رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ما همیشه دوست داریم علت مشکلاتمون رو در جایی غیر از خودمون جست وجو کنیم

فک کنم اینکه من با برادرم تو خونه پدرم نمیتونم ارتباط خوبی داشته باشم به من وبرادرم مربوط میشه یا

نهایتا بقیه اعضا خونوادم نه جامعه یا حکومت یا دین یا ...

بله مشکلات سر جای خود ولی باید از خودمون شروع کنیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

بله مشکلات سر جای خود ولی باید از خودمون شروع کنیم

اینجوری باشه که اصلا نمیشه از جائی شروع کرد. مشکلات سر جای خودشون باشند مام همینی خواهیم بود که هستیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر من درسته که دلایل سیاسی عامل پشت پرده بسیاری از جدایی های اجتماعی و عقده های درونی مردم است ولی جدا از اون چند نکته دیگر هم هست که تو کاهش این تعاملات موثرند که دوستان به بعضیاش تو پستاشون اشاره کردند.

یکی از مهمترین این عوامل بی اعتمادی ما نسبت به یکدیگره ، حتما هممون در دور و برمون و در خودمون بسیار شاهد بودیم که شخصی میاد در جمعون مدتی میشینه و میره . به سرعت هر کدوممون جبهه ای براش میگیریم. کلمه هایی مثل طرف پدر سوختست ، کلاشه ، کلاه برداره ، .... ماله ، عملیه و ... انگها و بر چسبهایی است که مدام بر روی اطرافیانمون میزنیم . حال چه از طرف خودمون باشه ، چه از طرف دوستانمون ، راست یا دروغ باعث میشه جو اعتماد و صمیمیت بین یکدیگر رو ضعیف یا از بین ببریم. دید همون مادی شده و اصولی رو برای خودمون تعریف کردیم که نه بهش چندان معتقدیم ، نه عمل میکنیم و مهمترین اصل در روابط اجتماعی یعنی انسانیت و انصاف را به کناری گذاشته ایم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

نکته دیگر اینه که ما برای خودمون تو شخصیت تعریف میکنیم

در دنیای واقعی و در دنیای مجازی

هر چند که هر دو نقاب هایی بیش بر چهرمون نیست و من واقعیمون رو شاید تا پایان عمر نیز پنهان داریم ولی همین نقاب ها باعث میشه که ذات خودمون ، خوب و بدمون بسیار کمتر به چالش کشیده بشه و در نتیجه ازش فراری باشیم.

از نقد دیگران بترسیم و هر که نقدمون کنه رو به باد توهین بگیریم . نتیجه این میشه که بسیاری از ما نقد دیگران را نه در رویش به خاطر ترس از مشکلات بعدیش بلکه در پشت سرش بکنیم که گاها خبر نقد ما به گوش وی نیز میرسد و روابط را سردتر از قبل می کند.

خلاصه اینکه در کاهش این روابط بیش از هر عامل بیرونی ، عوامل دورنی و شخصیتی کاذب خود ماست که تاثیر گذار است.

جدایی گزینی نسلها ، از بین رفتن حرمتها ، اختلافات طبقاتی ، نت ، عدم وجود مکانهای جمعی و تشویق فعالیت دسته جمعی مانند میتینگ ها و جشنهای عمومی و بسیاری دیگر از جمله سایر این عواملند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینجوری باشه که اصلا نمیشه از جائی شروع کرد. مشکلات سر جای خودشون باشند مام همینی خواهیم بود که هستیم.

برای حل مشکلات باید از خودمون شروع کنیم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
  • اضافه کردن...