رفتن به مطلب

بهره کشی جنسی از دزد و خورانیدن ویاگرا به او به مدت ۳ روز !!!

danielo

ارسال های توصیه شده

یک مرد روسی ۳۲ ساله جهت سرقت به آرایشگاهی در این کشور یورش میبرد. اما صاحب مغازه یک زن ۲۸ ساله بوده که از قضا کمربند مشکی کاراته داشته است. لذا با یک ضربه، طرف را نقش بر زمین میکند. سپس پیکر نیمه جان مرد را به اتاق پشتی برده، او را با سیم سشوار به شوفاژ بسته و سپس او را لخت میکند. مرد ادعا میکند که برای مدت سه روز پیاپی، زن از او به عنوان برده جنسی استفاده و با او *** داشته است. در طول این مدت، تنها به او ویاگرا [داروی محرک جنسی] میداده است تا بتواند به *** ادامه دهد! پس از آزادی، مرد پیش پلیس رفته و ماجرا را شرح میدهد. زن در بازجویی پلیس اذعان کرده است که چند بار با مرد *** داشته، اما ادعا کرده که برای او یک دست شلوار جین جدید خریده، به او غذا و همچنین ۱۰۰۰ روبل روسیه پول داده است. پلیس هر دو را بازداشت کرده است.

گفتنی است اگرچه این خبر در سایت معتبر دیلی میل انگلستان و به تاریخ سه روز پیش منتشر و سپس در سایتهای زیادی بازتاب یافته است، اما عده ای مدعی شده اند که این حادثه به تازگی اتفاق نیفتاده و در حقیقت به بیش از ۲ سال پیش یعنی آوریل ۲۰۰۹ باز میگردد. به هر حال تاریخ وقوع این حادثه هر چه باشد، چیزی از عجیب و جالب بودن آن کم نمیکند.

اخیرا طرفداران این زن صفحه ای را به افتخار او در فیسبوک ساخته اند که در نوع خود جالب است!

ما پسر ها تو یک زمینه امنیت داشتیم که اون هم دیگه نداریم :icon_pf (34):

• Like 14
لینک به دیدگاه

واقعا حیف شان و جایگاه تالار نواندیشان هست که یه همچین تاپیکهای چرندی رو اینجا ببینیم.

این تاپیک نه در شان این تالار هست و نه در حد جایگاه کاربران اون. متاسفم

• Like 1
لینک به دیدگاه
واقعا حیف شان و جایگاه تالار نواندیشان هست که یه همچین تاپیکهای چرندی رو اینجا ببینیم.

:zadan:???so what

• Like 2
لینک به دیدگاه

این تاپیک در چند تالار زده شده بود .

من هم اینجا زدمش.جز خبرهای روز هست.

من نمیتونم افکار شما را درک کنم و نمیتونم بفهمم دارید تو چه دنیایی زندگی میکنید.

من چیز خاصی در این تاپیک ندیدم

• Like 4
لینک به دیدگاه

کی گفته تو ایران از این خبرا نیست.

من یه دوست داشتم که اهل کرج بود و طرفای ما دانشجو بود.

از لحاظ ظاهر هم واقعا زیبا بود.

بعد یه مدت کلا داغون شده بود و اوضاش روبراه نبود،دلیلشرو پرسیدم گفت یه دوست دختر داشتم با دو تا دیگه از دوستاش منزل مجردی دانشجویی داشتن.من رو دعوت کرد خونشون یه هفته من اونجا نگه داشتن و در رو روم بستن هررزو با هرسه اونها رابطه جنسی داشتم تا اینکه مریض شدم و بزور ازدستشون در رفتم.(فک کنم خودش هم می خواست باهاشون باشه )

بیچاره یه عالمه پول دوا و دکتر داد تا حالش خوب بشه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...