mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ سلام به همه دوستان گرامی خوش اومدین:icon_pf (44): لطف کنین خودتونو معرفی کنین تا بچه ها بیشتر باهاتون آشنا بشن لطفا حتما گرایشتونم بگین:ws2: ممنون :w139: لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ سلام به همه دوستان گرامی خوش اومدین:icon_pf (44): لطف کنین خودتونو معرفی کنین تا بچه ها بیشتر باهاتون آشنا بشن لطفا حتما گرایشتونم بگین:ws2: ممنون :w139: 14 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۸ سلام من جاوید .... مهندسی شیمی صنایع گاز دیگه چی بگم ؟ چرا مدیرمون خودش رو معرفی نکرده ؟ 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۸ خوش اومدین منم mim-shimi گرایشم طراحی فرآیندهای صنایع نفت امیدوارم با کمک شما تالارمون روز به روز بهتر بشه 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ سلام به همه ی شیمیدان ها ی خوب:ws28: من فرنوش خادمی دانشجو فارغ التحصیل کاردانی صنایع شیمیایی:w139: 6 لینک به دیدگاه
mehrzad1 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سلام به همه ی شیمیدان ها ی خوب:ws28: من فرنوش خادمی دانشجو فارغ التحصیل کاردانی صنایع شیمیایی:w139: دیگه هیچ وقت به یه مهندس شیمی نگین شیمی دان . شیمی جای خودشه . مهندسی شیمی هم جای خودش و تفاوت این دو با هم بسیار بسیار زیاده 8 لینک به دیدگاه
rogayye 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ salam.man rogayye.arshade tajzieh hastam سلام خوش اومدین برای معرفی خودتون به تاپیک بچه های شیمی خودشونو معرفی کنن مراجعه کنین پس چرا رشتتون رو تو پروفایلتون مدیریت ذکر کردین؟! 3 لینک به دیدگاه
سارا 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ سلام منم میم شیمی گرایش پلیمر هستم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین کدوم دانشگاه درس می خونین و ترم چند هستین؟ 1 لینک به دیدگاه
HAMED-DJ 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ خوش اومدین منم mim-shimi گرایشم طراحی فرآیندهای صنایع نفت امیدوارم با کمک شما تالارمون روز به روز بهتر بشه سیلام بر میم شیمی عزیز مبارک باشه دستت درد نکنه واقعا زحت کشیدی واسه بخش میم شیمی 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام بر میم شیمی عزیز مبارک باشه دستت درد نکنه واقعا زحت کشیدی واسه بخش میم شیمی سلام ممنون خواهش می کنم معرفی نکردین خودتونو خوشحال میشم همکاری داشته باشین باهامون تا تالارمون روز به روز پیشرفت کنه 2 لینک به دیدگاه
HAMED-DJ 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ سلامممنون خواهش می کنم معرفی نکردین خودتونو خوشحال میشم همکاری داشته باشین باهامون تا تالارمون روز به روز پیشرفت کنه دیگه hamed-dj معرفی نمیخواد که انشاا.. که موفق باشید:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ دیگه hamed-dj معرفی نمیخواد کهانشاا.. که موفق باشید:icon_gol: سایر دوستان شما رو نمیشناسن 1 لینک به دیدگاه
HAMED-DJ 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ سایر دوستان شما رو نمیشناسن راست گفتید حامد هستم دانشجوی مهندسی شیمی (صنایع شیمیایی معدنی) 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سلامممم:icon_pf (44): خوب کو معرفی نیماخودتو معرفی نکردی که منتظرییییییییییممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
nima_a 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ سلامممم:icon_pf (44):خوب کو معرفی نیماخودتو معرفی نکردی که منتظرییییییییییممممممممممم خوب منو که همه میشناسید نیما مهندسی شیمی خوندم و الان هم ارشد بیوتکنولوژی دارم میخونم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۸۹ خوب منو که همه میشناسید نیما مهندسی شیمی خوندم و الان هم ارشد بیوتکنولوژی دارم میخونم بله ایشون در باشگاه مهندسان خیلی معروف بودن. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۸۹ خوب منو که همه میشناسید نیما مهندسی شیمی خوندم و الان هم ارشد بیوتکنولوژی دارم میخونم سلام خوش اومدین خوشحال میشیم اینجا هم همکاری کنین تو توسعه تالار 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ سلام:persiana__hat: عدو شود سبب خیر ! ف ی ل ت ر شدن باشگاه مهندسان باعث شد سر از اینجا در بیارم ,دی:rose: خوشحالم که بغضی از دوستان اینجا هم هستند :w36: منم مهندسی شیمی خوندم و شهریور فارغ التحصیل شدم , واسه ارشد امتحان دادم و منتظر نتیجه ام ! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده