mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ سلام به همه دوستان گرامی خوش اومدین لطف کنین خودتونو معرفی کنین تا بچه ها بیشتر باهاتون آشنا بشن لطفا حتما گرایشتونم بگین:ws2: ممنون لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ سلام به همه دوستان گرامی خوش اومدین لطف کنین خودتونو معرفی کنین تا بچه ها بیشتر باهاتون آشنا بشن لطفا حتما گرایشتونم بگین:ws2: ممنون 7 لینک به دیدگاه
835536032 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من كارشناس شيمي كاربردي و كارشناس ارشدشيمي تجزيه هستم. علاقه مند به فعاليت در زمينه آناليز نمونه هاي حقيقي وآناليز پليمرها هستم.خوشحال ميشم اگه بتونم كمكي كنم. 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام خیلی خوش اومدین خوشحال میشیم تو هر زمینه ای که دوس دارین با ما همکاری کنین 1 لینک به دیدگاه
mrp 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ من ميخوام در زمينه معادله حركت فومهاي پلي يورتان تحقيق كنم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ موفق باشین کمکی از من برمیاد؟ 2 لینک به دیدگاه
doai 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :ws2:salam man doa hastam.arshad shimi karbordi mikhunam.omidvaram ke betunim dustane khubi vase ham bashim. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین انشالله بهره کافی رو از مطالب انجمن ببرین و به دوستان خودتونم تو این زمینه کمک کنین موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
ebnesina 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام من "ابن سينا" كارشناس ارشد شيمي آلي و علاقمند به لاستيكها هستم. 3 لینک به دیدگاه
FATEMEH 4140 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی هستم در مورد PVDF مطلب میخوام درباره مونومرو خواصش، پلیمریزاسونش و کاربرداش!! کمک میخوام 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من "ابن سينا" كارشناس ارشد شيمي آلي و علاقمند به لاستيكها هستم. سلام خیلی خوش اومدین تا حالا تو این زمینه کار کردین؟(لاستیک ها) 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی هستم در مورد PVDF مطلب میخوام درباره مونومرو خواصش، پلیمریزاسونش و کاربرداش!! کمک میخوام سلام خوش اومدین لطف کنین سوالتونو تو تاپیک زیر مطرح کنین http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=90719#post90719 1 لینک به دیدگاه
mazahersadeghi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مظاهرصادقی هستم دانشجوی کارشناسی ارشدشیمی تجزیه خوشحال میشم بتونم کمکتان کنم وبتونید کمکم کنید. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین ما هم خوشحال میشیم اطلاعاتتون رو در اختیار ما قرار بدین موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
pesarnezami 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ salam man hamintory alaki mikhastam az hame tashakor konam 1 لینک به دیدگاه
pasargad 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام ارباب آرمان اسلامی هستم دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی برنامه، من همه رو هستم... 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ سلام:icon_pf (44): من هادی ؛ دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی توو پیام نور هستم بچه تبریز 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین ترم چند هستین؟ 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین ترم چند هستین؟ سلام ممنون ترم 6 ولی به اندازه 3 ترم پاسیدم و میدونم:icon_pf (34): عیب نداره میجبرانم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده