Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ دوستان این سایت توسط خراسانی های عزیز قبضه شده (غلط املایی نگیرید) دوستان دیگه تصمیم ندارند شرکت کنند؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ منم مشهدیم:w42: ایول . یکی دیگه هم به مشهدیها اضافه شد . :w42: 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ بچه های دیگه بیان بگن اهل کدوم شهرن الانه که این مشهدیا کودتا کنن:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ من کرمانشاهی هستم راستی اقای شهرساز قرار بود کرج رو از تهران جدا کنن چی شد؟ 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ تهرونننننننننننننن :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ تا اونجایی که من میدونم تصویب شده ولی اجرا نشده. قراره بشه استان البرز ولی جداش کردنشون خیلی سخته. مرزشون مشخص نیست. اونایی که اون وسط میفتن همه چیشون بلاتکلیفه. :icon_pf (34): مثلاً تلفنشون از یه سمته و آب و برق از یه سمت دیگه. الان بعضی جاها اینطوری حالا جدا بشه که دیگه باید حتماً تکلیفشون مشخص بشه. حالا تو این نظرسنجی فعلاً استان البرز رو در نظر نگرفتم. ولی با این حال مشهدیا ترکوندن 6 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ ولی با این حال مشهدیا ترکوندن تعجب نداره داداش . مشهدیا همیشه میترکونن 5 لینک به دیدگاه
mehrce 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ منم اهل کرج هستم. کاش البرز رو جدا میکردی ببینیم چقدر میشه. 4 لینک به دیدگاه
surush 1359 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ تعجب نداره داداش . مشهدیا همیشه میترکونن علی جان میون ترکوندنت قندوشیکرفریمان سروش.متولد و ساکن تهران 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ منم خودم البرزیم مهران جان 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ من کرمانشاهی هستمراستی اقای شهرساز قرار بود کرج رو از تهران جدا کنن چی شد؟ سلام نرگس جان پس همشهري هستيم :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سلام نرگس جانپس همشهري هستيم :aghosh: سلام همشهری چطوری بهتری؟ دیدی چه بارانی میباره 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سلام همشهری چطوری بهتری؟دیدی چه بارانی میباره آره انگار خاك مياد از اسمون:viannen_38: ما ماشين شسته بوديم شد گل خالي:girl_yes2::girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۸۹ ای بابا بازم این خراسانی های عزیز پیشی گرفتن نبود دیگه ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۸۹ ای بابا بازم این خراسانی های عزیز پیشی گرفتن نبود دیگه ؟؟ ما اینیم دیگه مشهدی های عزیز بفرمایید رای بدهید 6 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۸۹ راستي چرا مشهديا زياد توي اين فروم ها عضو مي شن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۸۹ راستي چرا مشهديا زياد توي اين فروم ها عضو مي شن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چونکه خیلی فعالن 5 لینک به دیدگاه
دختری از شمال 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ آره من شمالی هستم بوی بارون میده دستم من از استان سرسبز مازندران هستم 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ بالاخره یکی از کاربرای شمالی هم اینجا خودشو معرفی کرد 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده