کیـــمیـــاگـــر 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ با نام و یاد خدا حضور مهندسین عزیز عرض سلام و احترام دارم امیر هستم. کارشناسی مهندسی شیمی. فارغ التحصیل. خوشحالم که در جمعتون هستم. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ با نام و یاد خدا حضور مهندسین عزیز عرض سلام و احترام دارم امیر هستم. کارشناسی مهندسی شیمی. فارغ التحصیل. خوشحالم که در جمعتون هستم. سلام آقا امیر خیلی خوش اومدین ایشالا تو تالارمون ببینیم فعالیتتونو 3 لینک به دیدگاه
alirafiei110 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام .علی رفیعی هستم .مهندسی صنایع شیمیایی خوندم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام .علی رفیعی هستم .مهندسی صنایع شیمیایی خوندم سلام خیلی خیلی خوش اومدین:hapydancsmil: با فرنوش ما هم گرایشین در حال حاضر چه میکنین؟ مشغول کار ؟ارشد؟ 1 لینک به دیدگاه
ms_petro83 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستام مهندسی شیمی عزیز محمد هستم از دانشگاه بابل، خوشحال میشم بتونم کمک کنم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستام مهندسی شیمی عزیزمحمد هستم از دانشگاه بابل، خوشحال میشم بتونم کمک کنم سلام همگی از آشناییتون خوشبختیم ممنون ایشالا کمکتون باعث پیشرفته تر شدن تالار بشه 3 لینک به دیدگاه
saeed urmia 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان مهندس گرامی سعیدممهندسی شیمی گرایش پلیمر 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان مهندس گرامیسعیدممهندسی شیمی گرایش پلیمر سلام خیلی خوش اومدین خوشحالیم که به جمعمون یه پلیمری اضافه شد دانشجو هستین؟ 1 لینک به دیدگاه
fateme_farhadi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ salam dustan man ham terme 6 mohandesi shimi geraieshe tarahi faraiande sanaye naft hastam:w16: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ salam dustan man ham terme 6 mohandesi shimi geraieshe tarahi faraiande sanaye naft hastam:w16: سلام به انجمن خوش اومدی. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ salam dustan man ham terme 6 mohandesi shimi geraieshe tarahi faraiande sanaye naft hastam:w16: سلام فاطمه جون خیلی خوش اومدی ایشالا از اطلاعاتت تو تالار استفاده کنیم:hapydancsmil: کدوم دانشگاهی؟ لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام فاطمه جونخیلی خوش اومدی ایشالا از اطلاعاتت تو تالار استفاده کنیم:hapydancsmil: کدوم دانشگاهی؟ يه سوال! شما كه هيچي اطلاعات ندادي چرا انقدر از ملت اطلاعات ميگيري؟ اسمم امير ميباشد. شما ميتونين امير خان جان صدام كنيد گرايشم طراحي فرايند ميباشدت. فارغ التحصيل كارشناسي. منتظر نتايج ارشد 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ يه سوال!شما كه هيچي اطلاعات ندادي چرا انقدر از ملت اطلاعات ميگيري؟ اسمم امير ميباشد. شما ميتونين امير خان جان صدام كنيد گرايشم طراحي فرايند ميباشدت. فارغ التحصيل كارشناسي. منتظر نتايج ارشد من کجا اطلاعات ندادم؟ دیگه همه میدونن که دانشگاه اصفهان بودم! تو خط آخرتون با هم کاملا اشتراک داریم خوش اومدین آقا امیر 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوش اومدین منم mim-shimi گرایشم طراحی فرآیندهای صنایع نفت امیدوارم با کمک شما تالارمون روز به روز بهتر بشه من کجا اطلاعات ندادم؟ دیگه همه میدونن که دانشگاه اصفهان بودم! تو خط آخرتون با هم کاملا اشتراک داریم خوش اومدین آقا امیر شما به اين ميگي اطلاعات؟ خو هر كي يه پستتو نگا كنه ميفهمه اينا رو! نه اسمي، نه شماره تلفني نه آدرسي دانشگاه اصفهان يا صنعتي اصفهان؟ ان شالله با هم شريف قبول ميشيم سر يه كلاس ميشينيم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما به اين ميگي اطلاعات؟ خو هر كي يه پستتو نگا كنه ميفهمه اينا رو! نه اسمي، نه شماره تلفني نه آدرسي دانشگاه اصفهان يا صنعتي اصفهان؟ ان شالله با هم شريف قبول ميشيم سر يه كلاس ميشينيم خود اصفهان همین جا در دسترس هستم ایشالا(آرزو بر جوانان عیب نیس) پس خوب دادین کنکورو. چندی هستین؟68؟69؟ 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خود اصفهانهمین جا در دسترس هستم ایشالا(آرزو بر جوانان عیب نیس) پس خوب دادین کنکورو. چندی هستین؟68؟69؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حساسین به تاریخ تولد؟ 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حساسین به تاریخ تولد؟ نچ! اطلاعات نداده اطلاعات ميخواي خانم جان؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نچ! اطلاعات نداده اطلاعات ميخواي خانم جان؟ وای، شما دیگه کی هستین تاریخ تولد منم که هست تو انجمن 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای، شما دیگه کی هستین تاریخ تولد منم که هست تو انجمن امير هستم. گفتم كه. كو؟ تو پروفتونو نگا كردم نبود كه. زبونتم بده تو. زشته. از يه مدير متشخص بعيده اين كارا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده