سیندخت 18786 ارسال شده در 4 آبان، 2011 MBTI یک پرسشنامه شخصیتی هستش که 16 تیپ شخصیتی رو براساس تئوری یونگ مشخص می کنه. یک ابزار قوی برای شناخت خود و شناخت اختلاف های بین افراد مختلف. از این آزمون در اکثر کشورهای توسعه یافته برای شناسایی نیروی کار جدید استفاده می شه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
pari daryayi 22938 ارسال شده در 6 آبان، 2011 مریمی من چرا نمی تونم فایل دانلود شده رو باز کنم؟:w127: 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 6 آبان، 2011 مریمی من چرا نمی تونم فایل دانلود شده رو باز کنم؟:w127: باید با نسخه ی 2007 به بعد پاورپوینت بازش کنیی 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 6 آبان، 2011 این اخرش چطوری حساب میشه؟ بعد اینکه جمع زدیم چیکار باید بکنیم؟ 4تایی که بیشترین عدد رو اوردن میشن شخصیت ما؟! 1
سیندخت 18786 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2011 این اخرش چطوری حساب میشه؟ بعد اینکه جمع زدیم چیکار باید بکنیم؟ 4تایی که بیشترین عدد رو اوردن میشن شخصیت ما؟! آره نگفته آخرشو دقیق. :JC_thinking: ولی فکر کنم همین طوری باشه که گفتی. ببینی کدوم گروه رو بیشتر آوردی 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 7 آبان، 2011 اره اینطور که من فهمیدم همینطوره یعنی 4 تایی که بیشتر امتیاز اورده رو حروف اختصاریشو کنار هم یادداشت میکنی (مثلا ISPT) بعد تو جدول نگاه میکنی و مطابقت میدی و گروه مربوط بخودتو پیدا میکنی (ترتیب حروف مهم نیست) خودش درونگرا و برونگرا رو جدا کرده و این جستجو رو راحتتر میکنه نتیجه اش خیلی جالب بود 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 7 آبان، 2011 اینم نسخه پی دی اف و ورد ازمون: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده