partow 25305 ارسال شده در 1 آبان، 2011 زهرا خودتی برو حدس بعدی ... برچسب های تاپیک مشکوکه زهرا بیا که خودتی امتیاز منو بده برم باز اومدی گیر دادی ها ... واسه هادی امتیاز نداریم... حدس من: سحر نایتینگل
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2011 عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk::banel_smiley_4: حالا بذار همه اوناييكه ميخوان تشخيص داده بشن يه دور شركت كنن تا برسيم به تكراريا من نیستم پس سفید برفیم نیست چون تیرماهیه بریم تولد بچه ها رو بخونیم کی 30 اسفندهتاریخ دقیق بده شکایتو به بابات میکنما برو شكايت كن هيچ اتفاقي نميوفته:persiana__hahaha: [QUOTE=partow;648443]برو حدس بعدی ... باز اومدی گیر دادی ها ... واسه هادی امتیاز نداریم... حدس من: سحر نایتینگل آفرين زهرا 20 امتياز رفتي مرحله بعد :dancegirl2:
partow 25305 ارسال شده در 1 آبان، 2011 آفرين زهرا 20 امتيازرفتي مرحله بعد به سواللای من با "بله" یا "خیر" جواب بده .... فعلاً 5 امتیاز منفی واسه سپیده ...
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 1 آبان، 2011 سپیده خیلی خشنیا؟؟؟؟؟؟ دست بزن پیدا کردی زهرا امتیاز منو بده برم حدس زهرا( پرتو ) زهرا زهرا زهرا مدال هم می خواما
partow 25305 ارسال شده در 1 آبان، 2011 چرا منو دعوت نکردی ؟:w00:زهرا همیشه دعوت میکرد..from-hell الآن خودم میام دعوتت می کنم ...
ooraman 22216 ارسال شده در 1 آبان، 2011 عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk::banel_smiley_4: ئه؟ اصلنشم هيچي ديگه راهنمايي نميكنم همينه كه هست هيچي نميگم:w589: حيفه دله من كه واست تنگيده :viannen_38: اين آخريو راست ميگه يه بار شركت كرده اوري:girl_yes2: :aghosh: منم دلم تنگولیده بووووووووووووووود خو زهرا میدونه من تو تشخیص هویت غر نزنم نمیشه خو حدس من تبسم
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2011 چرا منو دعوت نکردی ؟:w00:زهرا همیشه دعوت میکرد..from-hell اوا يادم رفت خووو ببشيد دوستم :aghosh: نه هدا نيست نميخواي منو بحدسي؟:girl_blush2: به سواللای من با "بله" یا "خیر" جواب بده .... فعلاً 5 امتیاز منفی واسه سپیده ... :viannen_38:
M!Zare 48037 ارسال شده در 1 آبان، 2011 اوا يادم رفت خووو ببشيد دوستم :aghosh: نه هدا نيست نميخواي منو بحدسي؟:girl_blush2: بخشیدم..دیگه تکرار نشه آخه شما ورزشکاریباید دنبال یه ورزشکارباشم..فرناز نیست؟
M!Zare 48037 ارسال شده در 1 آبان، 2011 F|UID اگه نباشه تنها گزینه ای که باقی میمونه خودمم! عزیزم من قبلا شرکت کردم خودتی..الهه
partow 25305 ارسال شده در 1 آبان، 2011 :viannen_38: زهرا بیا امتیاز منو بده برم کتایون کجاییییی؟؟؟؟؟؟ طبق تبصره ی فلان، اصل بهمان، به هادی امتیاز نمیدیم ... مقاومت نکن ...
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2011 برچسبارو تورو خدااااا F|UID, مسابقه, نکنه مسعوده :دی ؟!؟؟!!؟, هويت مجهول, پرتوئه؟پرتو هست؟پرتو نیست؟, الهه نیست؟, تشخيص هويت, تشخيص هويت شماره بيست ونه, سپیده نپیچون, سپیده اگه خودتی بگو ، یعنی کیه ،
M!Zare 48037 ارسال شده در 1 آبان، 2011 برچسبارو تورو خدااااا اتفاقا من مهم میخواستم برچسب بزنم ولی نتونستم یزنم..کی زده....هر کی بوده مرسی که به یاد من هم بوده
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2011 بخشیدم..دیگه تکرار نشهآخه شما ورزشکاریباید دنبال یه ورزشکارباشم..فرناز نیست؟ شما از كجا ميدوني ورزشكار نيستم؟ زهرا بیا امتیاز منو بده برم کتایون کجاییییی؟؟؟؟؟؟ شما امتياز ميخواي با من صحبت كن F|UID اگه نباشه تنها گزینه ای که باقی میمونه خودمم! بهت افتخار ميكنم:dancegirl2: عزیزم من قبلا شرکت کردم خودتی..الهه شبيهه الهه است يني؟:JC_thinking: طبق تبصره ی فلان، اصل بهمان، به هادی امتیاز نمیدیم ... مقاومت نکن ... :girl_yes2:
ارسال های توصیه شده