anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ استن لورل و اولیور هاردی در سال ۱۹۱۹ در کمپانی فاکس قرن بیستم و در فیلم سگ خوشبخت (که در ۱۹۲۱ اکران شد.) همکاری خود را آغاز کردند و سپس به استدیوی فیلم سازی هال روچ پیوستند و این همکاری در حدود سی سال ادامه یافت. طنزهای لورل و هاردی در زمان حیات ایشان هیچگاه نتوانست توجه منتقدین را به خود را جلب کند و تنها فیلم آزادی محصول ۱۹۲۹ توانست برنده جایزه اسکار شود. اما بر عکس در میان مردم جهان طرفداران زیادی داشتند. اولیور هاردی در ۷ آگوست ۱۹۵۷ در ۶۵ سالگی درگذشت. و پس از آن استن لورل در چند پروژه سینمایی دیگر نیز مشارکت کرد و در ۱۹۶۱ جایزه اسکار را بری یک عمر فعالیت کمدی دریافت کرد. لورل آخرین سالهای عمر خود را در آپارتمان کوچکی در اوشیناهتل در سنت مونیکا سپری کرد و وقت خود را به جواب دادن به نامهها و تلفنهای طرفدانش میگذراند. سرانجام وی نیز در ۲۳ فوریه ۱۹۶۵ در سن ۷۴ سالگی چند روز پس از حمله قلبی در گذشت. سالها بعد تمامی فیلمهای سیاه و سفید آنها رنگی شد. 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا اینا خودشونن؟؟ چقدر تغییر کردن من همیشه طنزظون رو خیلی دوست داشتم هیچ طنزی مثل این نمیتونست من رو بخندونه روحشون شاد... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آخرین باری که همو دیدند اینجا بوده (منم اونجا نبودم..یه جا خوندم ....شاید اشتباه بوده) 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اینا خودشون نیستند باباااااا واقعا مطمئنی؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آره این که میلاد گذاشته خودشونن قبلا هم دیده بودم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا مطمئنی؟ آره دیگه معلومه این عکس طنزه 2 نفر اینجوری بودند همینجوری تشبیه کردند به لورل هاردی مخصوصا از قیافه و قد و قواره لاغره میشه فهمید چاقه رو هم با این عکس پیری هاردی مقایسه کنید خیلی فرق داره 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آره دیگه معلومهاین عکس طنزه 2 نفر اینجوری بودند همینجوری تشبیه کردند به لورل هاردی مخصوصا از قیافه و قد و قواره لاغره میشه فهمید چاقه رو هم با این عکس پیری هاردی مقایسه کنید خیلی فرق داره خب من معذرت میخوام الان درستش میکنم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خب من معذرت میخوام الان درستش میکنم تو چرا معذرت میخوای الان؟ بزا باشه..خوب عکس خنده داره مثلا :4chsmu1: لینک به دیدگاه
anvil 5769 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ تو چرا معذرت میخوای الان؟ بزا باشه..خوب عکس خنده داره مثلا :4chsmu1: دقت نکردم خو نمیشه که به ملت امار اشتباه داد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده