mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امير هستم. گفتم كه.كو؟ تو پروفتونو نگا كردم نبود كه. زبونتم بده تو. زشته. از يه مدير متشخص بعيده اين كارا آها بله...آقا امیر تو تاپیک متولدین تیر هست 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هلوووووووووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به سلام فاطمه خانوم گل نظرت راجع به نتایج ارشد چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به سلام فاطمه خانوم گلنظرت راجع به نتایج ارشد چیه؟ فدای شوما مدیر جونممممممممممممممممممممممم........نتایج ارشد ک نظر نمیخواد......چندروز دیگه خودشون میاد میبینیم چی شده............من ک گند زدم.استرس ندارم شما خونده بودی اره؟؟؟؟؟؟؟؟ایشالا بهترین رتبه رو بیاری:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میم شیمی حالا چندسالته؟؟؟؟؟؟والا من نمیدونمبگو منو ازین دغدغه فکری نجات بدهاز بس ک همه چیت سکرته 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فدای شوما مدیر جونممممممممممممممممممممممم........نتایج ارشد ک نظر نمیخواد......چندروز دیگه خودشون میاد میبینیم چی شده............من ک گند زدم.استرس ندارمشما خونده بودی اره؟؟؟؟؟؟؟؟ایشالا بهترین رتبه رو بیاری:gnugghender: خونده بودم توکل به خدا ایشالا تو هم میم شیمی حالا چندسالته؟؟؟؟؟؟والا من نمیدونمبگو منو ازین دغدغه فکری نجات بدهاز بس ک همه چیت سکرته 14سال و چند ماه=24 فاطمهخب میپرسیدی 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خونده بودمتوکل به خدا ایشالا تو هم فدای تو گلم..............ایشالا با هم 14سال و چند ماه=24 فاطمهخب میپرسیدی خوب الان پرسیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3بگو 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 14 سالو چندین ماهش میشه این میم شیمی :d میم شیمی، کجا بودی؟ نبودی :دی 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب الان پرسیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3بگو گفتم که بالا، 24 14 سالو چندین ماهش میشه این میم شیمی :d میم شیمی، کجا بودی؟ نبودی :دی کی کجا بودم؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفتم که بالا 24 کی کجا بودم؟ نبودین دیگه :دی دو روزی میشه، نمیدونم، یه چندساعتی تاخیر داشتین 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نبودین دیگه :دی دو روزی میشه، نمیدونم، یه چندساعتی تاخیر داشتین شب ها نبودم خب مهمون داشتیم یا مهمون بودیم انتظامات مدرسه بودین؟ 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفتم که بالا، 24 کی کجا بودم؟ اهان.....پس هم سنیم.............کوچولوووووووووووووووووووووووووووووووووو نبودین دیگه :دی دو روزی میشه، نمیدونم، یه چندساعتی تاخیر داشتین اونیکه نبوده شما بیدید استاد خوب سلام..........اوظاع احوال چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟حالتون بهترشد؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
dac_ali 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علی هستم مهندسی شیمی گرایش صنایع پتروشیمی اگه خدا بخواد به زودی دانشجوی ارشد 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اهان.....پس هم سنیم.............کوچولوووووووووووووووووووووووووووووووووو اونیکه نبوده شما بیدید استاد خوب سلام..........اوظاع احوال چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟حالتون بهترشد؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فكر كنم ض از كيبوردت حذف شده.نه؟ مجيد جان دلبندم اوضاع:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فكر كنم ض از كيبوردت حذف شده.نه؟مجيد جان دلبندم اوضاع:icon_pf (34): افرین ب شما....................هم ز هم عدد یک غیر فعال شدن 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علی هستممهندسی شیمی گرایش صنایع پتروشیمی اگه خدا بخواد به زودی دانشجوی ارشد خوش اومدی علی اقا........ ایشالا با هم میریم ارشد 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علی هستممهندسی شیمی گرایش صنایع پتروشیمی اگه خدا بخواد به زودی دانشجوی ارشد سلام خیلی خوش اومدین علی آقا ایشالا همگی با هم، ارشد 5 لینک به دیدگاه
A N A H I T A 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به به اینجا آشنا زیاد میبینم خوبین همه؟ 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به به اینجا آشنا زیاد میبینمخوبین همه؟ به به سلااااااااام:hapydancsmil: مرسی ما همه خوبیم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم دختر ارشد میم شیمی هستم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده