mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ amirof گفته است: امير هستم. گفتم كه.كو؟ تو پروفتونو نگا كردم نبود كه. زبونتم بده تو. زشته. از يه مدير متشخص بعيده اين كارا آها بله...آقا امیر تو تاپیک متولدین تیر هست 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ هلوووووووووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به سلام فاطمه خانوم گل نظرت راجع به نتایج ارشد چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ mim-shimi گفته است: به به سلام فاطمه خانوم گلنظرت راجع به نتایج ارشد چیه؟ فدای شوما مدیر جونممممممممممممممممممممممم........نتایج ارشد ک نظر نمیخواد......چندروز دیگه خودشون میاد میبینیم چی شده............من ک گند زدم.استرس ندارم شما خونده بودی اره؟؟؟؟؟؟؟؟ایشالا بهترین رتبه رو بیاری:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ میم شیمی حالا چندسالته؟؟؟؟؟؟والا من نمیدونمبگو منو ازین دغدغه فکری نجات بدهاز بس ک همه چیت سکرته 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ F SH.۶۷ گفته است: فدای شوما مدیر جونممممممممممممممممممممممم........نتایج ارشد ک نظر نمیخواد......چندروز دیگه خودشون میاد میبینیم چی شده............من ک گند زدم.استرس ندارمشما خونده بودی اره؟؟؟؟؟؟؟؟ایشالا بهترین رتبه رو بیاری:gnugghender: خونده بودم توکل به خدا ایشالا تو هم F SH.۶۷ گفته است: میم شیمی حالا چندسالته؟؟؟؟؟؟والا من نمیدونمبگو منو ازین دغدغه فکری نجات بدهاز بس ک همه چیت سکرته 14سال و چند ماه=24 فاطمهخب میپرسیدی 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ mim-shimi گفته است: خونده بودمتوکل به خدا ایشالا تو هم فدای تو گلم..............ایشالا با هم 14سال و چند ماه=24 فاطمهخب میپرسیدی خوب الان پرسیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3بگو 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ 14 سالو چندین ماهش میشه این میم شیمی :d میم شیمی، کجا بودی؟ نبودی :دی 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ F SH.۶۷ گفته است: خوب الان پرسیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3بگو گفتم که بالا، 24 JU JU گفته است: 14 سالو چندین ماهش میشه این میم شیمی :d میم شیمی، کجا بودی؟ نبودی :دی کی کجا بودم؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ mim-shimi گفته است: گفتم که بالا 24 کی کجا بودم؟ نبودین دیگه :دی دو روزی میشه، نمیدونم، یه چندساعتی تاخیر داشتین 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ JU JU گفته است: نبودین دیگه :دی دو روزی میشه، نمیدونم، یه چندساعتی تاخیر داشتین شب ها نبودم خب مهمون داشتیم یا مهمون بودیم انتظامات مدرسه بودین؟ 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ mim-shimi گفته است: گفتم که بالا، 24 کی کجا بودم؟ اهان.....پس هم سنیم.............کوچولوووووووووووووووووووووووووووووووووو JU JU گفته است: نبودین دیگه :دی دو روزی میشه، نمیدونم، یه چندساعتی تاخیر داشتین اونیکه نبوده شما بیدید استاد خوب سلام..........اوظاع احوال چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟حالتون بهترشد؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
dac_ali 24 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ علی هستم مهندسی شیمی گرایش صنایع پتروشیمی اگه خدا بخواد به زودی دانشجوی ارشد 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ F SH.۶۷ گفته است: اهان.....پس هم سنیم.............کوچولوووووووووووووووووووووووووووووووووو اونیکه نبوده شما بیدید استاد خوب سلام..........اوظاع احوال چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟حالتون بهترشد؟؟؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فكر كنم ض از كيبوردت حذف شده.نه؟ مجيد جان دلبندم اوضاع:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ amirof گفته است: فكر كنم ض از كيبوردت حذف شده.نه؟مجيد جان دلبندم اوضاع:icon_pf (34): افرین ب شما....................هم ز هم عدد یک غیر فعال شدن 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ dac_ali گفته است: علی هستممهندسی شیمی گرایش صنایع پتروشیمی اگه خدا بخواد به زودی دانشجوی ارشد خوش اومدی علی اقا........ ایشالا با هم میریم ارشد 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ dac_ali گفته است: علی هستممهندسی شیمی گرایش صنایع پتروشیمی اگه خدا بخواد به زودی دانشجوی ارشد سلام خیلی خوش اومدین علی آقا ایشالا همگی با هم، ارشد 5 لینک به دیدگاه
A N A H I T A 18 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به به اینجا آشنا زیاد میبینم خوبین همه؟ 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ A N A H I T A گفته است: سلام به به اینجا آشنا زیاد میبینمخوبین همه؟ به به سلااااااااام:hapydancsmil: مرسی ما همه خوبیم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم دختر ارشد میم شیمی هستم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده