partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ زهرا خودتی برو حدس بعدی ... برچسب های تاپیک مشکوکه زهرا بیا که خودتی امتیاز منو بده برم باز اومدی گیر دادی ها ... واسه هادی امتیاز نداریم... حدس من: سحر نایتینگل لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk::banel_smiley_4: حالا بذار همه اوناييكه ميخوان تشخيص داده بشن يه دور شركت كنن تا برسيم به تكراريا من نیستم پس سفید برفیم نیست چون تیرماهیه بریم تولد بچه ها رو بخونیم کی 30 اسفندهتاریخ دقیق بده شکایتو به بابات میکنما برو شكايت كن هيچ اتفاقي نميوفته:persiana__hahaha: [QUOTE=partow;648443]برو حدس بعدی ... باز اومدی گیر دادی ها ... واسه هادی امتیاز نداریم... حدس من: سحر نایتینگل آفرين زهرا 20 امتياز رفتي مرحله بعد :dancegirl2: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ چرا منو دعوت نکردی ؟:w00:زهرا همیشه دعوت میکرد.. from-hell لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ آفرين زهرا 20 امتيازرفتي مرحله بعد به سواللای من با "بله" یا "خیر" جواب بده .... فعلاً 5 امتیاز منفی واسه سپیده ... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سپیده خیلی خشنیا؟؟؟؟؟؟ دست بزن پیدا کردی زهرا امتیاز منو بده برم حدس زهرا( پرتو ) زهرا زهرا زهرا مدال هم می خواما لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ چرا منو دعوت نکردی ؟:w00:زهرا همیشه دعوت میکرد..from-hell الآن خودم میام دعوتت می کنم ... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk::banel_smiley_4: ئه؟ اصلنشم هيچي ديگه راهنمايي نميكنم همينه كه هست هيچي نميگم:w589: حيفه دله من كه واست تنگيده :viannen_38: اين آخريو راست ميگه يه بار شركت كرده اوري:girl_yes2: :aghosh: منم دلم تنگولیده بووووووووووووووود خو زهرا میدونه من تو تشخیص هویت غر نزنم نمیشه خو حدس من تبسم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ چرا منو دعوت نکردی ؟:w00:زهرا همیشه دعوت میکرد..from-hell اوا يادم رفت خووو ببشيد دوستم :aghosh: نه هدا نيست نميخواي منو بحدسي؟:girl_blush2: به سواللای من با "بله" یا "خیر" جواب بده .... فعلاً 5 امتیاز منفی واسه سپیده ... :viannen_38: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ اوا يادم رفت خووو ببشيد دوستم :aghosh: نه هدا نيست نميخواي منو بحدسي؟:girl_blush2: بخشیدم..دیگه تکرار نشه آخه شما ورزشکاریباید دنبال یه ورزشکارباشم..فرناز نیست؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ زهرا بیا امتیاز منو بده برم کتایون کجاییییی؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ F|UID اگه نباشه تنها گزینه ای که باقی میمونه خودمم! لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ F|UID اگه نباشه تنها گزینه ای که باقی میمونه خودمم! عزیزم من قبلا شرکت کردم خودتی..الهه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ :viannen_38: زهرا بیا امتیاز منو بده برم کتایون کجاییییی؟؟؟؟؟؟ طبق تبصره ی فلان، اصل بهمان، به هادی امتیاز نمیدیم ... مقاومت نکن ... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ برچسبارو تورو خدااااا F|UID, مسابقه, نکنه مسعوده :دی ؟!؟؟!!؟, هويت مجهول, پرتوئه؟پرتو هست؟پرتو نیست؟, الهه نیست؟, تشخيص هويت, تشخيص هويت شماره بيست ونه, سپیده نپیچون, سپیده اگه خودتی بگو ، یعنی کیه ، لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ برچسبارو تورو خدااااا اتفاقا من مهم میخواستم برچسب بزنم ولی نتونستم یزنم..کی زده....هر کی بوده مرسی که به یاد من هم بوده لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من که نیستم یعنی کی میتونه باشه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ بخشیدم..دیگه تکرار نشهآخه شما ورزشکاریباید دنبال یه ورزشکارباشم..فرناز نیست؟ شما از كجا ميدوني ورزشكار نيستم؟ زهرا بیا امتیاز منو بده برم کتایون کجاییییی؟؟؟؟؟؟ شما امتياز ميخواي با من صحبت كن F|UID اگه نباشه تنها گزینه ای که باقی میمونه خودمم! بهت افتخار ميكنم:dancegirl2: عزیزم من قبلا شرکت کردم خودتی..الهه شبيهه الهه است يني؟:JC_thinking: طبق تبصره ی فلان، اصل بهمان، به هادی امتیاز نمیدیم ... مقاومت نکن ... :girl_yes2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده