رفتن به مطلب

به نظر شما بخشش فرد اسید پاش توسط امنه کار درستی بوده

pesare irani

به نظر شما بخشش فرد اسید پاش توسط امنه کار درستی بوده  

30 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما بخشش فرد اسید پاش توسط امنه کار درستی بوده

• 11
    • 15
    • 4

ارسال های توصیه شده

من اول زیاد با کاری که کرد (بخشیدنش) موافق نبودم و به نظرم کار اشتباهی میومد ولی وقتی تو برنامه ماه عسل همچین جمله ای گفت "که اگه من بخوام کاری بکنم که اون کرد پس یعنی منم یکی هستم مثل اون و باید با اون یه تفاوتی داشته باشم" نظرم عوض شد!

ولی شاید اگه من جای اون بودم نمی بخشیدم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حرفات درسته حمید جان....ولی من اعتراضی دارم به گفته هات... و اعتراضم رو با طرح یک سوال مطرح میکنم.

درسته که باهات هم فکرم...ولی آیا این درسته که به قضیه یک بعدی نگاه کنیم؟

ظرفیت هر فرد با فرد دیگه یکی نیست...شاید اونی که نوشته باید قصاص میشد،خودشو گذاشته جای آمنه و دیده که بخشش براش مقدور نیست و این جواب رو داده و برای اثبات گفته هاش رجوع کرده به احادیث و آیات.

کاملاً حرفات رو درک میکنم....ولی اینکه با این شدت بخوایم عقاید همو زیر سوال ببریم ، فرقی با کاری که این قصاص با روحیاتمون میکنه نداره....همون عقده و همون خشونت تو ذهنمون باقی میمونه...این طرز فکر باید با مرور زمان و با از خود گذشتگی هایی همچون آمنه ها اتفاق بیوفته...نه محکوم کردن عقاید یکدیگر!:a030:

قربوندم برم عزیزم.من کی باشم که بخوام رو حرف تو حرف بزنم.حرفای توام درست حاجی اما من یه اما دارم

1400 سال کافیه.من هیچ عقیده ای رو محکوم نمیکنم جز این عقیده رو.این عقیده : خشونت_فساد_دروغ

تعریف من از اسلام:خشونت_فساد_دروغ

حالا دارم میرم بیرون ایشالله میام بعدا بیشتر حرف میزنیم.:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

البته جوابتو بذار میام میخونم.تو از اون افرادی هستی حاجی که بزنی تو گوشم هم دستتو میبوسم.

فعلا:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
قربوندم برم عزیزم.من کی باشم که بخوام رو حرف تو حرف بزنم.حرفای توام درست حاجی اما من یه اما دارم

1400 سال کافیه.من هیچ عقیده ای رو محکوم نمیکنم جز این عقیده رو.این عقیده : خشونت_فساد_دروغ

تعریف من از اسلام:خشونت_فساد_دروغ

حالا دارم میرم بیرون ایشالله میام بعدا بیشتر حرف میزنیم.:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

البته جوابتو بذار میام میخونم.تو از اون افرادی هستی حاجی که بزنی تو گوشم هم دستتو میبوسم.

فعلا:icon_gol:

جای اسی تو انیجور بحثا خالیه!

والا چی بگم؟

منم اون 3 آیتمی که گفتی باعث دوریم از دین شده...اونا هم تنها مختص اسلام نیست...کلاً هرجایی که دین ابزاری شده دست بشر،دروغ جوونه زده...با رشد دروغ سایر گناهان زاییده شدن...

نظری ندارم عموجان...ما کی هستیم که بخوایم دست رو کسی بلند کنیم؟:ws3:

پاینده باشی...فک کنم بحث تاپیکم داره منحرف میشه....الانه امید میاد کچلمون میکنه! :smiley (18):

لینک به دیدگاه

واقعیتش به نظر من تشخیص درست و غلط بودن این کار با ما نیست.

خیلی از مسائل هستن که تا توی موقعیتش قرار نگیری هیچ درک درستی ازشون پیدا نمی کنی و فقط احساس می کنی که اونو درک می کنی.

این جا هم اصلا پای درست و غلطی در میون نیست. چون کسی نمی تونه اون طرف رو کامل بفهمه که حالا بخواد راجع به این تصمیمش نظر بده. دیگه نزدیک تر از مادر که نیست. حتی مادر آمنه هم با تمام رنج هایی که سر این قضیه کشیده باز هم حال و هواش خیلی با اون دختر فرق داره . ماها فقط از بیرون نگاه می کنیم. به هر حال این تصمیمی بوده که اون دختر با توجه به همه اون چیزهایی که بهش گذشته و شنیده و گفته و حس کرده گرفته.

همه چیزو که نمی شه با معیار درست و غلط سنجید:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...