rbn51 15 ارسال شده در 3 آبان، 2010 بله حتما من ارشد واحد پلیمریزاسیون و همچنین دبیر کمیته فرایند هستم واحد ما دارای یک راکتور لوله ای و فرایند آن از نوع دوغابی می باشد. 2
amirhossein65 386 ارسال شده در 4 آبان، 2010 کدوم دانشگاه بودین؟تفکیک گرایش نکردن؟ نه دیگه|!!!از سال ما(83) گرایش رو برداشتن شدیم همینی که گفتم!! 1
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2010 بله حتما من ارشد واحد پلیمریزاسیون و همچنین دبیر کمیته فرایند هستم واحد ما دارای یک راکتور لوله ای و فرایند آن از نوع دوغابی می باشد. فرآیند دوغابی چطور فرآیندیه؟ بهتره توضیحات بیشتر رو تو تاپیک تجربه های یک مهندس شیمی !! بدین ممنون
p.hashemi 16 ارسال شده در 14 آبان، 2010 سلام بر مهندسین شیمی عزیز من گرایشم صنایع غذایی ترم 4 از آشنایی با شما خوشحال شدم 1
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 سلام بر مهندسین شیمی عزیزمن گرایشم صنایع غذایی ترم 4 از آشنایی با شما خوشحال شدم سلام خوش اومدین کدوم دانشگاه درس میخونین؟ 1
فرشته* 142 ارسال شده در 4 آذر، 2010 سلام نام : فرشته مهندسی صنایع شیمیایی دانشگاه شاهرود در انتظار ارشدم اگه خدا همت کنه یه جایی واسمون پارتی پیدا بشه شاید رفتیم سرکار خوبی میم شیمی جان ؟ من فکر کنم خودمو اینجا معرفی نکردم اگرم کردم زحمت بکش قبلیو حذف کن اخه حوصله ندارم بگردم 2
acura 18 ارسال شده در 29 آذر، 2010 سلام...راستش من انجمن رو دیر پیدا کردم اما خوشحالم جایی به این توپی رو پیدا کردم.....منم مهندسی شیمی گرایش پتروشیمی هستم 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 آذر، 2010 به دوستان جدید خوش آمد میگم. ایشالا که بتونیم اینجا همکاری خوبی هم با همدیگه داشته باشیم 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 3 دی، 2010 سلام به همه دوستان خوش اومدین اسشالله که با فعالیتتون بتونین تالار و بهتر از اینی که هست، پیش ببرین
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 10 دی، 2010 منم احسانم ............مهندس شیمی.......... سلام خوش اومدين معرفي جامعي بود
chem.eng 19 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 منم مهندس شیمی هستم! هنوز مهندس نشدیم اما درتلاش برای شدنیم!! خیلی گویا وجامع بود انگار معرفیمون خلاصه مهندسی شیمی میخونیم وامیدوارم بتونیم بیشتر به همدیگه کمک کنیم 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2010 سلام به همه خوش اومدین لطف کنین بگین ترم چندین و گرایشتون چیه؟ 1
faranak123susmar 541 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 سلام به همهخوش اومدین لطف کنین بگین ترم چندین و گرایشتون چیه؟ _____________ ترم 6. طراحی فرایند ها! 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 13 بهمن، 2010 _____________ ترم 6. طراحی فرایند ها! پس ورودی بهمن بودین؟ دانشگاه آزادین؟ 1
faranak123susmar 541 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 پس ورودی بهمن بودین؟دانشگاه آزادین؟ ______________ آره. نع!
محمــد 4415 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 من یکم دیر اومدم خودمو معرفی کنم ولی اشکال نداره از قدیم گفتن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست محمد هستم، مهندسی شیمی صنایع غذایی می خونم، هنوز دو ترم دیگه مونده تا مهندس کامل بشم از حالا به دنبال اطلاعات در مورد گرایش خودم در صنعت هستم و تصمیم بر این گرفتم این اطلاعات رو تو سایت انجمن پیاده کنم و امیدوارم این اطلاعات بدرد دیگران بخورن 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 23 بهمن، 2010 من یکم دیر اومدم خودمو معرفی کنم ولی اشکال نداره از قدیم گفتن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازستمحمد هستم، مهندسی شیمی صنایع غذایی می خونم، هنوز دو ترم دیگه مونده تا مهندس کامل بشم از حالا به دنبال اطلاعات در مورد گرایش خودم در صنعت هستم و تصمیم بر این گرفتم این اطلاعات رو تو سایت انجمن پیاده کنم و امیدوارم این اطلاعات بدرد دیگران بخورن سلام خیلی خوش اومدین موفق باشین در تصمیمتون از ما هم هر کمکی ساخته بود، در خدمتیم به نظرم بهتره راجع به گرایشتون تو یه تاپیک مجزا تو همین بخش تالار، صحبت کنین و تفاوتش رو با صنایع غذایی بخش کشاورزی بگین ممنون:ws2: 2
ارسال های توصیه شده