رفتن به مطلب

آیا از روند تالار آزاد راضی هستید؟

شقایق31

آیا از تالار آزاد راضی هستید؟  

65 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا از تالار آزاد راضی هستید؟

• 5
    • 42
    • 5
    • 13

ارسال های توصیه شده

نظرات مدیر تالار تو تالار تاثیر داره خوب :w00:

مثلا اگه یه فروم ورزشی باشه من طرفدار استقلال باشم و مدیرش طرفدار پرسپولیس باشه

بعد ار روز بیاد نظر شخصیشو بگه و به طرفدارای استقلال فحش بده منم نتونم چیزی بهش بگم چون مدیره خوب کم کم زده میشم از اونجا

دیدم که میگم:ws37:

چرا بسیجی ها اینجا کمند؟:JC_thinking:

ممد ادمین خودش مخالف نظامه مثلا..ولی چر نمیاد نظر شخصیشو بگه تو تاپیکا؟

منظورم این بود:4chsmu1:

نوچ))))

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 81
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خسته نباشید به همه ..محضوضا" شفایق و وحید و حامد.

تالار آزاد الان خیلی آرامش داره...قبلا" 70% تشنج بود....بحث و درگیری الکی....

الان تاپیکا خیلی بهتره داره اگه یهو گپ های دونفره تو تاپیک شروع نشه.

بازم ممنون:flowerysmile:

• Like 7
لینک به دیدگاه

مسلما بهتر شده ........... تلاش مديران خيلي عاليه !!!!

جو گفتگوها خيلي صميمي تر و بيان نظرات بدون كشمكش !!!!

موضوعات مورد بحث خوبه ، فقط گاهي تكراري هم پيش مياد

خسته نباشيد ...ممنون:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نظرات مدیر تالار تو تالار تاثیر داره خوب :w00:

مثلا اگه یه فروم ورزشی باشه من طرفدار استقلال باشم و مدیرش طرفدار پرسپولیس باشه

بعد ار روز بیاد نظر شخصیشو بگه و به طرفدارای استقلال فحش بده منم نتونم چیزی بهش بگم چون مدیره خوب کم کم زده میشم از اونجا

دیدم که میگم:ws37:

چرا بسیجی ها اینجا کمند؟:JC_thinking:

ممد ادمین خودش مخالف نظامه مثلا..ولی چر نمیاد نظر شخصیشو بگه تو تاپیکا؟

منظورم این بود:4chsmu1:

بله تاثیر داره ولی موقعی که بخواد قضاوت کنه اونجا باید بیطرف باشه نه اینکه نظر شخصی خودش و مثلا در مورد اسلام بگه:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نظم تالار خیلی بهتر از قبل شده.....تنش و درگیری و ...هم خداروشکر دیگه خبری ازش نیست.

فقط همونطور که بقیه گفتن محتوای تاپیک ها زیاد جالب نیست .

باسپاس از مدیران این تالار:flowerysmile:..........خداوند بر صبر و اعصاب شما بیفزاید:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظرم یکسری از کاربرها که این قابلیتو دارند بحث های مهمی را مطرح کنند،کنار کشیدن و بیشتر رفته اند تو کار طنز و سرگرمی.

اگر دوباره محدودیت ها برداشته بشه تا شاهد نظرات همه باشیم،فکر کنم از نظر محتوایی هم تالار رشد کنه.

هرچند مدیریت کارش را خوب انجام داده.

• Like 2
لینک به دیدگاه

باعرض سلام وخسته نباشیدبه تک تک مدیران انجمن.

ممنونم که دعوتم کردیدهرچندخودم رولایق نظردادن نمیدونم.چندنکته هست که میگم

1)تمام گفته های من صرفادیدگاه شخصی من است وامکان خطاواشتباه درآن زیاداست.

2)مواردی که میگویم نه قصداهانت دارم نه دخالت پس ازحرفهایم برداشت بدنشود.

امانظرات من راجع به تالارگفتگوی آزاد:

1)ازنظرمن مدیریت تالارمخصوصاگفتگوی آزادنبایدخوددربحث های تالارجانب داری تفکرخاصی راداشته باشد.چندین بارخودم دیده ام ازبعضی تفکرات نقل قول گرفته ایدوتأییدکرده اید.اینکاربه مرورزمان کاربران تالاررانسبت به شمابدبین میکند.وبه نحوی کاربران خاصی فقط به تالارمراجعه میکنندچون فکرمیکننداگرنظراتشان مخالف مدیریت تالاراست یاتأییدش نمیکنندیابامشکل حذف وویرایش

مواجه خواهندشد.یابرای پستهای

اهانت آمیزجرأت گزارش ردکردن ندارندچون میداننداگراینکاررابکنندبه جای رسیدگی بدتربامدیریت تالاردرگیری

پیدامیکنند

2)درست است که اسم تالارگفتگوی آزاداست امابامبارزات آزادخیلی فرق دارد.به نظرم کمی

دراین زمینه بایدبیشترکارشودکه اززدن پستهایی بانیات شخصی جلوگیری کند.گاهی پست به ظاهرغیرقانونی نیست اماهمه میدانندنیت اززدن چنین پستی چیست.اهانت فقط مستقیم نیست.

گاهی لازم است بااهانتهای غیرمستقیم هم برخوردجدی کرد.

3)کمی سعی شودگفتگوهای علمی راهم به سمت این تالارکشاند.گاهی زدن بحث درتالارتخصصی نتیجه ای نداردچون کاربران به دنبال بحث های آزاددرتالارهای تخصصی نمیگردند.

4)ازنحوه مدیریت انتقادی ندارم چون واقعانمیتوانم مقایسه کنم به دلیل اینکه مدیریتهای قبلی تالارراندیده ام.

5)امیدوارم حرفهایم رادخالت درامورمدیریتی تالارمحسوب نکنید

تنهانظراتم راگفتم.

فعلاهمین مواردبود.باتشکر:rose:

• Like 4
لینک به دیدگاه
باعرض سلام وخسته نباشیدبه تک تک مدیران انجمن.

ممنونم که دعوتم کردیدهرچندخودم رولایق نظردادن نمیدونم.چندنکته هست که میگم

1)تمام گفته های من صرفادیدگاه شخصی من است وامکان خطاواشتباه درآن زیاداست.

2)مواردی که میگویم نه قصداهانت دارم نه دخالت پس ازحرفهایم برداشت بدنشود.

امانظرات من راجع به تالارگفتگوی آزاد:

1)ازنظرمن مدیریت تالارمخصوصاگفتگوی آزادنبایدخوددربحث های تالارجانب داری تفکرخاصی راداشته باشد.چندین بارخودم دیده ام ازبعضی تفکرات نقل قول گرفته ایدوتأییدکرده اید.اینکاربه مرورزمان کاربران تالاررانسبت به شمابدبین میکند.وبه نحوی کاربران خاصی فقط به تالارمراجعه میکنندچون فکرمیکننداگرنظراتشان مخالف مدیریت تالاراست یاتأییدش نمیکنندیابامشکل حذف وویرایش

مواجه خواهندشد.یابرای پستهای

اهانت آمیزجرأت گزارش ردکردن ندارندچون میداننداگراینکاررابکنندبه جای رسیدگی بدتربامدیریت تالاردرگیری

پیدامیکنند

2)درست است که اسم تالارگفتگوی آزاداست امابامبارزات آزادخیلی فرق دارد.به نظرم کمی

دراین زمینه بایدبیشترکارشودکه اززدن پستهایی بانیات شخصی جلوگیری کند.گاهی پست به ظاهرغیرقانونی نیست اماهمه میدانندنیت اززدن چنین پستی چیست.اهانت فقط مستقیم نیست.

گاهی لازم است بااهانتهای غیرمستقیم هم برخوردجدی کرد.

3)کمی سعی شودگفتگوهای علمی راهم به سمت این تالارکشاند.گاهی زدن بحث درتالارتخصصی نتیجه ای نداردچون کاربران به دنبال بحث های آزاددرتالارهای تخصصی نمیگردند.

4)ازنحوه مدیریت انتقادی ندارم چون واقعانمیتوانم مقایسه کنم به دلیل اینکه مدیریتهای قبلی تالارراندیده ام.

5)امیدوارم حرفهایم رادخالت درامورمدیریتی تالارمحسوب نکنید

تنهانظراتم راگفتم.

فعلاهمین مواردبود.باتشکر:rose:

پیمان جان اتفاقا من مخالف نظر شما پیرامون ارسال پست مدیر و نظر شخصی مدیر به تاپیکها هستم. دلیلش هم اینه که مدیر علاوه بر مدیریت باید مشارکت هم بکنه. گاهی لازمه به بحث ها جهت دهی هم بکنه. البته این رو از روی تجربه ای که در مهندسان دیدم میگم. مدیریت در باشگاه مهندسان با توجه به تعداد بالای کاربران و اختلاف طرز فکرهای فراوان به مراتب حساس تر از این انجمنه. حدود سه سالی که اونجا عضو بودم و فعالیت مدیران و کاربران باشگاه رو رصد میکردم یه ارزیابی هایی هم انجام دادم که بد نیست بدونید.

اولا با مشارکت مدیر تالار پویایی بهتری پیدا میکنه و تشکر مدیر پای پست کاربران صرفا به معنای تایید نظر اون شخص نیست. بلکه از مشارکت اون شخص هرچند که مخالف نظر اون رو داشته باشه تقدیر میکنه. اگر من از کاربری بابت ارسال یک پست تشکر کنم به معنای این نیست که تاییدش کردم. چون من نوعی یا شقایق و وحید به عنوان مدیر کارمون تایید کردن طرز فکر افراد نیست. ما یه کار مدیریتی داریم که شامل حذف و ویرایش مطالب سیاسی یا توهین آمیزه و یه کار مشارکتی داریم که مربوط به سلایق شخصی خودمونه. و همه کاربران باید بدونن که هرگونه اظهار نظری در چارچوب قوانین تالار ولو اینکه مخالف نظر شخصی مدیر باشه آزاده. که البته در این زمینه فکر نمیکنم ایشان به گونه ای عمل کرده باشن که خلاف این برداشت شده باشه.

در خصوص برخورد با اهانت های غیر مستقیم که فرمودید باید بگم معنای آزادی که عنوان تالاره زیر سوال میره. اگر قرار باشه ما هر تشخیصی من باب این موضوع دادیم اعمال کنیم که اسمش میشه نیت خوانی. وظیفه ما اینه با هر توهین مستقیمی برخورد کنیم. اگه غیر از این باشه هزار جور سوء برداشت و ... پیش میاد.

موفق باشیم. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پیمان جان اتفاقا من مخالف نظر شما پیرامون ارسال پست مدیر و نظر شخصی مدیر به تاپیکها هستم. دلیلش هم اینه که مدیر علاوه بر مدیریت باید مشارکت هم بکنه. گاهی لازمه به بحث ها جهت دهی هم بکنه. البته این رو از روی تجربه ای که در مهندسان دیدم میگم. مدیریت در باشگاه مهندسان با توجه به تعداد بالای کاربران و اختلاف طرز فکرهای فراوان به مراتب حساس تر از این انجمنه. حدود سه سالی که اونجا عضو بودم و فعالیت مدیران و کاربران باشگاه رو رصد میکردم یه ارزیابی هایی هم انجام دادم که بد نیست بدونید.

اولا با مشارکت مدیر تالار پویایی بهتری پیدا میکنه و تشکر مدیر پای پست کاربران صرفا به معنای تایید نظر اون شخص نیست. بلکه از مشارکت اون شخص هرچند که مخالف نظر اون رو داشته باشه تقدیر میکنه. اگر من از کاربری بابت ارسال یک پست تشکر کنم به معنای این نیست که تاییدش کردم. چون من نوعی یا شقایق و وحید به عنوان مدیر کارمون تایید کردن طرز فکر افراد نیست. ما یه کار مدیریتی داریم که شامل حذف و ویرایش مطالب سیاسی یا توهین آمیزه و یه کار مشارکتی داریم که مربوط به سلایق شخصی خودمونه. و همه کاربران باید بدونن که هرگونه اظهار نظری در چارچوب قوانین تالار ولو اینکه مخالف نظر شخصی مدیر باشه آزاده. که البته در این زمینه فکر نمیکنم ایشان به گونه ای عمل کرده باشن که خلاف این برداشت شده باشه.

در خصوص برخورد با اهانت های غیر مستقیم که فرمودید باید بگم معنای آزادی که عنوان تالاره زیر سوال میره. اگر قرار باشه ما هر تشخیصی من باب این موضوع دادیم اعمال کنیم که اسمش میشه نیت خوانی. وظیفه ما اینه با هر توهین مستقیمی برخورد کنیم. اگه غیر از این باشه هزار جور سوء برداشت و ... پیش میاد.

موفق باشیم. :icon_gol::icon_gol:

مرسی ابولفضل جان

متاسفانه بعضی از دوستان مدیریت در تالار با نوع مدیریت در اداره جات اشتباه میگیرن و فکر میکنند باید مدیر خشک باشه و نظری غیر از مدیریت نده ولی من چند پست بالا تر هم عرض کردم من نظرم چه موافق و چه مخالف باشه و اعلام خواهم کرد و با شناختی که از کاربران دارم بعید میدونم فردی بخواد نازک نارنجی باشه و بخاطر مخالفت من با عقایدش بهش بر بخوره و در تالار نیاد که در این صورت باز فکر کنم طرف مقابل تحمل بحث رو نداشته چه بسا من چندین صفحه با دوستان بخاطر بعضی از مسایل گفتگو کردیم و همچنان دوستان خوب و گرمی هستیم و اونها هم همچنان در تالار فعالیت میکنند قبلا هم عرض کردم بنده قبل از مدیریت یک کاربر بودم و هستم و چیزی که بیشتر نمود میکنه کاربر بودنم هست و شدیدا هم مخالف رفتار خشک و سفت و سخت هستم :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
والا چی بگم

همه زدن راضی اند

ما هم مجبوریم بزنیم راضی اییییم

انتقاد هایی هم هست که تو دل خودمون نگه می داریییم :banel_smiley_4:

بگو امید رو دلت سنگینی میکنه و رو دل میکنی:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی ابولفضل جان

متاسفانه بعضی از دوستان مدیریت در تالار با نوع مدیریت در اداره جات اشتباه میگیرن و فکر میکنند باید مدیر خشک باشه و نظری غیر از مدیریت نده ولی من چند پست بالا تر هم عرض کردم من نظرم چه موافق و چه مخالف باشه و اعلام خواهم کرد و با شناختی که از کاربران دارم بعید میدونم فردی بخواد نازک نارنجی باشه و بخاطر مخالفت من با عقایدش بهش بر بخوره و در تالار نیاد که در این صورت باز فکر کنم طرف مقابل تحمل بحث رو نداشته چه بسا من چندین صفحه با دوستان بخاطر بعضی از مسایل گفتگو کردیم و همچنان دوستان خوب و گرمی هستیم و اونها هم همچنان در تالار فعالیت میکنند قبلا هم عرض کردم بنده قبل از مدیریت یک کاربر بودم و هستم و چیزی که بیشتر نمود میکنه کاربر بودنم هست و شدیدا هم مخالف رفتار خشک و سفت و سخت هستم :w02:

چقدرخوب بوداین نقل قول

روازخودم میگرفتید لازم نبودبه دربگویید.دیوار بشنود.

وقتی خودم انتقادمیکنم یعنی حاضرم انتقادشخصی که ازش انتقادکرده ام راباکمال میل بشنوم:w16:

این هم که نظردادم فقط به احترام دعوت شمابود.وگرنه همان

اول هم گفتم خیلی کوچکترازآن

هستم که بخواهم درموردبزرگواری چون شمانظری

دهم.اماوقتی نظرخواهی گذاشته میشودمنتظرنظرات مخالف هم باشید.

گاهی آدم لازم داره زاویه دیدش روعوض کنه.کمی خودش روجای سایرین بگذارد.نمیدانم چراچندین باراست مرا با لقب نازک نارنجی خطاب کرده اید.

بهرحال شایداوایل ازلحن صحبت شمادلخورمیشدم اماالان ابدادلخورنشدم.ممنونم که اشتباه مدیریتی مرابهم گوشزدکردی.اگربازم اشتباهی دیدی خوشحال میشم بهم بگی.:flowerysmile:

به قول ابوالفضل موفق باشیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
چقدرخوب بوداین نقل قول

روازخودم میگرفتید لازم نبودبه دربگویید.دیوار بشنود.

وقتی خودم انتقادمیکنم یعنی حاضرم انتقادشخصی که ازش انتقادکرده ام راباکمال میل بشنوم:w16:

این هم که نظردادم فقط به احترام دعوت شمابود.وگرنه همان

اول هم گفتم خیلی کوچکترازآن

هستم که بخواهم درموردبزرگواری چون شمانظری

دهم.اماوقتی نظرخواهی گذاشته میشودمنتظرنظرات مخالف هم باشید.

گاهی آدم لازم داره زاویه دیدش روعوض کنه.کمی خودش روجای سایرین بگذارد.نمیدانم چراچندین باراست مرا با لقب نازک نارنجی خطاب کرده اید.

بهرحال شایداوایل ازلحن صحبت شمادلخورمیشدم اماالان ابدادلخورنشدم.ممنونم که اشتباه مدیریتی مرابهم گوشزدکردی.اگربازم اشتباهی دیدی خوشحال میشم بهم بگی.:flowerysmile:

به قول ابوالفضل موفق باشیم.

من در تایید حرف ابولفضل گفتم نه حرف شما چون بنظرم ابولفضل کامل و جامع توضیح داد و نیاز به تکرارش نبود:hanghead:

خب خوشحال میشم هر کجا که بنده با لقب نازک نارنجی خطاب کردم و برام روشن کنید و بیارید این هم پستم هست دوست دارم دوستان قضاوت کنن و بگن که آیا منظور من به شما بر میگرده یا کاربرانی که باهاشون در مسایلی مخالفت کردو و بحث کردم؟

با شناختی که از کاربران دارم بعید میدونم فردی بخواد نازک نارنجی باشه و بخاطر مخالفت من با عقایدش بهش بر بخوره و در تالار نیاد که در این صورت باز فکر کنم طرف مقابل تحمل بحث رو نداشته چه بسا من چندین صفحه با دوستان بخاطر بعضی از مسایل گفتگو کردیم و همچنان دوستان خوب و گرمی هستیم
:rose:

بعد پیمان جان من اگر تحمل انتقاد نداشتم این نظر سنجی و نمیذاشتم و هیچ وقت تاپیک دفتر تالار باز نمیکردم که بخوام انتقاد و پیشنهاد بشنوم انتقاد سازندس در صورتی که به حق باشه و نخوان کوچکترین حق یک کاربر رو که نظر دادن در پست باشه رو ازش سلب کنند:rose:

• Like 3
لینک به دیدگاه

درموردلقب نازک نارنجی چون قبلا درپیامهای خصوصی که بین ماردوبدل شده بودگفته بودیدنمیتوانم ثابت کنم چون همه راپاک میکنم.

بهرحال گفتم به مدیریت شماانتقادندارم چون واقعادرک

میکنم چه کارسختی انجام میدهید

حتی اگراشتباهکاری هم بکنیدقابل اغماض وگذشت است.

درموردتالارسؤال شدمنم

نظرات خودم رودادم خوب یابد نظرمن این بود.

وبه خوبی به لیاقت وشایستگی شمادرامرمدیریت تالارواقف وآگاه هستم.ودوستان به کرات اشاره داشتند.

همین!صحبت دیگری هم نمیکنم

چون غیرازتعریف هرچی بگم مثل پتک توسرخودم میخوره

پس تالارهیچ ایرادی نداره وهرروزبهترازدیروزبه

کارخودادامه میدهدمخصوصاباآمدن ابوالفضل مطمئن هستم ازاین به بعدبهترخواهدشد.:rose:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درموردلقب نازک نارنجی چون قبلا درپیامهای خصوصی که بین ماردوبدل شده بودگفته بودیدنمیتوانم ثابت کنم چون همه راپاک میکنم.

بهرحال گفتم به مدیریت شماانتقادندارم چون واقعادرک

میکنم چه کارسختی انجام میدهید

حتی اگراشتباهکاری هم بکنیدقابل اغماض وگذشت است.

درموردتالارسؤال شدمنم

نظرات خودم رودادم خوب یابد نظرمن این بود.

وبه خوبی به لیاقت وشایستگی شمادرامرمدیریت تالارواقف وآگاه هستم.ودوستان به کرات اشاره داشتند.

همین!صحبت دیگری هم نمیکنم

چون غیرازتعریف هرچی بگم مثل پتک توسرخودم میخوره

پس تالارهیچ ایرادی نداره وهرروزبهترازدیروزبه

کارخودادامه میدهدمخصوصاباآمدن ابوالفضل مطمئن هستم ازاین به بعدبهترخواهدشد.:rose:

آه یادم اومد

یه تاپیکی زده بودید در مورد طلاق که فقط آقا پسر ها رو مورد خطاب قرار داده بودید من پست دوم بودم و گفتم چرا فقط آقا پسرها و چون نزدیک ظهر بود چند ساعتی تاپیک بالا نبود ولی از عصر تاپیک به مدت چند روز بالا یود شما تو پیام خصوصی به من گفتی بخاطر پست دومت بچه ها نظر ندادن و من هم گفتم نظرم و گفتم و نازک نارنجی نباش واقعا برام جالب بود قضاوتتون هر چند وقتی چندین صفحه شد خودتون پشیمونیتون رو ابراز کردید

در مورد جمله قرمزتون من نه جبهه میگیرم و نه میخوام با کسی بجنگم اگر حرفی میزنید جوابی هم باید داده بشه من بشخصه دلخور نمیشم ولی با شناختی که از بحث ها با شما داشتم میدونم زود ناراحت میشید

در کل نیاز به تعریف و بقول معروف هندونه گذاشتن اصلا نیست و بچه هم نیستم که بخوام خودم و با تعاریف گول بزنم و با دو تا انتقاد هم بخوام خودم و بکشم

کلا از شرکت در این تاپیک ممنونم اگر بحثی هست خواهشا در پروف یا خصوصی با هم صحبت کنیم چون دوست ندارم تالار متشنج بشه:rose:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من کشته مُرده گزینه های این نظرسنجی هستم.

مثلا نگفتن،بهتر شده یا کمی بهتر شده و ......

مستقیم نوشتن خیلی بهتر شده.

البته نظر خود من هم به خیلی بودا ولی از اینجور رای گیری ها خیلی خوشم میاد.

• Like 9
لینک به دیدگاه
من کشته مُرده گزینه های این نظرسنجی هستم.

مثلا نگفتن،بهتر شده یا کمی بهتر شده و ......

مستقیم نوشتن خیلی بهتر شده.

البته نظر خود من هم به خیلی بودا ولی از اینجور رای گیری ها خیلی خوشم میاد.

:ws3::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws3::ws3:

خیلی بهتر را کردین بهتر ......

چه قدر تو صندوق دست میبرین بابا ، بذارین رای گیری تموم بشه اقلا.

نماینده سایر نامزدها (بدتر و فرقی نکرده و نظری ندارم) پای صندوق هستند؟ :JC_thinking:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...