سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ MBTI یک پرسشنامه شخصیتی هستش که 16 تیپ شخصیتی رو براساس تئوری یونگ مشخص می کنه. یک ابزار قوی برای شناخت خود و شناخت اختلاف های بین افراد مختلف. از این آزمون در اکثر کشورهای توسعه یافته برای شناسایی نیروی کار جدید استفاده می شه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مریمی من چرا نمی تونم فایل دانلود شده رو باز کنم؟:w127: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مریمی من چرا نمی تونم فایل دانلود شده رو باز کنم؟:w127: باید با نسخه ی 2007 به بعد پاورپوینت بازش کنیی 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ این اخرش چطوری حساب میشه؟ بعد اینکه جمع زدیم چیکار باید بکنیم؟ 4تایی که بیشترین عدد رو اوردن میشن شخصیت ما؟! 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ این اخرش چطوری حساب میشه؟ بعد اینکه جمع زدیم چیکار باید بکنیم؟ 4تایی که بیشترین عدد رو اوردن میشن شخصیت ما؟! آره نگفته آخرشو دقیق. :JC_thinking: ولی فکر کنم همین طوری باشه که گفتی. ببینی کدوم گروه رو بیشتر آوردی 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ اره اینطور که من فهمیدم همینطوره یعنی 4 تایی که بیشتر امتیاز اورده رو حروف اختصاریشو کنار هم یادداشت میکنی (مثلا ISPT) بعد تو جدول نگاه میکنی و مطابقت میدی و گروه مربوط بخودتو پیدا میکنی (ترتیب حروف مهم نیست) خودش درونگرا و برونگرا رو جدا کرده و این جستجو رو راحتتر میکنه نتیجه اش خیلی جالب بود 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ منم میخوام بدم ولی نمیشه!!! 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ منم میخوام بدم ولی نمیشه!!! چرا؟! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ چرا؟! چون نسخه پاورپوینتم 2003ِ! لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اینم نسخه پی دی اف و ورد ازمون: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی مریم جون ....لطف کردی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده