Marzie Fatehi 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من عضو جدیدم کارشناس ارشد مهندسی شیمی گرایش محیط زیست 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ سلاممن عضو جدیدم کارشناس ارشد مهندسی شیمی گرایش محیط زیست سلام خيلي خوش اومدين خانم فاتحي 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ سلاممن عضو جدیدم کارشناس ارشد مهندسی شیمی گرایش محیط زیست به به سلام خیلی خوش اومدی از گرایش های مورد علاقه من 5 لینک به دیدگاه
Marzie Fatehi 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ سلامخيلي خوش اومدين خانم فاتحي سلام. خیلی ممنون 5 لینک به دیدگاه
Marzie Fatehi 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ به به سلامخیلی خوش اومدی از گرایش های مورد علاقه من خودمم عاشق گرایشم هستم. مخصوصا کار تو زمینه آب و فاضلاب 6 لینک به دیدگاه
میثم جمشاسب 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۲ سلام منم مهندسی شیمی میخونما.. گرایشم پتروشیمی هستش 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ سلام منم مهندسی شیمی میخونما..گرایشم پتروشیمی هستش سلام. خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ سلام منم مهندسی شیمی میخونما..گرایشم پتروشیمی هستش سلام دوست عزيز خيلي خوش اومدي مهندس 4 لینک به دیدگاه
zahrabm 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بکس مهندس شیمی اینجانب زهرا بی ام عضو جدید هستم گرایشم صنایع شیمیایی و معدنیه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بکس مهندس شیمی اینجانب زهرا بی ام عضو جدید هستم گرایشم صنایع شیمیایی و معدنیه سلااااااااااااام. خوش اومدی:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده