Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من گفتم تابستون می شه و جبران می کنم و بیشتر به تالار سر می زنم ولی متاسفانه یا خوشبختانه کنکور ارشد تمام وقتمو گرفته.. ایشالله بعد کنکور جبران می کنم و بیش تر میام انجمن :icon_gol: دعا کنید در کنکور موفق باشم... فعلا و موقتا خدافظ تا 1 اسفند.:icon_gol: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ دوست داشتیم می موندی اما حالا که هدف بزرگتری داری، من به نوبه خودم می گم برو و تلاشتو بکن و امیدوارم که با خبرهای خوب برگردی انجمن... موفق باشییییییییی :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم موفق باشید :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ موفق باشي آقا ابراهيم :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ موفق باشید :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ آفرین به این اراده ایشالا موفق باشید لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ موفق باشی............ ایشالا 1 اسفند دست پر برگردی:flowerysmile: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ حتما موفق میشی..:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ایشالله قبول بشییییییییی با لبخند برگردی:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده