CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: این دفعه راحته:gnugghender: نمیزارم حمیت مدال رو ببره:2525s: بیشین بینیم باااااااااااااو .. بفرست بینم چه میکنی .. mIn گفته است: نکه مدال دور قبل نه قبلیش رو هم تو بردیییی :w00: آره تو بردی .. مین مین .. 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مرداد، ۱۳۹۰ تنبلا بزنین .. اگه از 4 تا بیشتر باشین من نمیشرکتم ... 6 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مرداد، ۱۳۹۰ نقل قول تنبلا [/url]بزنین .. اگه از 4 تا بیشتر باشین من نمیشرکتم ... ترک میدون = منفی 100 امتیاز 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مرداد، ۱۳۹۰ نقل قول دو نفر ... partow جان حراج واقعی گذاشتی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مرداد، ۱۳۹۰ سه نفر ... :icon_pf (19): بچه ها طرحاتون رو بفرستید ... 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مرداد، ۱۳۹۰ رخیب میطلفم الان میفرستم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مرداد، ۱۳۹۰ Atre Baroon گفته است: پس چرا من نمیتونم؟! چی شده شبنمی؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مرداد، ۱۳۹۰ نقل قول پس چرا من نمیتونم؟! چی شده بیام کمکت 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مرداد، ۱۳۹۰ partow گفته است: 4 نفر ... هی وای یعنی حمیت شرکت نمیکته؟؟؟ من این دفعه فقط اومدم که مدال رو ازش بگیرم:icon_pf (34): نمیشه که نباشه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مرداد، ۱۳۹۰ setiya گفته است: هی وای یعنی حمیت شرکت نمیکته؟؟؟ من این دفعه فقط اومدم که مدال رو ازش بگیرم:icon_pf (34): نمیشه که نباشه چرا نمیشه نباشه ...؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مرداد، ۱۳۹۰ davood_titan گفته است: یعنی من برندم پس من اینجا چکارم که تو برنده شی؟ :167: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مرداد، ۱۳۹۰ partow گفته است: چی شده شبنمی؟ :JC_thinking: از گام سه به بعد نمیتونم درست کنم!!! راستی یه سوال اینم مثل اتوکد باید واسه هرچیزی یه لایه بسازیم؟ Davood_titan گفته است: چی شده بیام کمکت 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مرداد، ۱۳۹۰ Atre Baroon گفته است: از گام سه به بعد نمیتونم درست کنم!!!راستی یه سوال اینم مثل اتوکد باید واسه هرچیزی یه لایه بسازیم؟ گام سه رو انجام دادی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده