Abo0ozar 8637 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 سلام منم تهرانم ولی همه ی شهرها و استان های ایران رو دوست دارمبعدشم من خودم تهرانم ولی همسرم قمه من یه پام تهرانه یه پام قم تازه گرمسار درس میخونم یعنی سمنان هستم تکلیف من چیه کجایی حساب میشم؟ خوب اصل زادگاه آدمه. بابا به سلامتي. يه متاهل به متاهل هاي انجمن اضافه شد. اگه اقاتون رو به انجمن دعوت نكنيد ديگه تو انجمن جايي براي شما پيدا نميشه 4
sepide1990 1242 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 همسرم مثل من که بی کار نیست بیاد اینجا هم دانشجو هم کار میکنه تازه نصف عمرشم تو جاده داره میگذره تو جاده تهران و قم خودشم دانشجو کاشانه کلا ما ایران گردی داریم برا همین موندم کدوم شهر ایران رو بزنم بعدشم من خیلی وقته متاهلم تازه به انجمن اضافه نشدم 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 درسته ولي خبر متاهليت الان اومده ميخواي از شيريني فرار كني بحثش جداس. ما هم بيكار نيستيم. وقت استراحتمون رو ميام انجمن. ( مزيد اطلاعتون من 24 ساعته در حال استراحتم ) 3
sepide1990 1242 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 شیرینی محفوظه چی میخواید اینجا اسپم میشه وگرنه یه خبر بهتون میدادم خلاصه مارو میتونید کشور ایران حساب کنید چون تو همه شهر هاو استانا یه سر میزنیم 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2010 می بینم که هنوز خبری از بچه های تبریز و بقیه آذری زبونا نشده. فقط سهیل اومده. مشهدی ها چه کلی انداختن با تهرانیا. خوزستانم من فکر میکردم بیشتر از این حرفا باشن. حداقل میدونم خیلی از مکانیکیا خوزستانین. ولی هنوز هیچ کدوم اینجا نیومدن :ws6: 2
monire 680 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2010 به به . یک مشهدی دیگر هم اضافه شد . منو میگی؟!:w42: اوا خجالتم دادین واقعا 3
mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2010 منم مشهدم..................................... 3
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2010 منو میگی؟!:w42:اوا خجالتم دادین واقعا منم مشهدم..................................... ایول بر بروبچ مشهدی این نظر سنجی تا کی ادامه داره ؟ 4
monire 680 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2010 مشهدی ها رکورد زدن......................... مشهدی ها کلا شخصیتهای شاخی هستند :girl_yes2: 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2010 مشهدی ها کلا شخصیتهای شاخی هستند :girl_yes2: یادم باشه این جمله رو جز جمله های بالای سایت به عنوان جک سال بذارم علی جان نظر سنجی واسه مسابقه نیست که مدت دار باشه. دائمیه. ولی تبریک میگم به مشهدیای انجمن. 3
monire 680 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2010 یادم باشه این جمله رو جز جمله های بالای سایت به عنوان جک سال بذارم علی جان نظر سنجی واسه مسابقه نیست که مدت دار باشه. دائمیه. ولی تبریک میگم به مشهدیای انجمن. مدیر بد امشب گیر منیا یه چی میگم باز شکر آب میشه 3
mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2010 هرکی بخواد پشت سر مشهدی ها حرف بزنه با من طرفه.............. 4
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2010 هرکی بخواد پشت سر مشهدی ها حرف بزنه با من طرفه.............. مشهدیا چقد غیرتی یند بابا!!!!! :4chsmu1: تایید میشود 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2010 خوب این مشهدیا که انقدر زیادن. تو بخش http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=450 یه کمی بیشتر درباره شهرهای خراسان و جاهای دیدنیش واسمون بگن. مثلاً نیشابور، بجنورد، سبزوار، تربت حیدریه، گناباد و ... 4
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 15 خرداد، 2010 دیگه کسی نیست که توی نظر سنجی شرکت کنه . بروبچ بیایید شرکت کنید 5
ارسال های توصیه شده