رفتن به مطلب

درخواست کمک در مورد سطح دسترسی

ارسال های توصیه شده

تو طراحی سایتم به یه مشکلی برخوردم ...

نتونستم سطح دسترسی رو مشخص کنم .. کاربران غیر عضو دقیقا همون صفحاتی رو میبینن که اعضا بعد از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور میتونن ببینن ...

یعنی هرکاری کردم نشد از سطح دسترسی درست استفاده کنم ...

کسی چیزی در این مورد میدونه ؟

با تشکر :wubpink:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سپید جون تا جایی که یادم مونده باید برای هر کاربری یک id تعریف کنی بعد برای اینکه اونو و id اونو به هنگام صفحات مختلف دنبال کنی از امکانات session استفاده کنی

فکر کنم کلید حل مشکل تو بحث session هاست یعنی باید تو هر صفحه ای این تنظیمات رو انجام بدی و اونو فعال کنی طوری که با ورود کاربر به صفحه تو این جلسه برقرار بشه

به عنوان مثال میگم

می تونی برای کاربران ثبت شده تو سایت کلمه عبور و نام کاربری خاصی بدی و لی برای اونایی که عضو نیستند یه نام کاربری مثل everyone تعریف کنی

• Like 3
لینک به دیدگاه

id تعریف کنم ؟

من تو دیتابیس مشخص میکنم کاربرا رو و به دو دسته تقسیم کردم .. یکی ادمین یکی هم کاربرای عضو هستن که تعدادشون تو جدول از قبل مشخص شده ... حدود 50 نفر و جز این 50 نفر کاربر دیگه ای اجازه نداره به صفحات مشخص شده دسترسی داشته باشه ..

تو فراخوانیشم در قسمت ورود کاربر مشخص کردم این سطح دسترسی رو ... اما مثل اینکه باید تو تک تک اون صفحات یه گزینه ای رو اعمال کنم که هر کاری میکنم نه میدونم چیه نه میشه ...

:ws27:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببین یه فایلی باید باشه که توش تنظیمات کلی رو میدی مثلا دستور فعال کردن session auto یا session start

باید اونو تو فایل خارجی تنظیم کنی

بزار ببینم دنبال کارایی که قبلا انجام دادم میگردم به محض اینکه پیدا کنم برات میزارم

• Like 3
لینک به دیدگاه

بزار ببینم دنبال کارایی که قبلا انجام دادم میگردم به محض اینکه پیدا کنم برات میزارم

مرسیییییییییی

باشه منتظرم :flowerysmile:

• Like 1
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

خودم اين مقاله رو نخوندم اما سايت پويينت يکي از سايت هاي محبوب من هستش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

در اين مقاله هم از تابع check_logged براي چک کردن کاربر استفاده کرده. شما ميتونيد به جاي نام کاربري، حق دسترسي ها رو تو سشن logged بريزيد و در تابع چک کنيد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...