partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام در ادامه تاپیک ها و اطلاع رسانی ها در مورد شروع مسابقات "مهم : طراح برتر هفته"سری سیزدهم رو شروع میکنیم . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستانی که مایلند در مسابقه شرکت کنند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: [TRgroup] تکست افکت، ساده، شیک، براق گذاشته شده طرحی خلاقانه بزنند، تاکید بر این است که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه از آن الهام گرفته ودر واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- بعد طرح هاتون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنید تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برترهفته به نمایش گذاشته بشه... لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید. لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. نفر اول: 100 امتیاز+ مدال طراح برتر نفر دوم: 50 امتیاز . . تاریخ شروع: چهارشنبه 12 مرداد 90 تاریخ پایان: چهارشنبه19 مرداد 90 20 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون امیدوارم مسابقه جالبی بشه 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی بازم باید ببرم ..... :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون امیدوارم مسابقه جالبی بشه حتماً همینطوره ... یعنی بازم باید ببرم ..... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی بازم باید ببرم ..... جوجه رو اخر پاییز میشمارن :167: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ این دفعه راحته:gnugghender: نمیزارم حمیت مدال رو ببره:2525s: 4 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی بازم باید ببرم ..... :icon_pf (34): نکه مدال دور قبل نه قبلیش رو هم تو بردیییی :w00: 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بابا چان این حمید و از مسابقات حذف کنید آدم انگیزه داشته باشه بشرکته! 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بابا چان این حمید و از مسابقات حذف کنید آدم انگیزه داشته باشه بشرکته! واقعاً این حرف رو میزنی؟ انگیزه نداری؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ واقعاً این حرف رو میزنی؟ انگیزه نداری؟ :icon_pf (34): خب واقعیتیه!! اصولا هرکی تو این طرحا گیر میکنه از کی می پرسه؟ یا در دو سطح برگزار کنید! خب من که خیلی کار نکردم نمیتونم با حمید و سحر و بقیه بچه ها که حرفه ای کار میکنن رقابت کنم! 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب واقعیتیه!!اصولا هرکی تو این طرحا گیر میکنه از کی می پرسه؟ یا در دو سطح برگزار کنید! خب من که خیلی کار نکردم نمیتونم با حمید و سحر و بقیه بچه ها که حرفه ای کار میکنن رقابت کنم! حرفت درسته ولی ادم بدونه رقیبش سطح بالاس بیشتر رو کارش کار میکنه . اصاصا ما برنده نمیشیم آقا نوش جونتون این مدل هم برای شما . . یه سوال الان ما طرحامونو مثل اموزش بزاریم یا میتونیم کارای بهتری هم روش انجام بدیم یعنی اون حالت اولیه رو نداشته باشه :banel_smiley_4: 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب واقعیتیه!!اصولا هرکی تو این طرحا گیر میکنه از کی می پرسه؟ یا در دو سطح برگزار کنید! خب من که خیلی کار نکردم نمیتونم با حمید و سحر و بقیه بچه ها که حرفه ای کار میکنن رقابت کنم! باشه ... هماهنگ می کنم ... پس شرکت کنید ... :shad: 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ حرفت درسته ولی ادم بدونه رقیبش سطح بالاس بیشتر رو کارش کار میکنه . اصاصا ما برنده نمیشیم آقا نوش جونتون این مدل هم برای شما . . یه سوال الان ما طرحامونو مثل اموزش بزاریم یا میتونیم کارای بهتری هم روش انجام بدیم یعنی اون حالت اولیه رو نداشته باشه :banel_smiley_4: متن تاپیک رو بخون : طرحی خلاقانه بزنند، تاکید بر این است که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه از آن الهام گرفته ودر واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه. هدف هم همینه ... سعی کنید شبیه آموزش نشه ولی از آموزش الهام گرفته شه ... 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ منم طبق معلول (زهرا بهتر از همه میدونه) اگر حوصلم شد طرح میزنم... 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ این هفته جمعه هم سرکار هستم ..........یعنی میشه منم از این طرحها بتونم بزنم 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ حرفت درسته ولی ادم بدونه رقیبش سطح بالاس بیشتر رو کارش کار میکنه . اصاصا ما برنده نمیشیم آقا نوش جونتون این مدل هم برای شما . . یه سوال الان ما طرحامونو مثل اموزش بزاریم یا میتونیم کارای بهتری هم روش انجام بدیم یعنی اون حالت اولیه رو نداشته باشه :banel_smiley_4: قبول دارم! ولی نه دیگه با این همه اختلاف من البته خودمو میگم، فتوشاپ زیاد کار نکردم! میشه انتخابی باشه هر کی بعد زدن طرحش انتخاب کنه که با مبتدی ها مقایسه بشه یا حرفه ای ها! باشه ... هماهنگ می کنم ... پس شرکت کنید ... :shad: میسیییییییییی! قول میدم اگه بتونم بر مصائب وارد آمده فائق بشم شرکت کنم!! 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ این هفته جمعه هم سرکار هستم ..........یعنی میشه منم از این طرحها بتونم بزنم همه شیرازیا هنرمندن عزیزم...معلومه ک میتونی تو میتونی همشهری ... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده