shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ دعوت از موسيقيدانان و خوانندگان ايراني و غيرايراني براي اجراي كنسرت و انتشار آلبوم در تهران، با تاييد سفر ريچارد كلايدرمن، پيانيست پرآوازه فرانسوي از سوي اين نوازنده وارد مرحله تازهاي شد. دوستداران موسيقي كه خاطره حضور كريس ديبرگ، خواننده مشهور ايرلندي در تهران و شركت او در يك نشست خبري را در خرداد سال 87 دارند، هر چند هيچگاه موفق به تماشاي كنسرت زنده اين خواننده ايرلندي نشدند؛ با اين حال اخبار رسيده حاكي از آن است كه ريچارد كلايدرمن، نوازنده مشهور فرانسوي كه آلبومهاي متعددي ارايه كرده، به زودي به تهران سفر ميكند. بعد از آنكه خبر سفر «كلايدرمن» به ايران منتشر شد، روزنامه «شرق» بررسي صحت و سقم اين خبر را در دستور كار قرار داد تا اينكه پيگيريها به نتيجه رسيد و مشخص شد اين نوازنده محبوب پيانو، واقعا قرار است به ايران بيايد. وي روز گذشته در گفتوگويي، از عزم خود براي سفر به ايران جهت كنسرت در تهران خبر داد. او در پاسخ به اين سوال كه آيا صحت دارد برخي مسوولان ايران از وي براي برپايي كنسرت دعوت كردهاند، گفت: «بله، من هم اكنون از طريق شركت «دلفين» كه آثارم را منتشر و كنسرتهايم را برنامهريزي ميكند، قرار است در تهران روي صحنه بروم. البته از طريق نمايندگانم در شركت دلفين، قصد دارم يك كنسرت يا مجموعهاي از كنسرتها را در ايران برپا كنم؛ هر چند بايد بگويم تا اين لحظه هيچ چيزي قطعي نشده است.» هر چند كلايدرمن تاريخ دقيق سفر خود را هنوز اعلام نكرده، اما به نظر ميرسد لااقل تا پايان تابستان اين سفر محقق نخواهد شد. دليل اين امر آن است كه طبق فهرست برنامههاي كنوني كلايدرمن كه در پايگاه رسمي اينترنتياش منعكس شده، او چند روزي است كه پنج اجراي خود را در كشور چين به پايان برده و مشغول تدارك يك كنسرت در تاريخ دوم سپتامبر (شهريور ماه) در اروگوئه است و بلافاصله بعد از كنسرت اروگوئه به مدت پنج شب در بوينسآيرس روي صحنه ميرود. اين خواننده اواخر سپتامبر (اوايل مهرماه) در كشور اسلووني به اجراي برنامه ميپردازد. با توجه به دقيق بودن برنامه كنسرتهاي خوانندگان و نوازندگان خارجي، احتمالا اين نوازنده، بعد از تاريخهاي ياد شده به تهران ميآيد. از هم اينك پيشبيني ميشود حضور كلايدرمن در ايران، با استقبال بالاي مشتاقان روبهرو خواهد شد. كلايدرمن سبك رمانتيك نويني را با تلفيق موسيقي كلاسيك و پاپ ساخته است. بسياري از جوانان علاقهمنديشان به پيانو و موسيقي كلاسيك را مديون آشنايي با موسيقي وي ميدانند. در حقيقت موسيقي كلايدرمن همانند پلي، موسيقي پاپ را به موسيقي كلاسيك پيوند زده است. او نوازندهاي است كه گرايش و درك موسيقي كلاسيك به ويژه موسيقيسازي را براي مردم دنيا آسانتر كرده است. در كتاب ركوردهاي جهاني گينس، از وي به عنوان «موفقترين نوازنده پيانو در سراسر دنيا» نام برده شدهاست. 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من که عاشق آهنگاشم ولی عمرا اگه بیاد و کنسرت بذاره! یعنی اسممو عوض می کنم!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ واااااااااااااای اگه بیاد چه شود کلایدرمن کجا و ایران کجا منم ازحالا اسممو گذاشتم تو لیست عوض کردنها عمراااااااااا بزارن پاش به ایران برسه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بیاد منم می آم تهران می آد بابا چند مدت پیش اون یارو کره ای( اسمشو فراموش کردم جین سینگ یانگوم )حتی بابل هم اومد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده