Moment 15228 ارسال شده در 3 آبان، 2011 همون طور که همتون میدونید جایزه تمشک طلایی توی سینما نقطه مقابل جایزه اسکاره و به بدترین فیلم و بازیگر و کارگردان و ...داده میشه حالا من می خوام از شما خواهش کنم که جایزه اسکار و تمشک طلایی رو به دو تا رشته دانشگاهی تقدیم کنید در ضمن این یه شوخی با رشته های دانشگاهیه و هدف اصلی اشنا شدن بچه های تالار با همدیگس خداییش من خیلی از بچه ها رو نمیشناسم...پس لطفا به این دید به این تایپیک نگا کنید و تایپیک رو حذف نکنید من از خودم شروع می کنم من اسکار رو میدم به شهرسازی... اولا به خاطر اینکه عشقه منه ثانیا دلیل نمی خواد همه می دونن میگید نه برید بپرسید جایزه تمشک طلایی رو میدم به معماری...خداییش معماری هم شد رشته 22
alimec 23102 ارسال شده در 3 آبان، 2011 منم اسکار رو میدم به مهندسی مکانیک تمشک معمولی رو میدم به برق:w589: 8
EVF 5465 ارسال شده در 3 آبان، 2011 رشته های دانشگاهی مکمل یکدیگرند حالا بعضی ها بزرگتر و بهتر و بعضیها کوچکتر اما هر کدام اهمیت خود را دارد. 11
ho0da 2321 ارسال شده در 3 آبان، 2011 جوزف ببینم با این کارات بچه ها رو میندازی به جون هم یا نه :w00: اسکار: شهرسازی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تمشک طلایی: ادبیات 6
viviyan 12431 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اسکار رشته های توانبخشی بخصوص رشته خودم اکوپیشن تراپی (کاردرمانی) و تمشک طلایی هم رشته های کشاورزی (چون کار براشون نیست) 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 آبان، 2011 من اسکار رو میدم به شهرسازی... اولا به خاطر اینکه عشقه منه ثانیا دلیل نمی خواد همه می دونن میگید نه برید بپرسید جایزه تمشک طلایی رو میدم به معماری...خداییش معماری هم شد رشته ایضاً تکرار میشه 3
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اسکار:نجوم تمشک طلایی:زبان و ادبیات عرب..!!!! . . واقعا معماری اینقدر بده!!!جای تعجب داره...!!! :girl_in_dreams: 9
hodaa 5488 ارسال شده در 5 آبان، 2011 اسكار رو ميدم به برق(خدايي اين خواهر من پير شد بس كه رياضي و فيزيك خوند).....تمشك رو هم به كشاورزي(كشاورزي هم شد رشته آخه....نه آخه كشاورزي ديگه تخصص ميخواد!!!) 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2011 بذار اول گوشتو بکشم بعد دادوبیداد کن:w00: یاد اون جوکه افتادم:icon_pf (34): میگن غضنفر از تاکسی پیاده میشه بعد در رو خیلی محکم می بنده... بعد شروع میکنه به راننده فحش میده راننده میگه من که هنوز چیزی نگفتم...غضنفر میگه بعدا که میگی!!!:ws28: 3
ارسال های توصیه شده