شما اعتقادی به خدا نداشتید بازم مخلصانه کار میکردید؟

من که گفتم شما از دین اطلاعی ندارید

پیامبر اکرم محمد بن عبد الله فرمود :

فلسفه بعثت ورسالت من برای بشریت :

تکمیل اخلاقیات است

متن عربی ان :

بعثت لاتمم مكارم الاخلاق

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...