z.b 6335 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2013 اصلا به قیافه ی مظلومم میخوره این کاره باشم؟ راحت باش، شیمیست جماعت بدنش نسبت به اسید مقاومه. 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2013 اصلا به قیافه ی مظلومم میخوره این کاره باشم؟ راحت باش، شیمیست جماعت بدنش نسبت به اسید مقاومه. آره خدایی مقاومه من اسید سولفوریک خوردم هیچییییییییییییییییم نشده حالا اسید نریختی کلری جیو ه ای سمی چیزی ؟ 3
mahsaa.n 21 ارسال شده در 17 مهر، 2013 salam,mahsaa hastam,shimi mahz khoondam daneshgahe kharazmi.:texc5lhcbtrocnmvtp8 3
z.b 6335 ارسال شده در 17 مهر، 2013 salam,mahsaa hastam,shimi mahz khoondam daneshgahe kharazmi.:texc5lhcbtrocnmvtp8 آخجون یه شیمیست دیگه:hapydancsmil:. سلام مهسا جان سلام. خیلی خوش اومدی، صفا آوردی..:w42: دانشگاه خوارزمی همون تربیت معلم سابق هستش دیگه؟ درسته؟ از اینکه میتونیم از اطلاعات و تجربیاتت استفاده کنیم، بسی خرسند میباشیم همگی . :icon_gol: 4
Fataneh Sorkh 90 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 سلام شيميستاي گل:1cwpe6q6upfmgganbmp من فتانه ام رشته شيم محض. 3
z.b 6335 ارسال شده در 9 اسفند، 2013 سلام شيميستاي گل:1cwpe6q6upfmgganbmpمن فتانه ام رشته شيم محض. سلام فتانه جان خیلی خوش اومدی بسیار بسیار..!:welcome: امید است انرژی اکتیواسیونت بزنه تالارو بترکونه! 3
Raha mokhtari 13 ارسال شده در 24 آذر، 2014 سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی پلیمر هستم ... از اشنایی با همتون خوشحالم امیدوارم هم بتونم کمکی کنم و هم از تجربیات مجربین استفاده کنم.. فعلا به دوره ارائه پروپوزال نزدیک نشدم اما درصدد کار کردن بر روی تاثیران نانوذرات بر روی خواص پلیمرها میباشم اگه پیشنهاد و یا تجربه ای داشتید ممنون میشم اگه ازبنده دریغ نفرمایین.... ایشالا همتون موفق باشین 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 24 آذر، 2014 سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی پلیمر هستم ...از اشنایی با همتون خوشحالم امیدوارم هم بتونم کمکی کنم و هم از تجربیات مجربین استفاده کنم.. فعلا به دوره ارائه پروپوزال نزدیک نشدم اما درصدد کار کردن بر روی تاثیران نانوذرات بر روی خواص پلیمرها میباشم اگه پیشنهاد و یا تجربه ای داشتید ممنون میشم اگه ازبنده دریغ نفرمایین.... ایشالا همتون موفق باشین حضور و فعالیتتون در این انجمن باعث خوشحالی و افتخاره... امیدوارم شاهد حضور پررنگتون باشم
Raha mokhtari 13 ارسال شده در 28 آذر، 2014 حضور و فعالیتتون در این انجمن باعث خوشحالی و افتخاره... امیدوارم شاهد حضور پررنگتون باشم سلام ممنونم ... لطف دارین ... اینجا جمع پلیمریستا کجان ؟؟ 1
a.namdar 5908 ارسال شده در 28 آذر، 2014 سلام ممنونم ... لطف دارین ... اینجا جمع پلیمریستا کجان ؟؟ تشريف بياريد بخش مهندسي شيمي---->گرايش هاي مهندسي شيمي------>پليمر و نانو حضورتون باعث خوشوقتي ست
N Esmaeili 12 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 سلام من دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی هستم .در حین پیدا کردن اطلاعات برای گزارش کارم با سایتتون آشنا شدم و خیلی هم راضیم ممنون از همگی 1
noora diyanat 12 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2015 Slm noora diyanat daneshjooye karshenasi shimi karbordi hastam. 2
Adel00 5292 ارسال شده در 27 فروردین، 2016 درود فراوان کسی در مورد کوتینگ و غلطک و مای بار و استاندارد اونها چیزی می دونه؟ ( در تولید چسب بر پایه سلفون ) برای اینکه ضخامت نوار چسب تولیدی و نیز ضخامت مایع چسب روی سلفون یکنواخت و بدون ترک و دون دون باشه، در دستگاه کوتینگ چه چیزی رو باید تغییر بدیم یا کنترل کنیم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3
aylar falahian 11 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 سلام منم آیلار هستم دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی،لطفا یکی به من کتاب واسه حل کردن سوالات ازمایشگاه معدنی معرفی کنه
Nonoshiiiiiiii 10 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 سلام، من کنکور ارشد دارم. معدنی باید تقارنو بلد باشم. ی سی دی آموزش تقارن هست ک معرفی کنید؟؟؟لطفا خیلی برام مهمه...
sogand salehan 10 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 سلام کسی با دستگاه جی سی کار میکنه من به اطلاعاتی نیاز دارم
sogand salehan 10 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 از ابتدا که نمونه میارن چطور بادستگاه جی سی شروع به کار میکنید من کار بانرم افزار و روش کلیشو میدونم ولی نمونه بیارن چطوری تشخیص انجام میشه
ارسال های توصیه شده