JoOoDi 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اطلاعیه 1:هرگونه بحث، خبر و تصویر سیاسی در انجمن ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. ظاهرا این مدل اطلاعیه ها این روزها برای اکثر انجمن ها هست و جالب اینکه امروز صبح یه میل جالب داشتم که براتون میزارم و میخوام بپرسم به نظرتون سیاست یعنی چی؟ چرا میگن سیاست پدر مادر نداره؟ من تازه واردم و امیدوارم این سوال برخلاف قوانین انجمن نباشه و تایید بشه حالا میلم که جالبه یک روز یک پسر کوچولو که می خواست انشاء بنویسه از پدرش میپرسه: پدر جان لطفا برای من بگین سیاست یعنی چی !؟ پدرش فکر می کنه و می گه : بهترین راه اینه که من برای تو یک مثال در مورد خانواده خودمون بزنم که تو متوجه سیاست بشی .. من حکومت هستم، چون همه چیز رو در خونه من تعیین می کنم. مامانت جامعه هست، چون کارهای خونه رو اون اداره می کنه. کلفت مون ملت فقیر و پا برهنه هست، چون از صبح تا شب کار میکنه و هیچی نداره. تو روشنفکری چون داری درس می خونی و پسر فهمیده ای هستی. داداش کوچیکت هم که دو سالش هست، نسل آینده است. امیدوارم متوجه شده باشی که منظورم چی هست و فردا بتونی در این مورد بیشتر فکر کنی. پسر کوچولو نصف شب با صدای برادر کوچیکش از خواب می پره. می ره به اتاق برادر کوچیکش و می بینه زیرش رو کثیف کرده و داره توی خرابي خودش دست و پا می زنه. می ره توی اتاق خواب پدر و مادرش و می بینه پدرش توی تخت نیست و مادرش به خواب عمیقی فرو رفته و هر کار می کنه مادرش از خواب بیدار نمیشه... می ره تو اتاق کلفت شون که اون رو بیدار کنه، می بینه باباش توی تخت کلفت شون خوابیده و.......؟؟؟؟ . می ره و سر جاش می خوابه و فردا صبح از خواب بیدار می شه. فردا صبح باباش ازش می پرسه: پسرم! فهمیدی سیاست چیست؟ پسر می گه: بله پدر، دیشب فهمیدم که سیاست چی هست. سیاست یعنی اینکه حکومت، ترتیب ملت فقیر و پا برهنه رو می ده، در حالی که جامعه به خواب عمیقی فرو رفته و روشنفکر هر کاری می کنه نمی تونه جامعه رو بیدار کنه، در حالی که نسل آینده داره توی گه خودش دست و پا می زنه 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سیاســت در ایران تنها از یک قانون پیروی میکند ، قانون قلعه حیوانات. 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ کسی نظری نداشت؟ شما همه رو گفتی دیگه. چیزی کم کسر نذاشتی که مام بگیم. 3 لینک به دیدگاه
JoOoDi 370 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ شما همه رو گفتی دیگه. چیزی کم کسر نذاشتی که مام بگیم. اینقدر هم کامل نیست مونده مثل این نظر سیاســت در ایران تنها از یک قانون پیروی میکند ، قانون قلعه حیوانات. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ توی کشور ما سیاست وجود نداره. کلا با هیچ تئوری سیاسی نمی شه توجیهش کرد. چون به جای سیاست اخلاق دینی روی اداره کشور حاکمه. کاشکی همون سیاست بی پدر مادری که شما میگی بود. 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ فکرهای سیاسی و مطالبات اجتماعی جزیی از افکار ما را تشکیل میده و وقتی از ما میخوان سیاسی فکر نکنیم در واقع میگن بخشی از افکارت را کنار بزار و این کار باعث میشه ما احساس یک خلا فکری یا اجساس کمبود کنیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده