mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سلامممنون ترم 6 ولی به اندازه 3 ترم پاسیدم و میدونم:icon_pf (34): عیب نداره میجبرانم حتما همینطوره موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
مش حسن 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام منم شیمی کاربردی هستم نیازمند به کتاب های شیمی 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین دانشجو هستین یا فارغ التحصیل؟ اسم کتاب مورد نیازتون رو مطرح کنین 1 لینک به دیدگاه
parmis 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بنده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته شیمی معدنی هستم.خوشحال میشم درخدمتتون باشم:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان من رشته دیگه ای خوندم اما عاشق شیمی ام. این چه تالاریه چرا بین 2 پست آخر 3 هفته فاصله است! امیدوارم فعال تر باشین! نا سلامتی علوم پایه هستین! 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بنده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته شیمی معدنی هستم.خوشحال میشم درخدمتتون باشم:icon_pf (44): سلام ممنون خوش اومدی آقا یه دستی به سرو وضع تاپیک معدنی بکش دیگه مرسی 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام منم شیمی کاربردی هستم نیازمند به کتاب های شیمی سلام کدوم دانشگاهی؟ ترم چندی؟ خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
anusha 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ :ws2:salam man doa hastam.arshad shimi karbordi mikhunam.omidvaram ke betunim dustane khubi vase ham bashim. سلام من کارشناسی شیمی کاربردی می خونم می خوام ارشد کاربردی برم می تونی راهنماییم کنی[] 3 لینک به دیدگاه
hassan_ew 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ سلام من دانشجوی کارشناسی شیمی محض هستم دارم پیرامون موادی به نام اپوکسی و همچنین اثرات مواد لوازم آرایشی رو بدن تحقیق می کنم 2 لینک به دیدگاه
fadak13 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سلام بنده کارشناسی ارشد شیمی الی ام خیلی دوست دارم منابع یا کتب کنکور دکتری را بدست بیارم ممنون میشم از دوستانی که بنده را راهنمایی فرمایند. در ضمن اماده خدمت رسانی به دوستان شیمی در ارتباط با کتب درسی کارشناسی یا ارشد بصورت فایلهای pdf or powerpointکه دارم میباشم. پل ارتباطی: taban1306@yahoo.com fadak13@yahoo.com 3 لینک به دیدگاه
زهرا69 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه ی بچه های باشگاه من چند دقیقه است عضو انجمن شدم گرایش من صنایع گاز: 3 لینک به دیدگاه
MERCURY1364 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام. من کارشناسی ارشد شیمی تجزیه می خونم. خوشحال میشم اگه بتونم تو این انجمن فعالیت کنم. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ به دوستان عزیز خوش آمد میگم، ما هم خوشحال میشیم بتونیم باهاتون همکاری داشته باشیم 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه بچه های گل شیمی من دنبال یه پروژه کوچیک راجب شیشه گری میگردم ممنون میشم کمکم کنین مرسی 2 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام به همه دوستان شیمیدان من دانشجوی ترم 2کارشناسی ارشد شیمی آلی هستم امیدوارم تبادل اطلاعات خوبی در زمینه شیمی داشته باشیم از اینکه تونستم انجمنی در زمینه شیمی پیدا کنم خیلی خوشحالم 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام به همه دوستان شیمیدانمن دانشجوی ترم 2کارشناسی ارشد شیمی آلی هستم امیدوارم تبادل اطلاعات خوبی در زمینه شیمی داشته باشیم از اینکه تونستم انجمنی در زمینه شیمی پیدا کنم خیلی خوشحالم سلام دوست عزیز ورودت رو به انجمن نواندیشان خوش آمد میگم:w139: 2 لینک به دیدگاه
siyam 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام شیمی کاربردی کارشناسی میخونم علاقمند آلی و تجزیه هستم مطالبی در این مورد راجع به کنکور ارشد باشد در اختیارم قرار دهید ممنون میشم 4 لینک به دیدگاه
parmis 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من ارشد شیمی معدنی هستم.خوشحال میشم کمکتون کنم.مخصوصا در زمینه تدریس(طف سنجی پاویا(کاربرد طیف سنجی) و یا درسهای دیگر 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلاممن ارشد شیمی معدنی هستم.خوشحال میشم کمکتون کنم.مخصوصا در زمینه تدریس(طف سنجی پاویا(کاربرد طیف سنجی) و یا درسهای دیگر سلام دوست عزیز ورودت رو به سایت نواندیشان تبریک می گویم، خوشحال میشیم بیشتر در کنارمون ببینیمتون و از معلوماتتون در جهات علمی استفاده کنیم:w139: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده