سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا.ایران 3 تا دریا داره ها.تازه گفت عکس دریاچه هم میشه.من دریاچه میفرستم میدونم ولی آخه بیشتریا گلایه داشتن که دریا دم دست همه نیست و عکس دریا از کجا بیاریم الان 17 تا عکس شده :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ 18 تا شرکت کننده ! اون وقت چنتا مدال میدین ؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ 18 تا شرکت کننده ! اون وقت چنتا مدال میدین ؟ برای جوایز باید مذاکراتی صورت بگیره ( با مدیر ارشد ) تا ببینیم میشه بیشترش کرد یا خیر 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ 1000 امتیاز بدین دیگه!!! 2 تا نظر سنجی که بیمزه میشه! لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ 1000 امتیاز بدین دیگه!!!2 تا نظر سنجی که بیمزه میشه! توی هر نظرسنجی بیشتر از 20 گزینه نمیشه گذاشت لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اگه مثه دریاچه باشه ؛ چرا که نه ... نه خب ابش راکده و کوچیکتره :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ نه خب ابش راکده و کوچیکتره :4chsmu1: نه دیگه در اون حد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ نه خب ابش راکده و کوچیکتره :4chsmu1: خب میتونی یه جوری عکس بگیری که مثل دریاچه بیفته 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ میدونم ولی آخه بیشتریا گلایه داشتن که دریا دم دست همه نیست و عکس دریا از کجا بیاریم الان 17 تا عکس شده :viannen_38: خب خیلی ها عکس های قدیمیشون رو میذارن 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خب میتونی یه جوری عکس بگیری که مثل دریاچه بیفته منکه جایی نمیرم که بخوام زاویه رو عوض کنم تو عکسهایی که قبلا گرفتم میگردم ببینم چی دارم:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ خب خیلی ها عکس های قدیمیشون رو میذارن مثل خودم.منم نزدیک دریام اما عکس از دریا ندارمممممم...یدونه به زور پیدا کردم فرستادم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ منکه جایی نمیرم که بخوام زاویه رو عوض کنمتو عکسهایی که قبلا گرفتم میگردم ببینم چی دارم:smiley (18): من پیشنهاد داده بودم به جای دریا موضوع مسابقه رو آب بذارن اما مثل اینکه مورد قبول واقع نشد.اونجوری همه میتونستن عکس بدن مثل خودم.منم نزدیک دریام اما عکس از دریا ندارمممممم...یدونه به زور پیدا کردم فرستادم :icon_pf (34): راستی ساحل گیسوم چقدر راهه تا رشت؟ 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من پیشنهاد داده بودم به جای دریا موضوع مسابقه رو آب بذارن اما مثل اینکه مورد قبول واقع نشد.اونجوری همه میتونستن عکس بدن راستی ساحل گیسوم چقدر راهه تا رشت؟ اینم دارم ولی خب اون عکسهامو بیشتر دوست داشتم 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ امشب تاپیکش رو میزنم خودت میفهمی 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ امشب تاپیکش رو میزنم خودت میفهمی :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ لطفا تا امشب صبر کنین؛ منم میخوام شرکت کنم, لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ زمان باقی مانده : تا ساعت 10 امشب 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ لطفا تا امشب صبر کنین؛ منم میخوام شرکت کنم, خو زود برفست دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده