Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خب ربطش به تو چیه؟ من که هوشم سرشاااااااااااااااااااااااااره! واسه همین هی میخوان بدزدن من رو! مشکل دارم اساسی! کلی گفتم امیدوار شین! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من که هوشم سرشاااااااااااااااااااااااااره! واسه همین هی میخوان بدزدن من رو! مشکل دارم اساسی! کلی گفتم امیدوار شین! بیچاره دزدا به کاه دون زدن ولی من مطمئنم تو هوش هیجانیه خوبی داری 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دکتر صادق باش بوگو از اکسپلورر6 استفاده میکنی من از ویندوز 98 استفاده می کنم. خوب شد؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ همیشه اشتباه میکردی همیشه هم میدونستم اعتماد به نفس کاذب شماهم بالاست! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ همیشه هم میدونستم اعتماد به نفس کاذب شماهم بالاست! خوبه این و هیچوقت فراموش نکن:4chsmu1: من از ویندوز 98 استفاده می کنم.خوب شد؟ توکه گفتی سیستمت ویندوز نداره اصلا داس روش نصبه لینک به دیدگاه
sadegh jb 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بر همه ی دوستان . آقا من امروز یه خبر تکذیبیه در رابطه با این تحقیق تو اینترنت دیدم . درسته ؟ لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ حالا زیاد به خودتون امیدوار نشید. چند روز گذشته خبری به صورت وسیع در اینترنت منتشر شد که بر طبق یک تحقیق، کاربران اینترنت اکسپلورر نسخه ۶ آی-کیو پایین تری دارند . این خبر را سایت های بزرگ فناوری و مکان هایی مانند بی بی سی، سی ان ان و تلگراف به صورت رسمی منتشر کردند. حالا امروز مشخص شده که این یک خبر جعلی بوده است. تعدادی از خوانندگان بی بی سی در مورد صحت وجود چنین موسسه تحقیقاتی سوالاتی را مطرح کردند و بررسی های بعدی نشان داد که این یک خبر جعلی بوده و فایل پی دی اف و سایت موسسه تحقیقاتی هم یک کار تقلبی بوده است. منبع 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ حالا زیاد به خودتون امیدوار نشید. چند روز گذشته خبری به صورت وسیع در اینترنت منتشر شد که بر طبق یک تحقیق، کاربران اینترنت اکسپلورر نسخه ۶ آی-کیو پایین تری دارند . این خبر را سایت های بزرگ فناوری و مکان هایی مانند بی بی سی، سی ان ان و تلگراف به صورت رسمی منتشر کردند. حالا امروز مشخص شده که این یک خبر جعلی بوده است. تعدادی از خوانندگان بی بی سی در مورد صحت وجود چنین موسسه تحقیقاتی سوالاتی را مطرح کردند و بررسی های بعدی نشان داد که این یک خبر جعلی بوده و فایل پی دی اف و سایت موسسه تحقیقاتی هم یک کار تقلبی بوده است. منبع اخیش گفتما من باهوشم اینا دروغ میگن 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اخیش گفتما من باهوشم اینا دروغ میگن من خبر الکی دادم تا ملت خودشون رو لو بدن! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من خبر الکی دادم تا ملت خودشون رو لو بدن! وای یعنی دستم رو شد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ هی وای من یه بار اپزا نصب کردم ولی هنگ میکرد:icon_pf (34): از خنگی بود؟؟؟ الان هم کروم دارم هم موزیلا :4chsmu1: جای امیدواری هست 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ هی وای من یه بار اپزا نصب کردم ولی هنگ میکرد:icon_pf (34): از خنگی بود؟؟؟ الان هم کروم دارم هم موزیلا :4chsmu1: جای امیدواری هست خوب شد ک ستی بهم کروم رو معرفی کرد مرسی اجی جوون 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خوب شد ک ستی بهم کروم رو معرفی کرد مرسی اجی جوون ای کیوت از وقتی داداشم شدی رفت بالا 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ای کیوت از وقتی داداشم شدی رفت بالا بالا بود .. بالاتر رفت 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ هی وای من یه بار اپزا نصب کردم ولی هنگ میکرد:icon_pf (34): از خنگی بود؟؟؟ الان هم کروم دارم هم موزیلا :4chsmu1: جای امیدواری هست دقیقا ستی فایده نداره خانه از پایبست ویران است خوب شد ک ستی بهم کروم رو معرفی کرد مرسی اجی جوون یکی کم بود دوتا شدن:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ای کیوت از وقتی داداشم شدی رفت بالا بالا بود .. بالاتر رفت :icon_pf (34): اعتماد به نفس کاذب تا جا لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اپرا مخلصیم:w139: به افتخار نابغه ی انجمن:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مخلصیم :w139:به افتخار نابغه ی انجمن :dancegirl2: نه من میخوام به کشور خودم خدمت کنم :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نه من میخوام به کشور خودم خدمت کنم :persiana__hahaha: ببخشید من شما رو با یکی دیگه اشتباه گرفتم تو که نابغه نیستی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده