Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ مدیركل دفتر پشتیبانی و حمایت آموزشی وزارت علوم گفت: شورای مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب كرد سال تحصیلی 91 - 90 دانشگاهها از 2 هفته قبل از مهرماه آغاز شود. یعنی بازگشایی دانشگاهها تقریباً از نیمه شهریور صورت گیرد. به گزارش مهر، بررسی زمان آغاز سال تحصیلی 90 - 89 در دانشگاههای مختلف و شروع تشكیل كلاسها در سال تحصیلی گذشته بر اساس تقویم آموزشی 48 دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشان میدهد دانشگاهیان در سال تحصیلی گذشته دست كم با 10 تاریخ برای آغاز سال تحصیلی دانشگاهها روبرو هستند. باید از حالا دنبال خونه خالی بگردیم. و مشکلات عدیده ای که برامون پیش خواهد آمد. 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بنظرم بهتره ، درصورتی که از اونطرف زودتر تمومش کنن گرچه دانشگاه ما همین الانشم دوهفته دیرتر شروع میکنن فرقی نمیکنه... :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نه..........من هنوز بیست شهریور باید برم دنبال سه تا امضای فارغ التحصیلیم:icon_pf (34):حالا چی میشه؟اگر ارشد ایشالا قبول بشم چیکار کنم 9 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ترم مهر خیلی کمه میخوان بیشترشم بکنن 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نه..........من هنوز بیست شهریور باید برم دنبال سه تا امضای فارغ التحصیلیم:icon_pf (34):حالا چی میشه؟اگر ارشد ایشالا قبول بشم چیکار کنم فکر نکنم ارشد اینطوری بشه از طرفی ترم مهر طولانی هست چه بهتر که کم بشه به زمستونم میخوره دیگه هیچ! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نه..........من هنوز بیست شهریور باید برم دنبال سه تا امضای فارغ التحصیلیم:icon_pf (34):حالا چی میشه؟اگر ارشد ایشالا قبول بشم چیکار کنم مشکلی نداره ارشد قبول بشی این مصوبه مشکلی برات پیش نمیاره من هم موافق هستم با این مصوبه و مصوبه های دیگه اما کیه که اجرا کنه دانشجو رو بکشی زود تر از 15 مهر ماه یونی نمیاد 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ فقط یه نکته الان هستش که شقایق سر برسه و تاپیک رو پودر کنه بره هواااااااااااااااااااااااااااااااااا :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ مشکلی نداره ارشد قبول بشی این مصوبه مشکلی برات پیش نمیاره من هم موافق هستم با این مصوبه و مصوبه های دیگه اما کیه که اجرا کنه دانشجو رو بکشی زود تر از 15 مهر ماه یونی نمیاد ما ترم 2 بیست شهریور رفتیم سر کلاس:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ما ترم 2 بیست شهریور رفتیم سر کلاس:icon_pf (34): ما ترم یک 28 مهر رفتیم سر کلاس :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ترم مهر خیلی کمه میخوان بیشترشم بکنن ترم مهر کم نیست ترم بهر خیلی کوتاه تره میخوان از این ور مهر رو زود شروع کنن از اون ور زودتر تمومش کنن تا ترم بهار رو بلند کنن 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ حالا باید دید چی میشه کلا مسئولین ما اول تصمیم میگیرن بعد تصویب می کنن بعد اجرا بعد هم اگر شد روش فکر می کنن 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کلا اینا با بکش جمعش کن و کمیت و عدد و امار بیشتر حال می کنن کیفیت اصلا مهم نیس دربه در دنبال یه مقاله ام به هیچ جام دسترسی ندارم کشک همه چیه این مملکت کشکه 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ منم موافق هستم اینطوری گذشته از اینکه زمان درس دادن اساتید بیشتر میشه و برای اینکه بتونن مبحث رو تموم کنند به زور به ما کلاس جبرانی تحمیل نمی کنند موجب میشه که زودتر بریم دانشگاه و تعطیلات خسته کننده تابستون راحت بشیم . حوصله آدم سر میره 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کلا اینا با بکش جمعش کن و کمیت و عدد و امار بیشتر حال می کنن کیفیت اصلا مهم نیسدربه در دنبال یه مقاله ام به هیچ جام دسترسی ندارم کشک همه چیه این مملکت کشکه خوب سارا برو دانشگاه ، سایت دانشگاه که بازه ، میگن که به سایتهای دانشگاههای خارجی هم وصله ، میتونی از مقالات اونا به راحتی استفاده کنی . کلی هم پایان نامه تو مخزن هست که میتونه کمکت کنه. از این موارد استفاده کرده بودی ؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خوب سارا برو دانشگاه ، سایت دانشگاه که بازه ، میگن که به سایتهای دانشگاههای خارجی هم وصله ، میتونی از مقالات اونا به راحتی استفاده کنی .کلی هم پایان نامه تو مخزن هست که میتونه کمکت کنه. از این موارد استفاده کرده بودی ؟ نه کلا قطعه هیچ دسترسی نداریم من از داخل خوابگاه با ip دانشگاه وصل میشدم همشون قطعه 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نه کلا قطعه هیچ دسترسی نداریم من از داخل خوابگاه با ip دانشگاه وصل میشدم همشون قطعه نه واسه وصل شدن به اون سایتها فکر کنم فقط از درون سایت باید استفاده کنی ، البته مطمئن نیستم.فکر کنم پروکسیش فقط رو کامپیوترهای سایت بازه:JC_thinking: البته بهتره از مسئول سایت بپرسی.ولی من وقتی یه مقاله میخواستم با نت دانشگاه نتونستم برم. به استادم گفتم اون از طریق کامپیوتر اتاق اساتید با یوزر خودش وارد شد برام گرفت 3 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدین میگن امریکا همچین غلطی نمیتونه بکنه!!!!! 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدین میگن امریکا همچین غلطی نمیتونه بکنه!!!!! :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ حرف مفت... ما تازه واسه هفته اول مهر برنامه شمال چیدیم 2 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ :JC_thinking: هی وای من:icon_pf (34): یعنی من الان شفاف سازی کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده