Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ آقایان عزیز : تا به حال توی خانه ظرف شسته اید؟ تا به حال آشپزی کرد ه اید؟ تا به حال خانه را تمیز کرده اید؟ خرید کرده اید؟ توجه کرده اید وقتی ظرفها را شسته اید چقدر ازتان تشکر شده ..چقدر ازتان تعریف شده؟توجه کرده اید غذایی که میپزید چقدر با اشتهاخورده میشود؟ توجه کرده اید از تواناییتان در خرید تعریف میکنند؟ توجه کرده اید خانه را که مرتب میکنید کلی ازتان قدر دانی میشود؟ توجه کرده اید که چقدر این کار ها را چقدرعالی انجام میدهید؟ توجه کرده اید قدر این کار ها ساده هستند؟ حالا یک رازی را بهتان بگویم: شما این کار ها را اصلا هم عالی انجام نمیدهید. خیلی از زنها ظرف هایی را که شما شسته اید دوباره میشویند...خیلی هایشان غذایی که پخته اید را به زور میخورند...خیلی ها اصلا خرید کردنتان را قبول ندارند ...به نظرشان گران و بی کیفیت خرید میکنید. خوب این یک راز زنانه است.قرار نیست شما بدانید بد کار میکنید توی خانه…. زن ها عادت دارند گولتان بزنند.باور کنید. . یک جمله ی کلیشه ای بین زن ها هست..چیزی بین نصیحت ...یک زمزمه ی همیشگی...یک دستور العمل تاریخی که وقتی شما نیستید با صدای بلند و وثقتی حضور دارید با روی حرکت لبها، چشمها و ابروها رد و بدل میشود: - نباید هرگز به مرد ها گفت که کاری را بد انجام میدهند.باید تشویقشان کرد مبادا دست ازانجام همان کار هایی که تابه حال میکردند بردارند. هرگز نباید به مرد ها گفت که وقتی آشپزی میکنند تمام آشپز خانه را به گند میکشند..هرگز نباید بهشان گفت که جارو و تی کشیدن تنها کار های خانه نیست و هرگز نباید به رویشان آورد که خانه تمیز کردن هر وقت که عشقشان میکشد خانه تمیز کردن نیست.... فکر نکنم مرد ها بدانند که یخچال…گاز..فر…ماشین لباسشویی..سبد رخت ها ..کمد ها ، و .. بخش هایی دارند که باید مدام گردگیری و بعضا شسته شوند. خانم ها: چند بار این توصیه را شنیده اید یا به دیگران نصیحت کرده اید؟ کی مقصر است؟ مسلما مرد ها مقصر نیستند. در واقع بیچاره ها اصلا روحشان هم از قضیه خبر ندارد.خوش خال خوش خیال برای خودشان احساس خانه داری می کنند.این ما زنهاییم که در یک جهالت کودکانه نگه میداریم.مرد ها توی رابطه های زیادی حمایت شده از طرف زن ها مثل بچه هایی بار می آیند که برای هر کار کوچکی باید برایشان کلی دست زد و تشویقشان کرد.ما جوری باهاشان رفتارمیکنیم که متوجه نیستند وقتی در خانه ای زندگی میکنند،باید نصف کار خانه را انجام بدهند. کمک مرد ها را جوری دریافت میکنیم انگار دارند بهمان لطف میکنند و خوب وقتی این رفتار را می کنیم آنها هم فکر می کنند وقعا دارند لطفی میکنند.ما لذت میبیم از اینکه قربانی باشیم .خوشمان می آید آنها را توی این حالت نگهداریم و بعد از اینکه همه ی کار روی دوش خودمان انبار میشود پیش بقیه ی زنها شکایت کنیم.ما دائم آن جمله ی مسخره ی " هیچی نگو..وگرنه همون یه ذره کار را هم نمی کنه " را تکرار میکنیم…به بچه هایمان یاد میدهیم.این جمله توی هوای اطرافمان سنگینی میکند. به جای اینکار نمی شود مثل آدمهای بالغ برای طرف توضیح بدهیم که کار واقعی خانه شامل چه چیز هاییست؟به جای تعریف و تمجید الکی انگار بچه ی دو ساله مان تازه راه افتاد ه باشد … برنامه بریزیم که توی کار ها ازشان کمک جدی و بالغ و برابر بخواهیم؟ میدانم که در کنه رفتار ما زنها تقسیم وظایف تحمیل شده توسط دنیای مرد سالار نهفته است. نمیخواهم تقصیر را گردن زن ها هم بیندازم.فقط میخواهم گویم تغییر توی این کار بر عهده ی زنهاست . دنیا دارد عوض می شود.ما مادر بزرگ هایمان نیستیم.ما حتی مادر هایمان هم نیستیم… راستش خیلی هایمان حتی به خواهر بزرگمان هم شباهت نداریم.ئنیا اینقدر دارد سریع پیش می رود.ما ها کار ها، مدارک و حقوق های براب داریم اما توقع رفتار برابر از شریک زندگیمان نداریم. وقت این رسیده که یک تکاتی به خودمان بدهیم.وقت این رسیده که مرز بین دو تا دنیای مرد ها و زنها را برداریم.که دست از این لب زدن های میراثی برداریم.پنجره ها را باز کنیم تا هوا یک کمی عوض بشود. شاید خیلی طول بکشد تا مرد ها توی مساله تقسیم وظایف بالغ بشوند.اما زندگی با یک ادمی که می داند در کار های خانه کامل نیست ، خیلی بهتر از زندگی با یک بچه ی پنج ساله است که باور کرده است برداشتن در قابلمه کمک به "مامان " است و بابتش باید تمجید و تحسین بشود…باور کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 46 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ یک راز خیلی مردونه که کاش خانومها نخونند . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . صفحه ی دوم شناسنامه :icon_pf (34): 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ما که همچین برنامه ای نداشتیم. درسته زن ها فداکاری و ایثار گریشون در خانه خیلی بیشتره،ولی یک مرد ممکنه بیرون از خونه تا مرز بی آبرویی از بدهکاری پیش بره،اما وقتی میاد خونه این را به خانواده اش تزریق نکنه. قلب مردها خیلی بزرگه،به وسعت جهان..... قدر آقاتون را بدانین خانم های محترم. 19 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ما که همچین برنامه ای نداشتیم. درسته زن ها فداکاری و ایثار گریشون در خانه خیلی بیشتره،ولی یک مرد ممکنه بیرون از خونه تا مرز بی آبرویی از بدهکاری پیش بره،اما وقتی میاد خونه این را به خانواده اش تزریق نکنه. قلب مردها خیلی بزرگه،به وسعت جهان..... قدر آقاتون را بدانین خانم های محترم. در اینی که شما میگی شکی نیست هرچند برای همه مردا هم صدق نمیکنه! اما رابطی به متن تاپیک نداشت..دو موضوع جدا از هم و هرکدوم قابل بحث هستند 13 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ بحثدر مورد مرد و زن زياد هم ميشه از هردو در بعضي اوقات ايراد گرفت هم ميشه از هردو ستايش كرد بخاطر جنبه مثبت زن بودن و مرد بودن يك مرد كم پيش مياد كه جايي زندگي كنه زننباشه چون نياز داره تا دوره قبل ازدواج به ياري مادر و خواهر نياز داره و بعد ازدواج كه كامل ميشه پس وجود زن الزاميست و انسان هاي قدر نشناس فاقد درك ميباشند ولي بهتره زن هم بدونه كه يه مرد اگه غم داشته باشه به هرنحوي شده تو خودش نگه ميداره ولي همون زن كم ميتونه دوام بياره چون كمرشكنه پس به ظرفيت هر جنسيتي بايد درك كرد و كمتر ميشه برعكسش باشه جايگاه مردو زن شايد در بعضي اوقات منصفانه نباشه 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی مونده که بعضی از مردها این چیزا رو درک کنن... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ در اینی که شما میگی شکی نیست هرچند برای همه مردا هم صدق نمیکنه! اما رابطی به متن تاپیک نداشت..دو موضوع جدا از هم و هرکدوم قابل بحث هستند فکر نکنم از هم جدا باشند..... اینکه مردها نیاز به تشویق شدن دارند،در این تاپیک اومده بود و حرف من نشان میده مرد نیاز به تشویق شدن نداره. 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ فکر نکنم از هم جدا باشند..... اینکه مردها نیاز به تشویق شدن دارند،در این تاپیک اومده بود و حرف من نشان میده مرد نیاز به تشویق شدن نداره. معلومه درست نخوندی! قسمت خطاب به خانما رو دوباره بخون....در این تاپیک نوشته ما فکر میکنیم باید عین بچه ها مردها رو تشویق کنیم تا بتونیم کمک و همیاری همیشگی اونا رو داشته باشیم و باید این روش رفتاری رو در خودمون تغییر بدیم(ما خانما!) پ ن: در ضمن من فکر میکنم مرد و زن به حمایت همدیگه احتیاج دارن...هر کدوم به نوعی... 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من ظرف شستم ولی انقدر تمیز میشورم دیگه احتیاجی به دوباره شستن نیست... :4chsmu1: ولی قبول دارم که مردها دوست دارن تایید بشن... 13 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اما به نظر تائید الکی باعث تکرار همون اشتباه میشه.... من اگر در آینده...همسرم.. ظرفا رو تمیز نشوره ...حتما بهش میگم....دلیلی نداره دوباره خودم بشورم.... بعدشم خیلی بد غذام..اگر غذا بد مزه باشه نمیخورم....میگم دوست ندارم.... .. اینطوری بهتره که... دفعه بعدی سعی بیشتری انجام میدن.... :girl_in_dreams: 13 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دوست دارن تشویق بشن چون فکر می کنن دارن لطف می کنن اما برای وظیفشون درخواست تشکر ندارن 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اما یه نکته ی کاملا اثبات شده اس که مردا به مراتب راحت تر از زن ها انگیزه شون رو از دست میدن... گاهی یه سری حرفای ساده می تونه به مسیر اصلی برشون گردونه... خواهش می کنم این حرف منو به حساب این که قصد دارم چیزی رو به عنوان ضعف یا قدرت معرفی کنم نذارین... چون اصلا هیچ علاقه ای به تفکیک کردن ادما ندارم... 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ ما مثله خارجی ها نیستیم که توی زبان گفتاری و کلمات و ضمایری که به کار میبریم تفاواتی بین زن و مرد بزاریم اما تو ی فرهنگ و جامعمون این تفاوت ها خیلی زیاده به اسونی هم برطرف نمیشه نه با مدرک نه با پول و کار بیرون خونه ، لازمه اش باز اموزیه . اموزش دوباره و فرهنگ جدیده که توی اون خیلی باور ها باید عوض شه ... در مورد این مشکل هم مقصر فقط مردها نیست اکثر زنها می پذیرن از یه جایی و یه زمانی به بعد نقش مادر را بازی کنن تا همسر ...شاید فک میکنن این جوری بیشتر قابل قبولند . 7 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ انصافا باید قدردانی بشه وقتی مردش تو شرایطی باشه که هر دو کار بیرون و منزل رو مجبور به انجام باشه، موضوع رو درک خواهد کرد. مابقیش رجز خونی مردهاس برای زن ها و بالعکس، نه زندگی واقعی ! بهترین روش همکاریه، تقسیم کار. 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ انصافا باید قدردانی بشهوقتی مردش تو شرایطی باشه که هر دو کار بیرون و منزل رو مجبور به انجام باشه، موضوع رو درک خواهد کرد. مابقیش رجز خونی مردهاس برای زن ها و بالعکس، نه زندگی واقعی ! بهترین روش همکاریه، تقسیم کار. دقیقا بحث همکاریه پیمان جان در شرایطی که اکثر خانما بیرون خونه هم کار میکنن 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ انصافا باید قدردانی بشهوقتی مردش تو شرایطی باشه که هر دو کار بیرون و منزل رو مجبور به انجام باشه، موضوع رو درک خواهد کرد. مابقیش رجز خونی مردهاس برای زن ها و بالعکس، نه زندگی واقعی ! بهترین روش همکاریه، تقسیم کار. خیلی معذرت میخوام اما گاهی وقتا کار خونه ای در کار نیست اقایونی هستن که زحمت کشیدن سیفون توالت را هم به خودشون نمیدن و اون واگزار میکنن به خانم خونه خب تمیزی خونه اس دیگه وظیه اونا نیست ... 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ دوست دارن تشویق بشن چون فکر می کنن دارن لطف می کنن اما برای وظیفشون درخواست تشکر ندارن اما یه نکته ی کاملا اثبات شده اس که مردا به مراتب راحت تر از زن ها انگیزه شون رو از دست میدن...گاهی یه سری حرفای ساده می تونه به مسیر اصلی برشون گردونه... خواهش می کنم این حرف منو به حساب این که قصد دارم چیزی رو به عنوان ضعف یا قدرت معرفی کنم نذارین... چون اصلا هیچ علاقه ای به تفکیک کردن ادما ندارم... کاملا مخالفم اینا رو در مورد همه میشه گفت زن و مرد هم نداره کجا ثابت شده ؟ 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی معذرت میخوام اما گاهی وقتا کار خونه ای در کار نیست اقایونی هستن که زحمت کشیدن سیفون توالت را هم به خودشون نمیدن و اون واگزار میکنن به خانم خونه خب تمیزی خونه اس دیگه وظیه اونا نیست ... چرا عذر خواهی آقا آرش من متوجه تضادی تو نظراتمون نشدم. اونا هم یه مدت تنها زندگی کنن، قشنگ یاد می گیرن. 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ چرا عذر خواهی آقا آرشمن متوجه تضادی تو نظراتمون نشدم. اونا هم یه مدت تنها زندگی کنن، قشنگ یاد می گیرن. پوزش :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ کاملا مخالفم اینا رو در مورد همه میشه گفت زن و مرد هم نداره کجا ثابت شده ؟ چی کجا ثابت شده؟ منم زن مردش نکردم چون بحث کار خونه بود در مورد همون هم نظر دادم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده