Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ همون طور که همتون میدونید جایزه تمشک طلایی توی سینما نقطه مقابل جایزه اسکاره و به بدترین فیلم و بازیگر و کارگردان و ...داده میشه حالا من می خوام از شما خواهش کنم که جایزه اسکار و تمشک طلایی رو به دو تا رشته دانشگاهی تقدیم کنید در ضمن این یه شوخی با رشته های دانشگاهیه و هدف اصلی اشنا شدن بچه های تالار با همدیگس خداییش من خیلی از بچه ها رو نمیشناسم...پس لطفا به این دید به این تایپیک نگا کنید و تایپیک رو حذف نکنید من از خودم شروع می کنم من اسکار رو میدم به شهرسازی... اولا به خاطر اینکه عشقه منه ثانیا دلیل نمی خواد همه می دونن میگید نه برید بپرسید جایزه تمشک طلایی رو میدم به معماری...خداییش معماری هم شد رشته 22 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ منم اسکار رو میدم به مهندسی مکانیک تمشک معمولی رو میدم به برق:w589: 8 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ رشته های دانشگاهی مکمل یکدیگرند حالا بعضی ها بزرگتر و بهتر و بعضیها کوچکتر اما هر کدام اهمیت خود را دارد. 11 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ جوزف ببینم با این کارات بچه ها رو میندازی به جون هم یا نه :w00: اسکار: شهرسازی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تمشک طلایی: ادبیات 6 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اسکار : شهرسازی بعد معماری تمشک: فلسفه 4 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ کلمه ای از رشته ی مهندسی فضای سبز میدونی که بهش تمشک میدی"؟ 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اسکار رشته های توانبخشی بخصوص رشته خودم اکوپیشن تراپی (کاردرمانی) و تمشک طلایی هم رشته های کشاورزی (چون کار براشون نیست) 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من اسکار رو میدم به شهرسازی... اولا به خاطر اینکه عشقه منه ثانیا دلیل نمی خواد همه می دونن میگید نه برید بپرسید جایزه تمشک طلایی رو میدم به معماری...خداییش معماری هم شد رشته ایضاً تکرار میشه 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اسکار : هوافضا ، تمشک : نظری ندارم. 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اسکار:نجوم تمشک طلایی:زبان و ادبیات عرب..!!!! . . واقعا معماری اینقدر بده!!!جای تعجب داره...!!! :girl_in_dreams: 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اسکار به مرمت بناهای تاریخی تمشک به مهندسی تربیت بدنی! 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اسکار:طراحی شهری تمشک:برنامه ریزی شهری 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اسکار: معدن تمشک: شهرسازی(همه گرایشها) 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ جفتش رو باید بدن به کارشناسی شهرسازی:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اسكار رو ميدم به برق(خدايي اين خواهر من پير شد بس كه رياضي و فيزيك خوند).....تمشك رو هم به كشاورزي(كشاورزي هم شد رشته آخه....نه آخه كشاورزي ديگه تخصص ميخواد!!!) 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اسکار: معماری تمشک : الهیات 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اسکار: مکانیک تمشک: تکنولوژی آبیاری 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بذار اول گوشتو بکشم بعد دادوبیداد کن:w00: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بذار اول گوشتو بکشم بعد دادوبیداد کن:w00: یاد اون جوکه افتادم:icon_pf (34): میگن غضنفر از تاکسی پیاده میشه بعد در رو خیلی محکم می بنده... بعد شروع میکنه به راننده فحش میده راننده میگه من که هنوز چیزی نگفتم...غضنفر میگه بعدا که میگی!!!:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده