رفتن به مطلب

ایرانی کیست

keyvan64

ارسال های توصیه شده

ایرانی کیست؟

ایرانی کسیست که از اینکه در ایران متولد شده است، اظهار تأسف می کند!

ایرانی کسیست که دائماً از فرهنگ ایرانی انتقاد می کند و دلبستگی خاصی به اغیار دارد!

ایرانی کسیست که در شبکه های اجتماعی چون فیسبوک مباحثی چون «مملکته داریم» و «فک و فامیله داریم» مطرح می کند اما فراموش می کند که خود او، یکی از آنهاست!

ایرانی کسیست که دایماً در حال انتقاد از عملکرد مردم خود در اجتماع می باشد اما غافل از اینست که خود وی یکی از همان مردم است!

ایرانی کسیست که دایماً در تالارهای «انجمن نو اندیشان» تاپیک می زند و از زمین و زمان، جز خود انتقاد می کند!

ایرانی کسیست مثل «کیوان» ، که وی هم در این تاپیک در حال انتقاد از سایرین است. بدون اینکه با نگاهی به درون خویش، در پی اصلاح خویشتن باشد!!!

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 21
لینک به دیدگاه

الان این تاپیکت روی سخنش با کیه چون تو اون دو تاپیکی که اسم بردی با طنز همراه اگه به تاپیکای دیگه که با حالت هجومی تر بود اشاره میکردی بهتر بود مثل خبر های بد یکی یکی میرسد و بقیه تاپیکهای سی اسی

• Like 5
لینک به دیدگاه

ایرانی کیست؟

ایرانی کسیست که از اینکه در ایران متولد شده است، اظهار تأسف می کند!

ایرانی کسیست که دائماً از فرهنگ ایرانی انتقاد می کند و دلبستگی خاصی به اغیار دارد!

ایرانی کسیست که در شبکه های اجتماعی چون فسبوک مباحثی چون «مملکته داریم» و «فک و فامیله داریم» مطرح می کند اما فراموش می کند که خود او، یکی از آنهاست!

ایرانی کسیست که دایماً در حال انتقاد از عملکرد مردم خود در اجتماع می باشد اما غافل از اینست که خود وی یکی از همان مردم است!

ایرانی کسیست که دایماً در تالارهای «انجمن نو اندیشان» تاپیک می زند و از زمین و زمان، جز خود انتقاد می کند!

ایرانی کسیست مثل «کیوان» ، که وی هم در این تاپیک در حال انتقاد از سایرین است. بدون اینکه با نگاهی به درون خویش، در پی اصلاح خویشتن باشد!!!

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

نظرت در مورد

یک "نظرسنجی خودمانی پیرامون زندگی شهروندی معطوف به خود" چیه؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

1- نظرتون درمورد اخراج موقت مدیرتالار شهرسازی چیه؟:banel_smiley_4:

2- شخصیت هرکسی را باورهای او میسازد وبنیاد باورها یا ایدئولوژی هست یا انتخاب واگاهی یا جبر مطلق ویا یه چیزی تومایه های ابدوغ خیار!(برا هرکدومش میشه مثالهای خوب وعینی زد)

ریشه یابی این مسئله ای که مطرح کردی کیوان جان ونیز توجه به این اصل که شخص مبنای اجتماع هست میتونه خیلی از مشکلات رو حل کنه ولی متاسفانه همیشه این مسایل با منافع ما گره خورده ودرتناقض هستند!!

• Like 9
لینک به دیدگاه
1- نظرتون درمورد اخراج موقت مدیرتالار شهرسازی چیه؟:banel_smiley_4:

2- شخصیت هرکسی را باورهای او میسازد وبنیاد باورها یا ایدئولوژی هست یا انتخاب واگاهی یا جبر مطلق ویا یه چیزی تومایه های ابدوغ خیار!(برا هرکدومش میشه مثالهای خوب وعینی زد)

ریشه یابی این مسئله ای که مطرح کردی کیوان جان ونیز توجه به این اصل که شخص مبنای اجتماع هست میتونه خیلی از مشکلات رو حل کنه ولی متاسفانه همیشه این مسایل با منافع ما گره خورده ودرتناقض هستند!!

1) خب بنظرم مدیر لایقیه...حیف اخراجش:a030:

2) حرفات کاملا متینه پرتو جان..:icon_gol:متاسفانه ما فقط عادت کردیم دیگران رو ببینیم..از همه چی ایراد میگیریم، ادعاهای روشنفکرانه میکنیم اما توی ساده ترین مسایل زندگی اجتماعی موندیم...(گفتم «ما» که شامل خودم هم بشه:ws2:)

بنظرم اون جمله ایی برای امضاء تاپیکت انتخاب کردی خیلی به بحث ما مربوط میشه:icon_gol:

نظرت در مورد

یک "نظرسنجی خودمانی پیرامون زندگی شهروندی معطوف به خود" چیه؟

موافقم..خیلی میتونه راهگا باشه:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

2) حرفات کاملا متینه پرتو جان..:icon_gol:متاسفانه ما فقط عادت کردیم دیگران رو ببینیم..از همه چی ایراد میگیریم، ادعاهای روشنفکرانه میکنیم اما توی ساده ترین مسایل زندگی اجتماعی موندیم...(گفتم «ما» که شامل خودم هم بشه:ws2:)

بنظرم اون جمله ایی برای امضاء تاپیکت انتخاب کردی خیلی به بحث ما مربوط میشه:icon_gol:

موافقم..خیلی میتونه راهگا باشه:icon_gol:

کیوان جان ایشون SPOW هستن نه PARTOW !

راهگا هم نه! راهگشا!

بادت باشه اصلاح از خود آدم باید شروع بشه. :ws3: اینم خودش به اصلاحه.

• Like 10
لینک به دیدگاه

ایرانی کسی است که در ایران به دنیا امده و زندگی میکند

ایرانی کسی است که دارای بالاترین فرهنگ است

ایرانی کسی است که بیشترین پشتوانه ی تاریخی را دارد

حتی بعضی ها زمانی میگفتند ایرانی کسی است که بالاترین نژاد را دارد

اکنون شما می گویید ایرانی کسی است که اگاهی ندارد

اما من میگویم ایرانی کسی است که 1400 سال پیش اسلام به کشورش هجوم اورد...

• Like 6
لینک به دیدگاه

درسته

ایرانی فرهنگ دارد، تاریخ دارد، نژاد دارد.

اما...

بقیه هم فرهنگ دارند، تاریخ دارند، نژاد دارند.

هنر نزد ایرانیان است و بس واقعا؟؟؟

گرچه به همون تاریخ قبل از اسلام هم میتونم انتقاداتی وارد کنم ...

اما

با حلوا حلوا کردن دهنمون شیرین نمیشه. :sigh:

بهتره که همه بدبختیامون رو به یه چیز خاص ربط ندیم.

ما مخلوطی از اتفاقات و عوامل مختلفیم.

بیشتر از اینکه نیازمند غرور ملی باشیم؛ نیازمند خودنقدی همگانی هستیم.

• Like 9
لینک به دیدگاه

من فکر میکن ما طوری بار آمدیم که همش از دیگران انتقاد کنیم غافل از اینکه وقتی با انگشت انتقاد به کسی اشاره میکنیم سه تا از انگشت هامون سمت خودمون هستش ...

با نظر سنجی موافقم ...

ما اگر خودمون رو بسازیم جامعه هم ساخته میشه و فرزندان ما که نسل آینده هستند...

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوست عزیزم..:icon_gol:

شما از کدوم جمله ی من برداشت کردی که گفتم ایرانی ها آگاهی ندارن؟!

اتفاقاً کسایی که من رو می شناسن می دونن که من خیلی هم به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم...در اینکه ایران در بعضی زمینه ها چه از گذشته و چه در حال حاضر پیشگام هست جای هیچ بحثی نیست.

اما خواهشاً بحث رو نژادی و قوم و قبیله ای نکنیم.. همه ی نژادها و فرهنگ ها و سزمین ها محترم هستن. ارتباطی هم این تاپیک با این مسایل نداره. بحث در مورد رجحان قومیت ایرانی یا ایران قبل و پس از اسلام هم لطفاً باشه برای تاپیک های دیگه...

ما در این تاپیک هدفمون اینه که اصلاح رو از خودمون شروع کنیم...

خیلی ممنونم ازت دوست خوبم.. منشور کبیرت (آواتارت) رو هم خیلی دوست دارم:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

راهگا هم نه! راهگشا!

محمد مهدی جونم ؛

اینم خودش یه اصلاحه نه به اصلاحه

اما چرا الان این کامنت رو گذاشتم؟؟؟ قصدم اسپم نبود!!! دقیقاً به موضوع بحث مربوط میشه!

خواستم نشون بدم چقدر ظرفیت انتقاد پذیری من کمه! حتی تاب انتقاد دوستم هم ندارم!

تا از من انتقاد کرد، به جای اینکه درصدد اصلاحش بر بیام (که اتفاقاً ایراد درستی هم گرفت) در پی این هستم که فوراً خودم ازش آتو بگیرم و تلافی کنم...

یکی از دلایل عدم اصلاح پذیری ما این شده. (در پاسخ به هادی ناصح عزیز که چه کنیم که اصلاح شیم:icon_gol:). ما واقعاً بعضی وقت ها به همین شرایط راضی هستیم و اصلاً نمیخوایم قبول کنیم توی بعضی از زمینه ها نقص داریم!

• Like 6
لینک به دیدگاه
محمد مهدی جونم ؛

اینم خودش یه اصلاحه نه به اصلاحه

اما چرا الان این کامنت رو گذاشتم؟؟؟ قصدم اسپم نبود!!! دقیقاً به موضوع بحث مربوط میشه!

خواستم نشون بدم چقدر ظرفیت انتقاد پذیری من کمه! حتی تاب انتقاد دوستم هم ندارم!

تا از من انتقاد کرد، به جای اینکه درصدد اصلاحش بر بیام (که اتفاقاً ایراد درستی هم گرفت) در پی این هستم که فوراً خودم ازش آتو بگیرم و تلافی کنم...

یکی از دلایل عدم اصلاح پذیری ما این شده. (در پاسخ به هادی ناصح عزیز که چه کنیم که اصلاح شیم:icon_gol:). ما واقعاً بعضی وقت ها به همین شرایط راضی هستیم و اصلاً نمیخوایم قبول کنیم توی بعضی از زمینه ها نقص داریم!

تاره کیوان ...

اولش هم نیاز به اصلاح داره. اونو نگفتی. :ws3: یادت باشه رو نوشتم بادت باشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

راهگا هم نه! راهگشا!

یکی یه سوزن هم بیاره برا این دکترمون!

مجیدجان دلبندم بادت نه یادت!!:ws3:

کیوان جان خیلی درمورد این مسایل صحبت کردیم قبلا ومتاسفانه حضور سینوسی شما امکان بهره مندی مارو مقدر نکرده ولی همونطوری که همیشه گفتم من نه ادعای روشنفکری دارم ونه میتونم این مسئله رو به طور کامل دردرمملکتی که از علوم انسانی وگرایشهای اومانیستی گریزانه قبول داشته باشم

قبلا دریه تاپیک دیگه هم گفتم تنها راه حل های ساده ای که به نظرم میرسند وتقریبا یقین دارم با عمل به اونا (نه درسطح همه که درسطح مدعیان حداقل) به میزان خیلی زیادی به تغییرات اساسی دست پیدا خواهیم کرد وازفروافتادن دردام انقلابی دوباره یا رادیکالیسم محفوظ خواهیم ماند پرهیز ازمنفعت گرایی انی وشخصی برای دوره های گذرا ودوری جستن از دروغ گفتن حداقل برای خودمان هست!

موفق باشیم

• Like 5
لینک به دیدگاه
درسته

ایرانی فرهنگ دارد، تاریخ دارد، نژاد دارد.

اما...

بقیه هم فرهنگ دارند، تاریخ دارند، نژاد دارند.

هنر نزد ایرانیان است و بس واقعا؟؟؟

گرچه به همون تاریخ قبل از اسلام هم میتونم انتقاداتی وارد کنم ...

اما

با حلوا حلوا کردن دهنمون شیرین نمیشه. :sigh:

بهتره که همه بدبختیامون رو به یه چیز خاص ربط ندیم.

ما مخلوطی از اتفاقات و عوامل مختلفیم.

بیشتر از اینکه نیازمند غرور ملی باشیم؛ نیازمند خودنقدی همگانی هستیم.

دوست عزیزم..:icon_gol:

شما از کدوم جمله ی من برداشت کردی که گفتم ایرانی ها آگاهی ندارن؟!

اتفاقاً کسایی که من رو می شناسن می دونن که من خیلی هم به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم...در اینکه ایران در بعضی زمینه ها چه از گذشته و چه در حال حاضر پیشگام هست جای هیچ بحثی نیست.

اما خواهشاً بحث رو نژادی و قوم و قبیله ای نکنیم.. همه ی نژادها و فرهنگ ها و سزمین ها محترم هستن. ارتباطی هم این تاپیک با این مسایل نداره. بحث در مورد رجحان قومیت ایرانی یا ایران قبل و پس از اسلام هم لطفاً باشه برای تاپیک های دیگه...

ما در این تاپیک هدفمون اینه که اصلاح رو از خودمون شروع کنیم...

خیلی ممنونم ازت دوست خوبم.. منشور کبیرت (آواتارت) رو هم خیلی دوست دارم:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

من دقیقا دلیل این اتفاقات رو گفتم.که چرا ایرانی ها اینجور شدند.این نظر من هست.من بحث رو نژادی یا مذهبی نکردم.وقتی دلیل یک اتفاق مذهب باشه باید راجع به اون بحث انجام بشه.این جمله یه جمله ی قشنگ هست که تو بعضی تاپیک ها میبینم میگن ما تو این تاپیک کاری به مذهب نداریم،کاری به مثلا نژاد نداریم میخوایم را جع به فلان چیز بحث کنیم.اما شما تا زمانی که بحث ریشه ای نکنید هیچ گاه شادابی برگ نمیرسه با شاخه و تنه...

مرسی و خوش باشید:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ایرانی کسی است که قبلا فکر میکرده داشته و الان هم به زعم خودش دارد.

(جمله کاملا جدی بود،اما حرف تلخی هم پشتش بود)

• Like 6
لینک به دیدگاه
من دقیقا دلیل این اتفاقات رو گفتم.که چرا ایرانی ها اینجور شدند.این نظر من هست.من بحث رو نژادی یا مذهبی نکردم.وقتی دلیل یک اتفاق مذهب باشه باید راجع به اون بحث انجام بشه.این جمله یه جمله ی قشنگ هست که تو بعضی تاپیک ها میبینم میگن ما تو این تاپیک کاری به مذهب نداریم،کاری به مثلا نژاد نداریم میخوایم را جع به فلان چیز بحث کنیم.اما شما تا زمانی که بحث ریشه ای نکنید هیچ گاه شادابی برگ نمیرسه با شاخه و تنه...

خب حمیدجان فکر میکنی چقدر اصلا این بحث های نژادی یا مذهبی کشش داره تو این جامعه

حتی تو سطح مدعی ترین نخبه های مخالف هم از حقوق اقلیت ها یا نژادی که صحبت به میون میاد ترس اشکارشون ازپرداختن به این مسایل نمایان میشه

فکر میکنی چنددرصد میتونن فدرالیسم رو هضم کنن؟

یا درمورد پوشش بانوان نمیدونم نامه سرگشاده چندروز پیش رو خوندی یانه

هیچ جواب روشنی وجود نداره!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

ایول...

منظور منم همینه.

مثلا من میگم به کوروش و داریوش اعتقاد داری؟

اگر من نقدشون کنم، چیکار میکنی؟

اگر من زیر سوال ببرمشون چیکار میکنی؟

مثلا با یه سری دلائل ماترالیستی و سند خیلی از موارد رو زیر سوال ببرم چیکار میکنی؟

از اون طرف در مورد اسلام، یه مسلمون میاد اینجا باهاش بحث میکنیم.

آخرش میگه باید بری با یه اسلام شناس بحث کنی نه من!

من میگم تعصب رو توی هر موردی هست کنار بذاریم.

ما ایرانیانی هستیم که وِیژگی های خاص خودمون رو داریم.

اگر هم خواستی برات توضیح میدم چرا اروپا تونست سلطه دین رو 1500 سال پیش بشکنه اما ما هنوز نتونستیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
من فکر میکن ما طوری بار آمدیم که همش از دیگران انتقاد کنیم غافل از اینکه وقتی با انگشت انتقاد به کسی اشاره میکنیم سه تا از انگشت هامون سمت خودمون هستش ...

با نظر سنجی موافقم ...

ما اگر خودمون رو بسازیم جامعه هم ساخته میشه و فرزندان ما که نسل آینده هستند...

دقیقاً همنطوره:icon_gol:

محمد مهدی در مورد جمله ی آخر شما یه خاطره (جمله) ی مشهور از گاندی میدونه که برام تعریف کرده بود.. همیشه توی ذهنم باقی مونده..ازش میخوام اینجا هم برامون نقل کنه:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقاً همنطوره:icon_gol:

محمد مهدی در مورد جمله ی آخر شما یه خاطره (جمله) ی مشهور از گاندی میدونه که برام تعریف کرده بود.. همیشه توی ذهنم باقی مونده..ازش میخوام اینجا هم برامون نقل کنه:icon_gol:

سجاد میگه که این نوشته روی قبر اسقف اعظم کلیسای وست مینستر بوده:

بچه که بودم میخواستم دنیا رو اصلاح کنم

بزرگتر که شدم می خواستم کشورم رو اصلاح کنم

به دوران جوانی که رسیدم گفتم شهرم رو اصلاح کنم

به میانسالی که رسیدم گفتم خانواده ام را اصلاح کنم

حالا که فکر میکنم میبینم باید خودم رو اصلاح کنم!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...