رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام. خوش اومدی :a030:

یه توضیحی میدی که حالا چرا فرآیند؟ :ws52:

اخه وقتی می گیم شیمی نا خود اگاه زهنمون سمت جدول مندلیف و فرمولای شیمی میره اما وقتی از مهندسی فرایند استفاده کنیم یه جورای اون رو فنی تر و فراتر از این چیز ها معرفی می کنه و اصلش هم همینه چون ما از داده هایی که یک شیمی دان در اختیارمون می زاره فرایندهای بهینه ای رو طراحی می کنیم و شرایط عملیاتی اونها رو بررسی می کنیم نه مکانیزم اونها رو:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
  • پاسخ 249
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 2 هفته بعد...
  • 3 ماه بعد...

سلام منم لیسانس میم شیمی گرایش صنایع غذایی که دوستش نداشتم و به امید خدا میخوام تو ارشد گرایشمو عوض کنم.

عاشق رشتم و در حال حاضر کارمند (مربوط به رشته) و همچنین تلاشگر برای قبولی در کنکور ارشد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام منم لیسانس میم شیمی گرایش صنایع غذایی که دوستش نداشتم و به امید خدا میخوام تو ارشد گرایشمو عوض کنم.

عاشق رشتم و در حال حاضر کارمند (مربوط به رشته) و همچنین تلاشگر برای قبولی در کنکور ارشد.

سلام

خوش اومدین

ایشالا موفق باشین. کجا شاغلین؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
داود. مهندسی شیمی.دانشگاه شیراز انصرافی ارشد. شیمی کاربردی علوم پایه زنجان

سلام

خیلی خوش اومدین

خوشحال میشیم از تجربیاتتون تو دو تالار شیمی و مهندسی شیمی استفاده کنیم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام من لیسانس مهندسی شیمی 24 سالمه درحال حاضر پشت کنکور ارشد اگه کسی میتونه وااسه کنکور ارشد و دانلود جزواتش راهنماییم کنه ممنون میشم

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام من لیسانس مهندسی شیمی 24 سالمه درحال حاضر پشت کنکور ارشد اگه کسی میتونه وااسه کنکور ارشد و دانلود جزواتش راهنماییم کنه ممنون میشم

سلام مائده جون

خیلی خوش اومدی:hapydancsmil:

من وفرنوش و آقا محمد هم در حال خوندن برا کنکور ارشدیم

تو هم همراه شو با ما

[h=3]رفع اشکال کنکور 92[/h]

[h=3]گفتگو درمورد کنکور ارشد مهندسی شیمی[/h]

نیاز به چی داری دقیقا؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خود من نیستم اما دخترم فرنوش از بچه های میم شیمیه.

خانم مهندس میم شیمی حواست به این دختر ما باشه ک ارشد قبول شه....ممنونCherna_03.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

خانم مهندس میم شیمی حواست به این دختر ما باشه ک ارشد قبول شه....ممنونCherna_03.gif

نترس نمیخوریمش

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام دوستان من ایلینم دانشجوی رشته شیمی کاربردی هستم اما قصد دارم برای ارشد رشته مهندسی شیمی بخونم و دوست دارم با شما همکاری بکنم موفق باشید

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دوستان من ایلینم دانشجوی رشته شیمی کاربردی هستم اما قصد دارم برای ارشد رشته مهندسی شیمی بخونم و دوست دارم با شما همکاری بکنم موفق باشید

سلام دوست عزیز

خیلی خوش آمدی به نواندیشان

کاربران مهندسی شیمی نواندیشان هم واسه ارشد می خونن و در بست در خدمتت هستیم و هر مشکلی داشتی میتونی تو این تایپیک مطرح کنی

گفتگو درمورد کنکور ارشد مهندسی شیمی

• Like 2
لینک به دیدگاه

الهی من چه بابای مهربونی دارم.چقدر به فکرمه.:ws37:

مرسی بابایی:flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4:

:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i:84eb3ampc0vsywihe0i

:w000:

7630bb5e01041653bdeaaced87e426b0.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...