Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ باورتون نمیشه ولی وقتی دو سه سال پیش برای اولین بار این متن رو خوندم کلی حال کردم. من واقعا شرمنده مهندسای عمرانم ولی یه منتقد خیلی خفنی در موردشون اینطوری گفته، اما یاتوجه به شرایط بعد از مدرنیسم در شهرسازی، باید به میچرلیخ حق داد. ضمن اینکه کم کم بعد از این انتقاد ها بود که طراحی شهری شروع به آغازیدن گرفت. بخوانید و لذت ببرید: میچرلیخ به اين واقعيت اشاره داشت كه يك مهندس عمران نميتواند احساس شهروندي را كه در اين شهر زندگي ميكند، درك نمايد؛ «اين مهندس بهخوبي ميداند كه چند مترمكعب خاك ميبايد جابهجا شود؛ او ميتواند ميزان آمدوشد 5 تا10 سال آينده را كموبيش تخمين بزند. اما عادت او در تبديل انسان به يگانهاي آماري، اين توان را از وي گرفته است كه به انسان، بهعنوان موجود عجيبي بنگرد كه گاه بهصورت يك مادر همراه بچهاش درميآيد، گاه يك سالمند يا ناتوان جسمي ميشود و يا بهصورت فردي خوابآلود يا دلخور درميآيد. يك مهندس عمران نميتواند رفتار ترافيكي انسانها را پيشبيني و در كار خود دخيل نمايد. كارهاي اين آقايان، مرا به ياد توليدكنندهي اسباببازي حلبي مياندازد كه هزاران قطعه از يك اسباببازي را توليد ميكند، بدون آنكه از كودكي پرسيده باشد كه آيا بيش از پنج دقيقه با آن اسباببازي، بازي خواهد كرد يا نه؟ «كوتهبيني ديكتاتور مآبانه» در هر دو گروه ديده ميشود. اين باعث تأسف است ولي قابل درك نيز هست زيرا قدمت زورگويي در جامعهي شهري، بيش از عمر انديشهي انتقادي است». منبع: سیر اندیشه ها در شهرسازی 2، جهانشاه پاکزاد بیوگرافی میچرلیخ: ميچرليخ، الكساندر (مونيخ، 1905-1982)، پزشك، روانكاو و شهرشناس آلماني. در مونيخ، پراگ، برلين، فرايبورگ، زوريخ و هايدلبرگ به تحصيل پزشكي پرداخت و در 1939 مدرك خود را كسب كرد. او در 1941 دكتري تخصصي خود را دريافت نمود و از 1946 به عضويت هيأت علمي دانشگاه هايدلبرگ در رشتهي عصبشناسي درآمد. بعدها به دانشگاه فرانكفورت رفته، استاد صاحب كرسي، مدير بنياد زيگموند فرويد و مديرعامل جامعهي روانكاوي و رواندرماني آلمان شد و در 1969 جايزهي صلح ناشران كتاب آلمان را بهخود اختصاص داد. ميچرليخ تأليفات بسياري دارد. او كه يكي از انديشمندان نامي آلمان در سدهي بيستم بهشمار ميرود، با تلاشي خستگيناپذير، نارساييهاي موجود اجتماعي زمان خود را آشكار ساخت و پيشنهادات اصلاحي خويش را عرضه نمود. مهمترين كتابهاي او، ريشههاي اعتياد، جبر و اختيار در بيماري، پزشكي بدون انسانيت، جامعهي بيپدر و سرانجام، كتاب ناپذيرا بودن شهرهاي ما است كه تأثيري انقلابي بر شهرسازي آلمان داشت و راه را براي شكوفايي طراحي شهري در حوزهي فرهنگي آلمان هموار نمود. 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اینو داشته باشین که به زعم میچرلیخ ما شهرسازا چه وظیفه ی خطیری بر عهده داریم. "او حال و روز شهرسازان را بسيار تأسفبار ميخواند، زيرا آنها از يك سو بهعنوان شهروند بايد همهي اين رنجها را تحمل كنند و از سوي ديگر بايد خرابكاريهاي فردي و گروهي شهروندان در رابطه با محيط را سر و سامان دهند." منبع: سیراندیشه ها در شهرسازی 2، جهانشاه پاکزاد. 15 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ يك مهندس عمران نميتواند احساس شهروندي را كه در اين شهر زندگي ميكند، درك نمايد؛ «اين مهندس بهخوبي ميداند كه چند مترمكعب خاك ميبايد جابهجا شود؛ او ميتواند ميزان آمدوشد 5 تا10 سال آينده را كموبيش تخمين بزند. علاوه بر اینکه یه مهندس عمران خوب همه فوت و فنای کارخودشو میدونه اون هم خودش یه شهرونده پس خیلی خوب و حتی برخی جاها بهتر از یه شهروند معمولی میتونه احساس شهروندو درک کنه از یه کره دیگه که نیومده ضمن اینکه خوب هر کسی بالاخره تو یه زمینه تمرکز وتخصص داره حالا اگه عمرانیا میخواستن این کاررا رو خودشون انجام بدن که عرصه فعالیتی براتون نمیموند 8 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ علاوه بر اینکه یه مهندس عمران خوب همه فوت و فنای کارخودشو میدونه اون هم خودش یه شهرونده پس خیلی خوب و حتی برخی جاها بهتر از یه شهروند معمولی میتونه احساس شهروندو درک کنه از یه کره دیگه که نیومدهضمن اینکه خوب هر کسی بالاخره تو یه زمینه تمرکز وتخصص داره حالا اگه عمرانیا میخواستن این کاررا رو خودشون انجام بدن که عرصه فعالیتی براتون نمیموند سلام آرانوس خانوم عزیز زیاد ناراحت نشو این ماهیت مهندسی عمرانه و نمیشه هیچ کارش کرد مهندس عمران باید دقیق باشه و کارش محاسبات خشک ریاضیه و این جایی برای توجه به شهروندی و انسان نمیزاره اصلا بخواد به اینها بپردازه که از محاسبات دقیقش میوفته پست نیوترون نقد به مهندسی عمران نیست نقد به عدم توجه به انسانه حالا مثالی بهتر از عمران نیست چون ماهیت رشته ش اینه اصلا اگه مهندسی عمران ماهیتی غیر از این داشته باشه باید به دقت محاسباتش شک کنی 8 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ سلام آرانوس خانوم عزیز زیاد ناراحت نشو این ماهیت مهندسی عمرانه و نمیشه هیچ کارش کرد مهندس عمران باید دقیق باشه و کارش محاسبات خشک ریاضیه و این جایی برای توجه به شهروندی و انسان نمیزاره اصلا بخواد به اینها بپردازه که از محاسبات دقیقش میوفته پست نیوترون نقد به مهندسی عمران نیست نقد به عدم توجه به انسانه حالا مثالی بهتر از عمران نیست چون ماهیت رشته ش اینه اصلا اگه مهندسی عمران ماهیتی غیر از این داشته باشه باید به دقت محاسباتش شک کنی سلام دوست من نه اصلا ناراحت نشدم فک نمیکنم پستمم نشون از نراحتی باشه، هست؟ قبول دارم دقت یکی از اصول کاری همه مهندسینه ولی میگم مهندس عمرانم در جایگاه خودش یه شهرونده ولی در جایگاه طراحی و اجرا باید یه سری اصولو رعایت کنه که خوب درصورت استفاده و همفکری با یه مهندس شهرساز میتونه هم احساس شهروندی و هم اصول واستانداردها رعایت بشن اینو تو پست اولمم گفتم: ضمن اینکه خوب هر کسی بالاخره تو یه زمینه تمرکز وتخصص داره 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مثله اینکه چون بنده موضوع رو شوخی فرض کردم به شاعبه ایجاد شده پس باید قاطعانه برخورد کنم ضمن اینکه اصلا پست استارت و گفته های آقای میچر لیخ برام ملموس نبود و درک نکردم مهندس عمران کجای کارش باید با مردم و شهر در ارتباط باشه ، احتمالا ایشون شناخت درستی از رشته عمران و عملکردش نداشته (اگر هم منظورش مدیریت شهری هست اول باید به نبودن آدم های فرهیخته از رشته هایی که درس مدیریت شهری رو خوندن و همینطور به لایق بودن مهندسین عمران تا اندازه ای که یکی از بزرگترین مسئولیت های جوامع رو در حالی که تخصصشون نیست قبول میکنند و به بهترین شکله ممکن به انجام میرسونند ؛ اشاره کنه ) فکر کن رشته تحصیلی (اونم تو سیستم آموزشی ما) انقدر فرد رو تحت تاثیر قرار بده که همیشه تو ذهنش مدول مقطع و درصد تخلخل زنش رو حساب بکنه فکر کنم میچرلیخ به عنوان یک روانکاو این حرف رو زده تا به جوانان افسرده ای که تاپ ترین رشته مهندسی رو از دست دادن روحیه داده باشه مطمئنا تو این کشور اگه یک قشر باشن که کارشون رو عموما درست انجام دادن مهندسان عمران هستن ،والسلام :icon_pf (44): شما ها هم تلاش بکنید شاید ظرف 100 سال آینده بشه به ابن نتیجه رسید که میشود طراحی و ساخت یک شهرک 10000 نفری رو به یک شهرساز سپرد 5 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مثله اینکه چون بنده موضوع رو شوخی فرض کردم به شاعبه ایجاد شده پس باید قاطعانه برخورد کنم ضمن اینکه اصلا پست استارت و گفته های آقای میچر لیخ برام ملموس نبود و درک نکردم مهندس عمران کجای کارش باید با مردم و شهر در ارتباط باشه ، احتمالا ایشون شناخت درستی از رشته عمران و عملکردش نداشته (اگر هم منظورش مدیریت شهری هست اول باید به نبودن آدم های فرهیخته از رشته هایی که درس مدیریت شهری رو خوندن و همینطور به لایق بودن مهندسین عمران تا اندازه ای که یکی از بزرگترین مسئولیت های جوامع رو در حالی که تخصصشون نیست قبول میکنند و به بهترین شکله ممکن به انجام میرسونند ؛ اشاره کنه ) فکر کنم میچرلیخ به عنوان یک روانکاو این حرف رو زده تا به جوانان افسرده ای که تاپ ترین رشته مهندسی رو از دست دادن روحیه داده باشه مطمئنا تو این کشور اگه یک قشر باشن که کارشون رو عموما درست انجام دادن مهندسان عمران هستن ،والسلام :icon_pf (44): شما ها هم تلاش بکنید شاید ظرف 100 سال آینده بشه به ابن نتیجه رسید که میشود طراحی و ساخت یک شهرک 10000 نفری رو به یک شهرساز سپرد من ترم 2 بودم یه کنفرانس بین المللی تو دانشگاه ما برگزار شد یکی از این شهرسازای فرانسوی بالا بود که یه سوالی رو بچه های ما که ترم 2 بودن رو ازش پرسیدن به فرانسوی جواب داد، استاد ما اول خندید، بعد استاد ما گفتن که فک کرده جمله ش شوخی بوده ولی الان میگه که کاملاً جدی گفتن، جمله ش هم همین بود: "اصلی ترین وظیفه ی یه شهرساز تربیت مهندسین عمرانه" هر چی عمرانی بود تو سالن هر چی دفاع کردن همه رو کرد توی سوراخ، همه عمرانیام ماشاءا... پرادعا، اکثراً دکترای استرالیا و کانادا، هیچکدوم نتونستن بیش از یه دقیقه جلوش دفاع کنن. اینا تو کشورشون عمرانیا رو فقط برای اجرای طرح هاشون میخوان نمیتونن بیشتر از گلیمشون پاشون رو دراز کنن، بهمین دلیله که شهرهاشون انقد باحاله چرا متن انقد خشنه؟!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ برای شخص بنده؛ هیچ تفاوتی رشته ای با رشته ای دیگه نداره..برتری دادن رشته ای به رشته دیگه کار انسان های کج فهمه. همه ی رشته ها، لازم و ملزوم همدیگه هستن. اگر هم در پست های قبلی بنده عباراتی خلاف ادعای فوق وجود داشته من عذر خواهی می کنم (بماند که مطالب قبلی جنبه ی مزاح و مطایبه داشت ؛ وگرنه ما مخلص بچه های گل شهرسازی هستیم) اما با همه ی احترامی که برای دوستان شهرساز و همچنین مهندسین عمران قایل هستم اجازه بدید قضاوت پیرامون تاپیک استارتر محترم ؛ توسط کسانی که در غیر از این دو رشته تحصیل می کنند صورت بگیره. یعنی عزیزان شهرسازی و مهندسین عمران اظهارنظرهای آکادمیک داشته باشند اما برای رعایت عدالت و انصاف، قضاوت رو به سایر دوستان بسپارند.:flowerysmile: دقیقا کیوان جان....باید بگم که ساختن شهر کار یک نفر نیست....بلکه یه کار تیمی ه....که به همه نوع تخصص از جمله جغرافیا-اقتصاد-نقشه بردار....همه و همه نیاز داره....کار مهندس شهرساز هدایت و یه جورایی مدیریت این تیمه....منظورم اینه که به واسطه ی ماهیت بین رشته ای بودنش(فکر کنم بهتره واسه دوستانی که مثل تو دقیقا اطلاع ندارند بگم که ما یه چیزایی مثل حمل و نقل و تاسیسات از عمران....یه مقدار معماری....یه مقدار اقتصاد...یه مقدار جامعه شناسی...و....می خونیم.....اینهاست که به شهرساز کمک میکنه توی این کار تیمی بتونه همه ی تخصص ها رو کنار هم جمع کنه و یه جورایی نقش ارتباط دهنده رو بازی میکنه) همون طور که امید گفت شهرسازی شامل دو تخصصه برنامه ریزی و طراحی میشه.... به نظر من 4سال کارشناسی مقدمه ایه بر اینکه ذهن شهرساز آماده بشه برای اینکه نگاه شهرسازانه به شهر رو آموزش ببینه... منظور این تایپیک....اگرچه من هم با لحنش زیاد موافق نیستم....میخواد این رو بگه....که اونچه که مهمه اینه که بشه به شهر از یه دریچه ی دیگه نگاه کرد....کاری که اساتید توی دوره ی کارشناسی سعی در آموزش اون دارن.... و در اخر بگم که عمران-معماری-شهرسازی اگر چه به هم مرتبط و لازم و ملزوم هم هستن....هر کدوم یه تخصص جداگانه هستن....البته که نه یه شهرساز یا معمار میتونه کار یه مهندس عمران رو انجام بده نه یه معمار یا عمران کار شهرساز رو...درستش هم همینه چون اصلا واسه ی این آموزش دیده نشدن....هر کس باید توی حیطه ی تخصص خودش کار کنه امیدوارم سوء تفاهمی برای دوستان عمرانی پیش نیاد:icon_gol: دوستان شهرساز عزیز قصد بی احترامی ندارم، ولی اول کل دانشگاه های کشورو جمع کنید ، بشینید باهم به نتیجه برسید ، ببینید بالاخره به "شهرسازی" میشه لقب مهندسی داد یا نه؟!!!!:4chsmu1: عزیزم اصلا بحث سر مهندسی بودن یا نبودن نیست....موضوع سر تفاوت در ماهیت دو رشته هست و اینکه بله....شهرسازی مهندسیه....ما هم همون ریاضیاتی رو که شما خوندید خوندیم....و مثل شما میتونیم نظام مهندسی شرکت کنیم...اما موضوع مهم این نیست 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم والا به چه زبونی بگم دیگه...من دانشجوری مهندسی شهرسازی ام:icon_pf (34):واااا!!!!وجود ما خیلی هم ضروریه...از پزشکی هم ضروری تر.........چه چهیزی لذت بخش ترو ضروری تر از زندگی در یک شهر سالم و مناسب؟:w127: همه ما یک بار به دنیا میام و یکبار حق زندگی داریم....و لذت از زندگی درصورت حضور در یک شهرتمام عیار احساس میشه اول باید شهری باشه که بعد سالم و زیبا باشه اول باید بنایی باشه که کاربریش مناسب باشه , نه تنها در رشته شما , غیر از علوم پایه و انسانی , همه رشته های با عمران هست که تکمیل میشوند 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اول باید شهری باشه که بعد سالم و زیبا باشه اول باید بنایی باشه که کاربریش مناسب باشه , نه تنها در رشته شما , غیر از علوم پایه و انسانی , همه رشته های با عمران هست که تکمیل میشوند ببینید دوست عزیز یکی از کارهای اصلی شهرساز تفکیک زمین و تعیین نوع کاربری هاست....شهرساز زمین رو انتخاب میکنه که مثلا توی این زمین در فلان محل با این متراژ باید این نوع کاربری ایجاد بشه....بعد معمار اون رو طراحی میکنه.....عمران میسازه.... بهتره تعصبات رو کنار بذاریم:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بیشتر داریم کل کل میکنیم بحث دوستانه هست ولی زمین رو که شهرداری تعیین کاربری میکنه که 90% شهردارها و کارشناسهاشون عمران هستن 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بیشتر داریم کل کل میکنیم بحث دوستانه هست ولی زمین رو که شهرداری تعیین کاربری میکنه که 90% شهردارها و کارشناسهاشون عمران هستن نه شهرداری تعیین نمیکنه....طرح جامع هست که همه ی اینخا رو تعیین میکنه و اینکه با حرفتون موافقم....شهرداری رو اکثر کارشناسان عمران تشکیل میدن....میدونید چرا؟چون اصلا تخصصی به اسم شهرسازی در کشور ما قدمتش زیاد نیست.... شهرسازی بعد از به وجود اومدنش هم یه تخصص بود برای ارشد....بعد کارشناسیش بوجود اومد....توی دهه ی 80 تمامی اساتید ما هم بیسشون عمران-معماری....هست.یادمه روز اول که رفتم سر کلاس کارشناسی استادم گفت که شما باید سریع فارغ التحصیل بشید چون جای شمارو کسانی دیگه گرفتن.... :icon_gol: لطفا یه بار دیگه پست اول من رو بخونید.... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نه شهرداری تعیین نمیکنه....طرح جامع هست که همه ی اینخا رو تعیین میکنهو اینکه با حرفتون موافقم....شهرداری رو اکثر کارشناسان عمران تشکیل میدن....میدونید چرا؟چون اصلا تخصصی به اسم شهرسازی در کشور ما قدمتش زیاد نیست.... شهرسازی بعد از به وجود اومدنش هم یه تخصص بود برای ارشد....بعد کارشناسیش بوجود اومد....توی دهه ی 80 تمامی اساتید ما هم بیسشون عمران-معماری....هست.یادمه روز اول که رفتم سر کلاس کارشناسی استادم گفت که شما باید سریع فارغ التحصیل بشید چون جای شمارو کسانی دیگه گرفتن.... :icon_gol: لطفا یه بار دیگه پست اول من رو بخونید.... درسته ولی طرح جامع رو هم وزارت مسکن و شهرسازی بر اساس اطلاعاتی که از شهرداری ها و بخش داری ها میگیره میریزه وزارت مسکن هم که دست ماست بله قبول دارم , شهرسازی به علت نوپا بودن جایگاهش رو پیدا نکرده پست اولتون که راجع به واژه مهندس بود من باز میگم قبول دارم شهرسازی خوب و مفید هست , اما عمران لازم هست اگه بخوایم با حرم مازلو حرف بزنیم ؛ یقینا عمران در پله های پایین تری نسبت به شهرسازی و معماری قرار داره 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نخیر.....طرح های شهری رو مشاور تهیه میکنه....وزارت مسکن....شهرداری و سایر نهاد های دولتی یه جورایی صاحب کار هستن.... طرح جامع یا همون طرح های توسعه و عمران شهری پس از تامین اعتبار و تعیین مهندسین مشاور ذی صلاح از سوی وزارت مسکن جهت عقد قرارداد به مشاور ابلاغ میشه 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم والا به چه زبونی بگم دیگه...من دانشجوری مهندسی شهرسازی ام:icon_pf (34):واااا!!!!وجود ما خیلی هم ضروریه...از پزشکی هم ضروری تر.........چه چهیزی لذت بخش ترو ضروری تر از زندگی در یک شهر سالم و مناسب؟:w127: همه ما یک بار به دنیا میام و یکبار حق زندگی داریم....و لذت از زندگی درصورت حضور در یک شهرتمام عیار احساس میشه شهر سالمو کی میسازه؟ آخه عمران یه قدمتی به عمر بشر داره پس امهیتش به دور از تعصبات غیرقابل انکاره دقیقا کیوان جان....باید بگم که ساختن شهر کار یک نفر نیست....بلکه یه کار تیمی ه....که به همه نوع تخصص از جمله جغرافیا-اقتصاد-نقشه بردار....همه و همه نیاز داره....کار مهندس شهرساز هدایت و یه جورایی مدیریت این تیمه....منظورم اینه که به واسطه ی ماهیت بین رشته ای بودنش(فکر کنم بهتره واسه دوستانی که مثل تو دقیقا اطلاع ندارند بگم که ما یه چیزایی مثل حمل و نقل و تاسیسات از عمران....یه مقدار معماری....یه مقدار اقتصاد...یه مقدار جامعه شناسی...و....می خونیم.....اینهاست که به شهرساز کمک میکنه توی این کار تیمی بتونه همه ی تخصص ها رو کنار هم جمع کنه و یه جورایی نقش ارتباط دهنده رو بازی میکنه)همون طور که امید گفت شهرسازی شامل دو تخصصه برنامه ریزی و طراحی میشه.... به نظر من 4سال کارشناسی مقدمه ایه بر اینکه ذهن شهرساز آماده بشه برای اینکه نگاه شهرسازانه به شهر رو آموزش ببینه... تا جایی که میدونم کار مدیریت وهماهنگی بین رشته ها رو مدیریت پروژه انجام میده واین رشته ها هم به قول شما یه رشته بین رشته ای هست که به طور سطحی در اکثر رشته ها مطالعاتی داره ولی به دلیل اهمیت رشته عمران مطالب مربوط به عمران بیشتر وعمیقتر از هز چیزه دیگه ای تو این رشته مطرح میشه و بر اساس تجربه مدیرانی که تخصص عمرانی دارن معمولا موفقتر عمل میکنن . . . . بازم میگم همفکری با همدیگه بهترین نتیجه مطلوب رو میده برای داشتن شهر ایده آل 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزانم یه نکته هم پیرامون، بحث مهندس و غیر مهندس بودن بگم. اولا اینکه تا کسی ارشدش رو نگرفته "مهندس تمام" محسوب نمیشه. کسی که لیسانس یه رشته مهندسیو رو میگیره در واقع متخصص مهندسی نیست. دوما اینکه اگر "مهندس را کسی بدانید که با محاسبه سر و کار دارد"، بنده نه به دید مهندسی در شهرسازی اعتقاد دارم، نه دوست دارم کسی بهم بگه مهندس. این ذوق و شوق مهندس بودن برای ترم های ابتدایی تحصیلی ام بود که در ترم های آخر بسیار بی رنگ شد و به وضعیت کنونی رسید. مهندس شدن و کلاس مهندسی گذاشتن الحق که مستحق خودمونه! نخبه های اروپائی و آمریکائی در رشته های علوم پایه درس می خونن و ما هنوز درگیر اسم مهندسیم. چهارما شهرسازی در ایران به دو صورت پذیرش میشه، کارشناسی شهرسازی و مهندسی شهرسازی، که من گرچه در دوره مهندسی شهرسازی درس خوندم، اما با کارشناسی شهرسازی موافقترم. پنجما در شهرسازی ما 2 * 2 حتما نمیشه 4. ما به این اعتقاد داریم که شهر چیزی بیش از جمع جبری اجزای آن است! به خاطر همین من دوست دارم همون شهرساز باشم تا مهندس شهرساز. ششم قربونتون برم من. 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان از اونجایی که فامیلیه من صلح جو ،دوست دارم یه صلحی برقرار کنم! حرفای همه ی بچه ها درسته.همه ی رشته ها برای جامعه مفید و لازم هستند و اینکه درست هم اجرا بشن خیلی مهمه. بحثی ک هست در مورد شهرسازی که دوستمون نوترون شروع کردن من قبول دارم!شاید بشه جور دیگه ای این حرف زد .همه ی رشته ها محدود به یه سری مسائل هستن حسابداری با اعداد سرو کار داره-عمران با بتون سازه ...-معماری به طراحی بنا .اما شهرسازی کلیت یه شهر و در نظر میگیره و ویژگیه خاصش اینه ک با مردم سرو کار داره. قبل طراحی ،موقع طراحی ،بعد طراحی همیشه مردم در ارتباط مستقیم هستن با کار شهرسازی. به نظر من شهرسازی روح داره و این روحشو مردم میسازن.ما با این رشته حتی میتونیم سلیقه ،طرز فکر مردمو رشد بدیم یا تقلیل بدیم !برای مثال اگه یه زمین خالی داشته باشیم ،اگه همینجوری بمونه امکان داره پاتوق برای اراذل اوباش بشه و اینکه اون زمین خالی رو پارک کنی یا فرهنگسرا یا مجتمع تجاری یا مسکونی خیییییلی فرق داره و رو رفتار مردم تاثیر میذاره و این که یه شهرساز چی انتخاب کنه خیلی مهمه! اینکه با رعایت نما سازی، طراحی تقاطع ها ،میادین ،پیاده رو ها چقدر به مردم میتونی کمک کنی احساسه خوشایندیه -بیشتر این احساس خوب بخاطر وسعت کاریه-که تو رشته های دیگه محدود تره! تو پرانتز(منم دارم مهندسیه شهرسازی میگیرم !!!کسی هم به مهندس بودن یا نبودن شما ها ایراد نگرفته) 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ تا جایی که میدونم کار مدیریت وهماهنگی بین رشته ها رو مدیریت پروژه انجام میده واین رشته ها هم به قول شما یه رشته بین رشته ای هست که به طور سطحی در اکثر رشته ها مطالعاتی داره ولی به دلیل اهمیت رشته عمران مطالب مربوط به عمران بیشتر وعمیقتر از هز چیزه دیگه ای تو این رشته مطرح میشه و بر اساس تجربه مدیرانی که تخصص عمرانی دارن معمولا موفقتر عمل میکنن . . . . بازم میگم همفکری با همدیگه بهترین نتیجه مطلوب رو میده برای داشتن شهر ایده آل من این پست رو تازه دیدم، گفتم که بحث تموم شده بیخیال شم ولی باز گفتم که یه مطلبی رو برای دوستای عمرانی مون روشن کنم شاید بهتر منظور دوست شهرسازمون رو از هدایت تیم بهتر درک کنن. اگه خیلی ساده در نظر بگیریم یه پروژه ی شهری شامل 2 مرحله میشه: مرحله طراحی و مرحله اجرا چیزی رو که هدی خانم گفت که شهرساز مدیر تیمه، این حرفشون کاملاً درسته، شهرساز مدیر تیمه طراحیه و چیزی رو که آرانوس عزیز هم گفت کاملاً درسته چون رشته ی مدیریت پروژه کارش مدیریت کار در حین اجراست(البته مورد دومی رو فک کنم اینجوری باشه، کاملاً مطمئن نیستم). اگه دوستی بتونه کامل ترش کنه، خوشحال میشم اطلاعات خودم رو بالاتر ببرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده