Fakur 9754 ارسال شده در 2 آبان، 2011 مدیركل دفتر پشتیبانی و حمایت آموزشی وزارت علوم گفت: شورای مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب كرد سال تحصیلی 91 - 90 دانشگاهها از 2 هفته قبل از مهرماه آغاز شود. یعنی بازگشایی دانشگاهها تقریباً از نیمه شهریور صورت گیرد. به گزارش مهر، بررسی زمان آغاز سال تحصیلی 90 - 89 در دانشگاههای مختلف و شروع تشكیل كلاسها در سال تحصیلی گذشته بر اساس تقویم آموزشی 48 دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشان میدهد دانشگاهیان در سال تحصیلی گذشته دست كم با 10 تاریخ برای آغاز سال تحصیلی دانشگاهها روبرو هستند. باید از حالا دنبال خونه خالی بگردیم. و مشکلات عدیده ای که برامون پیش خواهد آمد. 13
pianist 31129 ارسال شده در 2 آبان، 2011 بنظرم بهتره ، درصورتی که از اونطرف زودتر تمومش کنن گرچه دانشگاه ما همین الانشم دوهفته دیرتر شروع میکنن فرقی نمیکنه... :icon_pf (34): 7
M!Zare 48037 ارسال شده در 2 آبان، 2011 نه..........من هنوز بیست شهریور باید برم دنبال سه تا امضای فارغ التحصیلیم:icon_pf (34):حالا چی میشه؟اگر ارشد ایشالا قبول بشم چیکار کنم 9
pianist 31129 ارسال شده در 2 آبان، 2011 نه..........من هنوز بیست شهریور باید برم دنبال سه تا امضای فارغ التحصیلیم:icon_pf (34):حالا چی میشه؟اگر ارشد ایشالا قبول بشم چیکار کنم فکر نکنم ارشد اینطوری بشه از طرفی ترم مهر طولانی هست چه بهتر که کم بشه به زمستونم میخوره دیگه هیچ! 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2011 نه..........من هنوز بیست شهریور باید برم دنبال سه تا امضای فارغ التحصیلیم:icon_pf (34):حالا چی میشه؟اگر ارشد ایشالا قبول بشم چیکار کنم مشکلی نداره ارشد قبول بشی این مصوبه مشکلی برات پیش نمیاره من هم موافق هستم با این مصوبه و مصوبه های دیگه اما کیه که اجرا کنه دانشجو رو بکشی زود تر از 15 مهر ماه یونی نمیاد 6
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2011 فقط یه نکته الان هستش که شقایق سر برسه و تاپیک رو پودر کنه بره هواااااااااااااااااااااااااااااااااا :icon_pf (34): 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 2 آبان، 2011 مشکلی نداره ارشد قبول بشی این مصوبه مشکلی برات پیش نمیاره من هم موافق هستم با این مصوبه و مصوبه های دیگه اما کیه که اجرا کنه دانشجو رو بکشی زود تر از 15 مهر ماه یونی نمیاد ما ترم 2 بیست شهریور رفتیم سر کلاس:icon_pf (34): 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2011 ما ترم 2 بیست شهریور رفتیم سر کلاس:icon_pf (34): ما ترم یک 28 مهر رفتیم سر کلاس :icon_pf (34): 3
Avenger 19333 ارسال شده در 2 آبان، 2011 ترم مهر خیلی کمه میخوان بیشترشم بکنن ترم مهر کم نیست ترم بهر خیلی کوتاه تره میخوان از این ور مهر رو زود شروع کنن از اون ور زودتر تمومش کنن تا ترم بهار رو بلند کنن 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 آبان، 2011 حالا باید دید چی میشه کلا مسئولین ما اول تصمیم میگیرن بعد تصویب می کنن بعد اجرا بعد هم اگر شد روش فکر می کنن 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 2 آبان، 2011 کلا اینا با بکش جمعش کن و کمیت و عدد و امار بیشتر حال می کنن کیفیت اصلا مهم نیس دربه در دنبال یه مقاله ام به هیچ جام دسترسی ندارم کشک همه چیه این مملکت کشکه 5
bpcom 10070 ارسال شده در 2 آبان، 2011 منم موافق هستم اینطوری گذشته از اینکه زمان درس دادن اساتید بیشتر میشه و برای اینکه بتونن مبحث رو تموم کنند به زور به ما کلاس جبرانی تحمیل نمی کنند موجب میشه که زودتر بریم دانشگاه و تعطیلات خسته کننده تابستون راحت بشیم . حوصله آدم سر میره 2
bpcom 10070 ارسال شده در 2 آبان، 2011 کلا اینا با بکش جمعش کن و کمیت و عدد و امار بیشتر حال می کنن کیفیت اصلا مهم نیسدربه در دنبال یه مقاله ام به هیچ جام دسترسی ندارم کشک همه چیه این مملکت کشکه خوب سارا برو دانشگاه ، سایت دانشگاه که بازه ، میگن که به سایتهای دانشگاههای خارجی هم وصله ، میتونی از مقالات اونا به راحتی استفاده کنی . کلی هم پایان نامه تو مخزن هست که میتونه کمکت کنه. از این موارد استفاده کرده بودی ؟ 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خوب سارا برو دانشگاه ، سایت دانشگاه که بازه ، میگن که به سایتهای دانشگاههای خارجی هم وصله ، میتونی از مقالات اونا به راحتی استفاده کنی .کلی هم پایان نامه تو مخزن هست که میتونه کمکت کنه. از این موارد استفاده کرده بودی ؟ نه کلا قطعه هیچ دسترسی نداریم من از داخل خوابگاه با ip دانشگاه وصل میشدم همشون قطعه 3
bpcom 10070 ارسال شده در 2 آبان، 2011 نه کلا قطعه هیچ دسترسی نداریم من از داخل خوابگاه با ip دانشگاه وصل میشدم همشون قطعه نه واسه وصل شدن به اون سایتها فکر کنم فقط از درون سایت باید استفاده کنی ، البته مطمئن نیستم.فکر کنم پروکسیش فقط رو کامپیوترهای سایت بازه:JC_thinking: البته بهتره از مسئول سایت بپرسی.ولی من وقتی یه مقاله میخواستم با نت دانشگاه نتونستم برم. به استادم گفتم اون از طریق کامپیوتر اتاق اساتید با یوزر خودش وارد شد برام گرفت 3
bpcom 10070 ارسال شده در 2 آبان، 2011 شنیدین میگن امریکا همچین غلطی نمیتونه بکنه!!!!! :JC_thinking: 1
Spento data_3j 675 ارسال شده در 2 آبان، 2011 حرف مفت... ما تازه واسه هفته اول مهر برنامه شمال چیدیم 2
masisabz 228 ارسال شده در 2 آبان، 2011 :JC_thinking: هی وای من:icon_pf (34): یعنی من الان شفاف سازی کنم؟ 1
ارسال های توصیه شده