Sina1992 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ :a030:salam khedmat dostan aziz man reshteh shimi mikhonam va tazeh ozve anjoman shodam az ashnaee ba shoma khoshhalam 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ :a030:salam khedmat dostan azizman reshteh shimi mikhonam va tazeh ozve anjoman shodam az ashnaee ba shoma khoshhalam سلام سینا جان، خیلی خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ :a030:salam khedmat dostan azizman reshteh shimi mikhonam va tazeh ozve anjoman shodam az ashnaee ba shoma khoshhalam سلام خوش اومدی اقاسینا:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
roza f 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ salam man terme 5 shimi krbordi hastam.khastam vase arshad rahnamem konin 1 لینک به دیدگاه
roza f 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ salam man terme 5 shimi karbordi hastam khastam vase arshad rahnamaem konid 4 لینک به دیدگاه
meymanat 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ salam man ham shimi karbordi v arshad tajziye hastam v baraye azmoon phd niyaz be jozavate khoob daram lotfan age manbaei darid komakam konin 2 لینک به دیدگاه
abelisam 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همگی شیمیستای اینوری .ابلیسام سهرابیم شیمی کاربردی دانشگاه کردستان میخونم:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من کارشناس شیمی و علاقمند به شیمی کوانتوم و خوردگی مواد و تمایل به تبادل اطلاعات در زمینه های مختلف شیمی 2 لینک به دیدگاه
parviz149 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به همگي من پرويز هستم دانشجو رشته شيمي محض - از اشنايتون خوشبختم 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام خوش آمدی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
su2012 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام من شیمی کاربردی می خونم داشتم دنبال گزارشکار ارمایشگاه پلیمر میگشتم که سر از این سایت در اوردم .:coffee: 4 لینک به دیدگاه
npeh1210 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام.اینجانب پیمان اسماعیل پور متولد 1365 دارای مدرک کارشناسی مهندسی شیمی صنایع گاز هستم.شاغل پتروشیمی هستم.عضو انجمنهای علمی مهندسی شیمی ایران و امریکا و همچنین مهندسی گاز ایران هستم.در حال تالیف کتاب تخصصی ترمودینامیک و عملیات واحد هستم.شدیدا به دروس مهندسی شیمی بخصصو عملیات واحد و ترمودینامیک علاقه دارم.در حال حاضر تدریس خصوصی این دروس را نیز انجام میدم.خیلی خوشحالم که با این مجموعه اشنا شدم و امیدوارم بتوانم واسه شما دوستان عزیز مفید واقع گردم.خوشحال میشم اگه کسی مشکل یا مشورت تحصیلی داشت با من تماس بگیره 09367333253 6 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ سلاااام من امین کینگ هستم دانشجوی شیمی it دانشگاه یزد. دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشگاه یزد. خوشحال میشم اگه بتونم واستون انجانم بدم 5 لینک به دیدگاه
shimi_tajziye 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ salam man daneshjooye arshade tajziye hastam va inja donbale akhbare doktoram mikham age beshe emsal doktora emtehan bedam ama manabe va sharayetesho nemidoonam 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به نو اندیشان خوش آمدیددددددددددددددد :hapydancsmil::w66::w14::2rqfst4: 4 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ منم سلام ميگم و عرض خوش آمدگويي به اونايي كه اومدن قبلا و بعدا ميخوان بيان 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ به به آقا هادی سلام علیکم این خوش آمد گویی میشه مصداق سلام به نامدگان و رفتگان و ماندگان 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ به به آقا هادی سلام علیکم این خوش آمد گویی میشه مصداق سلام به نامدگان و رفتگان و ماندگان سلام آذر خانيم آره خودشه اي ول به زلفاتم زياد آب دهن بزني ميريزن كچل ميشيااا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده