Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 گفتم یه نظرسنجی بذارم یه آمار بگیرم ببنیم بیشتر نواندیش ها کجایی هستن. فکر کنم تهران و مشهد و تبریزیا از همه بیشتر باشن. حالا گزینه ها رو طوری در نظر گرفتم تا جاهایی که به نظر بیشتره جدا از سایر استان ها باشه: 1- تهران 2- آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل 3- خراسان های رضوی و شمالی و جنوبی 4- اصفهان و یزد 5- فارس 6- خوزستان و بوشهر 7- گلستان و مازندران و گیلان 8- قم، قزوین، زنجان، سمنان، مرکزی کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان 9- همدان، لرستان، ایلام، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، کردستان، کرمانشاه 10- اصلاً ایران نیستم (کدوم کشور و شهر هستی؟) منتظر هستم ببینم فعالای انجمن نواندیشان بیشتر کجایی هستن. من که خودم کرجم
Mohammad Aref 120459 مالک این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 گفتم یه نظرسنجی بذارم یه آمار بگیرم ببنیم بیشتر نواندیش ها کجایی هستن. فکر کنم تهران و مشهد و تبریزیا از همه بیشتر باشن. حالا گزینه ها رو طوری در نظر گرفتم تا جاهایی که به نظر بیشتره جدا از سایر استان ها باشه: 1- تهران 2- آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل 3- خراسان های رضوی و شمالی و جنوبی 4- اصفهان و یزد 5- فارس 6- خوزستان و بوشهر 7- گلستان و مازندران و گیلان 8- قم، قزوین، زنجان، سمنان، مرکزی کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان 9- همدان، لرستان، ایلام، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، کردستان، کرمانشاه 10- اصلاً ایران نیستم (کدوم کشور و شهر هستی؟) منتظر هستم ببینم فعالای انجمن نواندیشان بیشتر کجایی هستن. من که خودم کرجم 57
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2010 عدد چیه نوشتی؟ اسم استان رو بگو و رای رو بده 6
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 مثل اینکه مشهدیا که انقدر فعالن هنوز اینجا رو ندیدن 5
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 مثل اینکه مشهدیا که انقدر فعالن هنوز اینجا رو ندیدن مشهد دیدم داداشی . بقیه بروبچ هم میان . تو راه هستند :4chsmu1: 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 من فکر کنم بعد از تهران، مشهد از همه بیشتر باشه 5
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 هنوز بقیه مشهدی ها نیومدن داداشی البته شاید تهران بیشتر هم داشته باشه ( که بعید میدونم ) اما تمام اعضای مشهدی فعال هستند 4
Architect 3224 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 نه علی جان همه مشهدی نیستن منم تهرانم اما ترجیح میدادم یه جای دیگه باشم مثلا نورآباد :d 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 منم مشهد هستم انتقده جایه خوفیه! (معدن شوله اینجاست!!) :4chsmu1: 3
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 نه علی جان همه مشهدی نیستنمنم تهرانم اما ترجیح میدادم یه جای دیگه باشم مثلا نورآباد :d داداشی . من که نگفتم که همه مشهدی هستند . گفتم که مشهدی هم زیاد هست اینجا . تازه درصد فعالشون بیشتر از بقیه هست . البته نظر من اینه :ws2: 3
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 كاميار حالا u.s.m رو مسخره ميكني. بنده به عنوان يك فرد كوچيك از ايالت متحده و خودمختار ممسني به هيچ كس اجازه نميدم نوراباد رو مسخره كنه:4chsmu1: كاميار به بچه ها بگو نوراباد چه جور جايي هست. 3
sepide1990 1242 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 سلام منم تهرانم ولی همه ی شهرها و استان های ایران رو دوست دارم بعدشم من خودم تهرانم ولی همسرم قمه من یه پام تهرانه یه پام قم تازه گرمسار درس میخونم یعنی سمنان هستم تکلیف من چیه کجایی حساب میشم؟ 3
ارسال های توصیه شده