Marzie Fatehi 44 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور، ۱۳۹۲ سلام من عضو جدیدم کارشناس ارشد مهندسی شیمی گرایش محیط زیست 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ شهریور، ۱۳۹۲ Marzie Fatehi گفته است: سلاممن عضو جدیدم کارشناس ارشد مهندسی شیمی گرایش محیط زیست سلام خيلي خوش اومدين خانم فاتحي 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ شهریور، ۱۳۹۲ Marzie Fatehi گفته است: سلاممن عضو جدیدم کارشناس ارشد مهندسی شیمی گرایش محیط زیست به به سلام خیلی خوش اومدی از گرایش های مورد علاقه من 5 لینک به دیدگاه
Marzie Fatehi 44 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ شهریور، ۱۳۹۲ amir ghasemiyan گفته است: سلامخيلي خوش اومدين خانم فاتحي سلام. خیلی ممنون 5 لینک به دیدگاه
Marzie Fatehi 44 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ شهریور، ۱۳۹۲ S.Ahmadi گفته است: به به سلامخیلی خوش اومدی از گرایش های مورد علاقه من خودمم عاشق گرایشم هستم. مخصوصا کار تو زمینه آب و فاضلاب 6 لینک به دیدگاه
میثم جمشاسب 28 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آبان، ۱۳۹۲ سلام منم مهندسی شیمی میخونما.. گرایشم پتروشیمی هستش 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ آبان، ۱۳۹۲ میثم جمشاسب گفته است: سلام منم مهندسی شیمی میخونما..گرایشم پتروشیمی هستش سلام. خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آبان، ۱۳۹۲ میثم جمشاسب گفته است: سلام منم مهندسی شیمی میخونما..گرایشم پتروشیمی هستش سلام دوست عزيز خيلي خوش اومدي مهندس 4 لینک به دیدگاه
zahrabm 15 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۳ سلام بکس مهندس شیمی اینجانب زهرا بی ام عضو جدید هستم گرایشم صنایع شیمیایی و معدنیه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت، ۱۳۹۳ zahrabm گفته است: سلام بکس مهندس شیمی اینجانب زهرا بی ام عضو جدید هستم گرایشم صنایع شیمیایی و معدنیه سلااااااااااااام. خوش اومدی:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده