mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ما همینجوریش همیشه stand by هستیم پس حرفی نداریم خوبه خوشمان می آید لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یه وقتایی احساس میکنم نیاز دارم برم تو حالتstand by گاهی اوقاتم turn off کلا بستگی به حال و هوام داره البته اول باید ویندوزم رو xp کنم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ sleep بخوابم ، آروم و بی صر و صدا ، همه ولم کنن بخوابم هیچی نفهمم از این زندگی سگی 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ی گزینه داشته باشه ک بره رو دوره تندم خوبه ببینیم آخرش چی میشه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ی گزینه داشته باشه ک بره رو دوره تندم خوبه ببینیم آخرش چی میشه انتظار داری آخرش چی باشه؟ زندگی از این سریال آبکیاس که از قسمت اولش آخرش تابلو میشه 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ زندگیمو دوست دارم ادامه میدم:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ انتظار داری آخرش چی باشه؟ زندگی از این سریال آبکیاس که از قسمت اولش آخرش تابلو میشه امروز رفتی تو فاز نا امیدیا ب روز پیشواز ماه مبارک فکر کن 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من بعضی وقتا restore لازمه برگشت به یک نقطه از زندگی که همه چی اون موقع خوب بوده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ آبان 87 چه خبر بود دوست جون؟؟؟ :JC_thinking: :hanghead: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ امروز رفتی تو فاز نا امیدیا ب روز پیشواز ماه مبارک فکر کن نمیخوام لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ :hanghead: :JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ کدوم !!! من دوست دارم restore کنم به 4 سال پیش ! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ ترن آف... یه جوری ام قطعات سیستم منهدم بشه که هیچ جوری قابلیت ریکاوری نداشته باشه! 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ restart را دوست میدارم افسوس که محاله! 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ استند بای کنم استراحت کنم با انرژی بیشتر دوباره ادامه بدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده