mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم دختر ارشد میم شیمی هستم قربون جیگرم برم:hapydancsmil: بله ایشون تنها دختر من هستن 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربون جیگرم برم:hapydancsmil:بله ایشون تنها دختر من هستن چاکرخواتیم مادر :w139: 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به به اینجا آشنا زیاد میبینمخوبین همه؟ انا جونممممممممممممممم خیلی خوش اومدی عروسکممممممممممممم........:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام من میم شیمی نیستم اما میم شیمی هارو دوست میدارم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام من میم شیمی نیستم اما میم شیمی هارو دوست میدارم سلام گلم فدات ما هم دوست داریم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام گلمفدات ما هم دوست داریم:hapydancsmil: ها میدونم این از جذابیت فوق العاده من هست ( اوووووووج اعتماد به نفس ) 2 لینک به دیدگاه
atayazdani 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ با سلام من عطا مهندسی شیمی میخوندم و میخونم دوره کارشناسیمو پتروشیمی دانشگاه اراک و دوره ارشد رو گرایش مهندسی فرایند دانشگاه شاهرود ازینکه تو جمعتون هستم خوشحالم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ با سلام من عطا مهندسی شیمی میخوندم و میخونم دوره کارشناسیمو پتروشیمی دانشگاه اراک و دوره ارشد رو گرایش مهندسی فرایند دانشگاه شاهرود ازینکه تو جمعتون هستم خوشحالم سلام خیلی خوش اومدین:hapydancsmil: ما هم خوشحالیم از اینکه این جا هستین ایشالا بتونیم از تجربیات و اطلاعاتتون تو تالار استفاده کنیم 3 لینک به دیدگاه
masoudhyundai 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام مهندسی شیمی گرایش بیو صنعتی شریف 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلاممهندسی شیمی گرایش بیو صنعتی شریف سلااااااااااام خیلی خوش اومدین ترم چند هستین؟ 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ درود ترم 5 مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز هستم 6 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ حتما بايد معرفي ميكردم؟ يكم معرفي كردن من سخته ولي خدارو شكر اينجا آشنا پيدا كردم! منم حميد هستم نه به قول دوستان ميم شيمي هستم و نه شيمي و نه گرايشي دارم همه جا ميرم و بتونم مطبلي قرار ميدم (هرچند كه خودم به مقالات اعتقادي ندارم) در مورد تخصصم هم بايد بگم چند سالي يكي از مسئولهاي اجرايي يك شركت لايسنسور آلماني تو صنعت نفت و گاز و پتروشيمي بودم و بعدش خودم جدا شدم و تيم جدا دارم ولي هنوزم با اون شركت مشترك زياد كار ميكنيم نمونش هم مجتمع مارتا دنيرو بود كه اولين كارم بعد از جدا شدنم بود تخصصم ساخت كاتاليست . سنتز . ساخت و اجراي پلنت . و راكتورهاي آرك كه تو انحصار و به نام خودم ثبت كردم و يك واحد به نام همين آرك باهاشون ران كرديم ................. كلا زمين خشك و بيابون تحويل ميگيرم مجتمع ران شده تحويل ميدم از نفت متنفرم و هرچيزي كه به نفت مربوط ميشه از بهره برداري تا پالايش !! واي واي به شدت متنفرم عاشق بي مرز متانول هستم فقط تو اين فروم ها ميام براي تفريح و اين كه ذهنمو باز كنم و شايد بتونم براي يكي مفيد باشم كه اين فروم رو قبلا اومده بودم ولي پسوردم يادم نبود و هركاري كردم پسوردم رو نفرستادن ولي خوب مدير اين تالار خانم خادمي عزيز رو خدارو شكر ميشناسم كه اين باعث خوشحالي منه بس نيست؟ خيلي گفتما 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ حتما بايد معرفي ميكردم؟ يكم معرفي كردن من سخته ولي خدارو شكر اينجا آشنا پيدا كردم! منم حميد هستم نه به قول دوستان ميم شيمي هستم و نه شيمي و نه گرايشي دارم همه جا ميرم و بتونم مطبلي قرار ميدم (هرچند كه خودم به مقالات اعتقادي ندارم) در مورد تخصصم هم بايد بگم چند سالي يكي از مسئولهاي اجرايي يك شركت لايسنسور آلماني تو صنعت نفت و گاز و پتروشيمي بودم و بعدش خودم جدا شدم و تيم جدا دارم ولي هنوزم با اون شركت مشترك زياد كار ميكنيم نمونش هم مجتمع مارتا دنيرو بود كه اولين كارم بعد از جدا شدنم بود تخصصم ساخت كاتاليست . سنتز . ساخت و اجراي پلنت . و راكتورهاي آرك كه تو انحصار و به نام خودم ثبت كردم و يك واحد به نام همين آرك باهاشون ران كرديم ................. كلا زمين خشك و بيابون تحويل ميگيرم مجتمع ران شده تحويل ميدم از نفت متنفرم و هرچيزي كه به نفت مربوط ميشه از بهره برداري تا پالايش !! واي واي به شدت متنفرم عاشق بي مرز متانول هستم فقط تو اين فروم ها ميام براي تفريح و اين كه ذهنمو باز كنم و شايد بتونم براي يكي مفيد باشم كه اين فروم رو قبلا اومده بودم ولي پسوردم يادم نبود و هركاري كردم پسوردم رو نفرستادن ولي خوب مدير اين تالار خانم خادمي عزيز رو خدارو شكر ميشناسم كه اين باعث خوشحالي منه بس نيست؟ خيلي گفتما سلام آقا حمید گل خیلی خوش اومدین تعریفتونو زیاد شنیدیم خیلی خوشحال میشیم تجربیات و دانشتون رو در اختیار ما بذارین ایشالا بیشتر ببینیمتون تو تالار سلام ما رو هم به متانول برسونین 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ حتما بايد معرفي ميكردم؟ يكم معرفي كردن من سخته ولي خدارو شكر اينجا آشنا پيدا كردم! منم حميد هستم نه به قول دوستان ميم شيمي هستم و نه شيمي و نه گرايشي دارم همه جا ميرم و بتونم مطبلي قرار ميدم (هرچند كه خودم به مقالات اعتقادي ندارم) در مورد تخصصم هم بايد بگم چند سالي يكي از مسئولهاي اجرايي يك شركت لايسنسور آلماني تو صنعت نفت و گاز و پتروشيمي بودم و بعدش خودم جدا شدم و تيم جدا دارم ولي هنوزم با اون شركت مشترك زياد كار ميكنيم نمونش هم مجتمع مارتا دنيرو بود كه اولين كارم بعد از جدا شدنم بود تخصصم ساخت كاتاليست . سنتز . ساخت و اجراي پلنت . و راكتورهاي آرك كه تو انحصار و به نام خودم ثبت كردم و يك واحد به نام همين آرك باهاشون ران كرديم ................. كلا زمين خشك و بيابون تحويل ميگيرم مجتمع ران شده تحويل ميدم از نفت متنفرم و هرچيزي كه به نفت مربوط ميشه از بهره برداري تا پالايش !! واي واي به شدت متنفرم عاشق بي مرز متانول هستم فقط تو اين فروم ها ميام براي تفريح و اين كه ذهنمو باز كنم و شايد بتونم براي يكي مفيد باشم كه اين فروم رو قبلا اومده بودم ولي پسوردم يادم نبود و هركاري كردم پسوردم رو نفرستادن ولي خوب مدير اين تالار خانم خادمي عزيز رو خدارو شكر ميشناسم كه اين باعث خوشحالي منه بس نيست؟ خيلي گفتما چ ادم پرفکتی:hapydancsmil: بالاخره من ی میم شیمی شاغل دیدم ورودتون رو خوش امد میگم حمیدخانباعث خوشحالیه:dancegirl2: دستتونو رو سر ما هم بکشید شاید رفتیم سرکار 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ حتما بايد معرفي ميكردم؟ يكم معرفي كردن من سخته ولي خدارو شكر اينجا آشنا پيدا كردم! منم حميد هستم نه به قول دوستان ميم شيمي هستم و نه شيمي و نه گرايشي دارم همه جا ميرم و بتونم مطبلي قرار ميدم (هرچند كه خودم به مقالات اعتقادي ندارم) در مورد تخصصم هم بايد بگم چند سالي يكي از مسئولهاي اجرايي يك شركت لايسنسور آلماني تو صنعت نفت و گاز و پتروشيمي بودم و بعدش خودم جدا شدم و تيم جدا دارم ولي هنوزم با اون شركت مشترك زياد كار ميكنيم نمونش هم مجتمع مارتا دنيرو بود كه اولين كارم بعد از جدا شدنم بود تخصصم ساخت كاتاليست . سنتز . ساخت و اجراي پلنت . و راكتورهاي آرك كه تو انحصار و به نام خودم ثبت كردم و يك واحد به نام همين آرك باهاشون ران كرديم ................. كلا زمين خشك و بيابون تحويل ميگيرم مجتمع ران شده تحويل ميدم از نفت متنفرم و هرچيزي كه به نفت مربوط ميشه از بهره برداري تا پالايش !! واي واي به شدت متنفرم عاشق بي مرز متانول هستم فقط تو اين فروم ها ميام براي تفريح و اين كه ذهنمو باز كنم و شايد بتونم براي يكي مفيد باشم كه اين فروم رو قبلا اومده بودم ولي پسوردم يادم نبود و هركاري كردم پسوردم رو نفرستادن ولي خوب مدير اين تالار خانم خادمي عزيز رو خدارو شكر ميشناسم كه اين باعث خوشحالي منه بس نيست؟ خيلي گفتما سلااااااااااااام. دیگه خیلی کامل بود.واقعا مرسی:icon_gol: من قبلا افتخار آشنایی با آقا حمید و داشتم.امیدوارم اینجا هم از دانش شما نهایت استفاده رو ببریم. 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ سلام آقا حمید گلخیلی خوش اومدین تعریفتونو زیاد شنیدیم خیلی خوشحال میشیم تجربیات و دانشتون رو در اختیار ما بذارین ایشالا بیشتر ببینیمتون تو تالار سلام ما رو هم به متانول برسونین خدا بخير كنه تصادفا به خاطر نوشتن مطبل به جاي مطلب! تو معرفيم كه تعريفمو نشنيدين؟ بابت اسپم شرمنده ولي يكي از دوستان كه خيلي هم برام عزيزه (ناصر اشرف پور كه اينم عكسشه )الان اينو سوژه كرده برام گفتم شايد از اين طريق معرفي شدم ولي جدا از شوخي ممنونم از شما شما تا قيامت بگيد متانول من سير نميشم كه 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ چ ادم پرفکتی:hapydancsmil: بالاخره من ی میم شیمی شاغل دیدمورودتون رو خوش امد میگم حمیدخانباعث خوشحالیه:dancegirl2: دستتونو رو سر ما هم بکشید شاید رفتیم سرکار خيلي ممنون دوست عزيز نظر لطفتونه :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااااااااام. دیگه خیلی کامل بود.واقعا مرسی:icon_gol: من قبلا افتخار آشنایی با آقا حمید و داشتم.امیدوارم اینجا هم از دانش شما نهایت استفاده رو ببریم. :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mohsen fatahei 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه دوستان سال آخر ارشد مهندسی شیمی گرایش پیشرفته. شماهم ازینکه بجای مهندسی شیمی بهتون میگن شیمی دان اعصابتون خورد میشه یا نه چند بار باید بگی آخه 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه دوستان سال آخر ارشد مهندسی شیمی گرایش پیشرفته.شماهم ازینکه بجای مهندسی شیمی بهتون میگن شیمی دان اعصابتون خورد میشه یا نه چند بار باید بگی آخه سلام آقامحسن خیلی خوش اومدین کدوم دانشگاه درس میخونین؟ بـــــــــــــــــــــــــــــــــــله لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده