rbn51 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بله حتما من ارشد واحد پلیمریزاسیون و همچنین دبیر کمیته فرایند هستم واحد ما دارای یک راکتور لوله ای و فرایند آن از نوع دوغابی می باشد. 2 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم دانشگاه بودین؟تفکیک گرایش نکردن؟ نه دیگه|!!!از سال ما(83) گرایش رو برداشتن شدیم همینی که گفتم!! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بله حتما من ارشد واحد پلیمریزاسیون و همچنین دبیر کمیته فرایند هستم واحد ما دارای یک راکتور لوله ای و فرایند آن از نوع دوغابی می باشد. فرآیند دوغابی چطور فرآیندیه؟ بهتره توضیحات بیشتر رو تو تاپیک تجربه های یک مهندس شیمی !! بدین ممنون لینک به دیدگاه
p.hashemi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر مهندسین شیمی عزیز من گرایشم صنایع غذایی ترم 4 از آشنایی با شما خوشحال شدم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر مهندسین شیمی عزیزمن گرایشم صنایع غذایی ترم 4 از آشنایی با شما خوشحال شدم سلام خوش اومدین کدوم دانشگاه درس میخونین؟ 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلام نام : فرشته مهندسی صنایع شیمیایی دانشگاه شاهرود در انتظار ارشدم اگه خدا همت کنه یه جایی واسمون پارتی پیدا بشه شاید رفتیم سرکار خوبی میم شیمی جان ؟ من فکر کنم خودمو اینجا معرفی نکردم اگرم کردم زحمت بکش قبلیو حذف کن اخه حوصله ندارم بگردم 2 لینک به دیدگاه
acura 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ سلام...راستش من انجمن رو دیر پیدا کردم اما خوشحالم جایی به این توپی رو پیدا کردم.....منم مهندسی شیمی گرایش پتروشیمی هستم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ به دوستان جدید خوش آمد میگم. ایشالا که بتونیم اینجا همکاری خوبی هم با همدیگه داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان خوش اومدین اسشالله که با فعالیتتون بتونین تالار و بهتر از اینی که هست، پیش ببرین لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ منم احسانم ............مهندس شیمی.......... 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ منم احسانم ............مهندس شیمی.......... سلام خوش اومدين معرفي جامعي بود لینک به دیدگاه
chem.eng 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ منم مهندس شیمی هستم! هنوز مهندس نشدیم اما درتلاش برای شدنیم!! خیلی گویا وجامع بود انگار معرفیمون خلاصه مهندسی شیمی میخونیم وامیدوارم بتونیم بیشتر به همدیگه کمک کنیم 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ سلام.منم محندصی شیمیکال اویل میخونم! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه خوش اومدین لطف کنین بگین ترم چندین و گرایشتون چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
diako.a 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ سلام منمdiako.a هستم گرایش پتروشیمی دانشگاه ص.سهند تبریز 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همهخوش اومدین لطف کنین بگین ترم چندین و گرایشتون چیه؟ _____________ ترم 6. طراحی فرایند ها! 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ _____________ ترم 6. طراحی فرایند ها! پس ورودی بهمن بودین؟ دانشگاه آزادین؟ 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ پس ورودی بهمن بودین؟دانشگاه آزادین؟ ______________ آره. نع! لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ من یکم دیر اومدم خودمو معرفی کنم ولی اشکال نداره از قدیم گفتن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست محمد هستم، مهندسی شیمی صنایع غذایی می خونم، هنوز دو ترم دیگه مونده تا مهندس کامل بشم از حالا به دنبال اطلاعات در مورد گرایش خودم در صنعت هستم و تصمیم بر این گرفتم این اطلاعات رو تو سایت انجمن پیاده کنم و امیدوارم این اطلاعات بدرد دیگران بخورن 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ من یکم دیر اومدم خودمو معرفی کنم ولی اشکال نداره از قدیم گفتن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازستمحمد هستم، مهندسی شیمی صنایع غذایی می خونم، هنوز دو ترم دیگه مونده تا مهندس کامل بشم از حالا به دنبال اطلاعات در مورد گرایش خودم در صنعت هستم و تصمیم بر این گرفتم این اطلاعات رو تو سایت انجمن پیاده کنم و امیدوارم این اطلاعات بدرد دیگران بخورن سلام خیلی خوش اومدین موفق باشین در تصمیمتون از ما هم هر کمکی ساخته بود، در خدمتیم به نظرم بهتره راجع به گرایشتون تو یه تاپیک مجزا تو همین بخش تالار، صحبت کنین و تفاوتش رو با صنایع غذایی بخش کشاورزی بگین ممنون:ws2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده